• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim, yardımcı olun lütfen

Ya arasana hastaneyiiiii
Haber gelmedi miii
Beta 5 çıkmış çok yeni olabilir demişler geç döllenme muhabbeti benim yumurtlamadan zaten 10 gün geçti regle 4 günüm var yükseleceğini umuyorum doktor da öyle demiş erken yaptırmış gecikince yaptırsaydı demişler çift çizgiyi gördüyse o iki gün sonra koyulaşacak bakıcam tekrardan

Beta 5 çıkmış çok yeni olabilir demişler geç döllenme muhabbeti benim yumurtlamadan zaten 10 gün geçti regle 4 günüm var yükseleceğini umuyorum doktor da öyle demiş erken yaptırmış gecikince yaptırsaydı demişler çift çizgiyi gördüyse o iki gün sonra koyulaşacak bakıcam tekrardan
Ayyyyy cok sevindim senin adına çok şükür 😻🥹 Bende doktora gittim pazartesi gel dedi negatif büyük ihtimal dedi

Kaç beta çıktı umarım gönlündeki olur bitanemmmm çok teşekkürler
Aşkım ben 20 aralıkta verdim 0.100 çıktı 30 aralıkta verdim <2 çıktı. 5in altında her sonuç negatif olduğu için doktor negatif dedi. Zaten planlı değildi ama Bi garip hissettim. Annelik delilik galiba olmayan birşeyin gidişine ağladım dün gece :( hayırlı sağlıklı vakitte inşallah. Senşn adına çok mutluyum çok tebrikler 😻

Aşkım ben 20 aralıkta verdim 0.100 çıktı 30 aralıkta verdim <2 çıktı. 5in altında her sonuç negatif olduğu için doktor negatif dedi. Zaten planlı değildi ama Bi garip hissettim. Annelik delilik galiba olmayan birşeyin gidişine ağladım dün gece :KK43: hayırlı sağlıklı vakitte inşallah. Senşn adına çok mutluyum çok tebrikler 😻
Biz daha bu ay başladık bebeğim ama korunsak bile her adete yakın hamileyim hissi vardı ben de ve negatifi görmem mesela çok normal ama çok üzülüyordum ben 🥹🥹🥹🥹🥹

Merhaba ben de anne olamaya karar verdim ve iki aydır korunmasız ilişkiye giriyoruz. İlk ay hiç yumurtlama vs bakmadım adetime yakın hatta korunmasız girdik bir anda karar verdik. Bu ay ise ovulasyon testi aldım ve o şekilde ilişkiye girdim ama benim ovulasyon testlerimde belirgin bir çizgi oluşmadı silik bir çizgi oluştu. Böyle mi olması gerekiyor yoksa iki çizgide eşit renkte mi oluyor?

Merhaba ben de anne olamaya karar verdim ve iki aydır korunmasız ilişkiye giriyoruz. İlk ay hiç yumurtlama vs bakmadım adetime yakın hatta korunmasız girdik bir anda karar verdik. Bu ay ise ovulasyon testi aldım ve o şekilde ilişkiye girdim ama benim ovulasyon testlerimde belirgin bir çizgi oluşmadı silik bir çizgi oluştu. Böyle mi olması gerekiyor yoksa iki çizgide eşit renkte mi oluyor?
Belirgin olduğu zaman en pik nokta diye biliyorum ama bence günaşırı devam edin. Ovulasyon testi insanı strese sokar. Pcos vs. Hastalığınız yoksa bence günaşırı devam

Merhaba ben de anne olamaya karar verdim ve iki aydır korunmasız ilişkiye giriyoruz. İlk ay hiç yumurtlama vs bakmadım adetime yakın hatta korunmasız girdik bir anda karar verdik. Bu ay ise ovulasyon testi aldım ve o şekilde ilişkiye girdim ama benim ovulasyon testlerimde belirgin bir çizgi oluşmadı silik bir çizgi oluştu. Böyle mi olması gerekiyor yoksa iki çizgide eşit renkte mi oluyoryani hiç yapmadım ama battan 14 gün önce yumurtlama olabiliyor öyle bir. Akarmısın belki günü kaçırdın

Merhaba ben de anne olamaya karar verdim ve iki aydır korunmasız ilişkiye giriyoruz. İlk ay hiç yumurtlama vs bakmadım adetime yakın hatta korunmasız girdik bir anda karar verdik. Bu ay ise ovulasyon testi aldım ve o şekilde ilişkiye girdim ama benim ovulasyon testlerimde belirgin bir çizgi oluşmadı silik bir çizgi oluştu. Böyle mi olması gerekiyor yoksa iki çizgide eşit renkte mi oluyoryani hiç yapmadım ama battan 14 gün önce yumurtlama olabiliyor öyle bir. Akarmısın belki günü kaçı
Biz daha 3 aylık ahaha o yüzden düşünmüyoruz hiç bu sabah ilk idrarla test yaptım negatif yine artımed baya baya yanılttı beni ya şaka gibi 😀
artimed onunla meşhur yalancı 😂😂😂

Back
X