"hamile miyim dedim, EVET dediniz"

Biraz karnın büyüsün o zaman yaparız tahminleri bende hep kız derimm sağlıkla gelsinde en önemlisi o zaten canım benimmm

Evet önce sağlık en önemlisi, Allah'a emanet karnım büyüsün koyarım resmi alırım tahminleri

Çaktırmamaya çalışsam da ben de çok istiom kızım olsun

Kız evlat öz evlat diye bir söz vardır(ailesine daha bağlı olması açısından).Birde derlerki kız çocuk dermişki:40 gün evden atmasınlar beni ben kendimi sevdiririm

Allah iyiliğini, sen ben de erkek var diyince ben erkek çocuğun var sandım iyi mi Sonradan 2. okumamda anladım, artık 2 kere okumadan yorum yapmıcam:26:

azelyaa allahmı söylett yoksaayitişin dostlarrrrbenceede nasıl okudum nen

Kız evlat öz evlat diye bir söz vardır(ailesine daha bağlı olması açısından).Birde derlerki kız çocuk dermişki:40 gün evden atmasınlar beni ben kendimi sevdiririm

ablaaa süper sözmüşşşşş

azelyaaaakız gibi geldii banaaa

Büyükk üstaddd aslıcıkkkkk kızzz diyon sende demiii banada öle geliyorrrrr

Evet önce sağlık en önemlisi, Allah'a emanet karnım büyüsün koyarım resmi alırım tahminleri

Çaktırmamaya çalışsam da ben de çok istiom kızım olsun

En önemlisi o zaten canım karnın büyüsünde bakarız yanların filan doluysa kız boşsa erkek derler

kızlar lütfen yorum yapın..

ay bende hamileyim ama daha 3 haftalık içim içime sığmıyor buraya çok önceden katıldım ama beceremiyorum yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…