bu şekilde çıktı markası artımed bebişimHayatım kaset test markası neydi? Fotoğrafın var mı bir de bakalım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile olabilir miyim, yardımcı olun lütfen
- Konu Sahibi Elifce-
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bence çizgi var ve gebesinizzz, testiniz varsa yarın sabah tekrar yapınEki Görüntüle 3529106 Bu şekilde çıktı markası artımed
Evet aslında çizgi var fakat bu sabah kaset ve predictor olmak üzere 2 test yaptım ikisi de negatif. İnternette artımedin yanılttığına dair birçok yorum okudum. Şöyle de bir gerçekten bahsetmemişim. 14 aralıkta ilişkim oldu. 20 aralıkta beta verdim 0.100ml çıktı 30unda yani dün gece tekrar verdim <2 çıktı. Eğer pozitif olsaydı şuan katlamıştı çünkü 16 gün bitti ilişkiye gireli :) ve geri çekilme yöntemi ile birlikte olduk eminiz içeri kaçmadığından sanırım test yanılttıBence çizgi var ve gebesinizzz, testiniz varsa yarın sabah tekrar yapın
Ben görüyorum çizgiyi ama artimed ürkütüyor...bu şekilde çıktı markası artımed bebişim
Evet çizgi görünüyor yarın tekrar erken gebelik ile dene bence sabah yarın bende öyle deneyeceğimEki Görüntüle 3529106 Bu şekilde çıktı markası artımed
İnşallah bitanemmmm yarın sabah deneyeceğimİnşallaaah kalbinden geçen her şey olsuun, hamile kal ve sağlıkla kucağımıza alalıım
Umarım herşey dilediğiniz gibi olur, rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin size. Biz şuan düşünmediğimiz için bir garip hissediyorum sürekli ağlıyorum, psikolojim Bi garip oldu.Evet çizgi görünüyor yarın tekrar erken gebelik ile dene bence sabah yarın bende öyle deneyeceğim
Gönlüne göre versin rabbim duan için çok teşekkür ederim aşkımUmarım herşey dilediğiniz gibi olur, rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin size. Biz şuan düşünmediğimiz için bir garip hissediyorum sürekli ağlıyorum, psikolojim Bi garip oldu.
Ne demek aşkım, yarın sonuçtan haberdar et bizi merakla bekliyorumGönlüne göre versin rabbim duan için çok teşekkür ederim aşkım
Sanırım var hamilelik ama bence kan verinKızlar buraya da bakar mısınız herşey gönlünüzce olsun inşAllah
Galiba aynı anda hamileyiiiiiz kan testi ver mutlaka
Geldim verdim acilde sonucu beklemek kaldı nolur dua edin banaGaliba aynı anda hamileyiiiiiz kan testi ver mutlaka
Eveet kan vermeye geldim kurban olurum çok teşekkürlerAyyyyyy nasıl sevindim anlatamammmm. Kan verecek misin bugün
Tüm dualarımız seninle haber bekliyoruzGeldim verdim acilde sonucu beklemek kaldı nolur dua edin bana
Haber gelmedi miiiGeldim verdim acilde sonucu beklemek kaldı nolur dua edin bana
Bitanem hastaneden mesaj geldi ama e devlete düşmedi yaHaber gelmedi miii
Ya arasana hastaneyiiiiiBitanem hastaneden mesaj geldi ama e devlete düşmedi ya