• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim, yardımcı olun lütfen

Eklentiler

• IMG-20241230-WA0002.jpg
    IMG-20241230-WA0002.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 51
Bence çizgi var ve gebesinizzz, testiniz varsa yarın sabah tekrar yapın 💓
Evet aslında çizgi var fakat bu sabah kaset ve predictor olmak üzere 2 test yaptım ikisi de negatif. İnternette artımedin yanılttığına dair birçok yorum okudum. Şöyle de bir gerçekten bahsetmemişim. 14 aralıkta ilişkim oldu. 20 aralıkta beta verdim 0.100ml çıktı 30unda yani dün gece tekrar verdim <2 çıktı. Eğer pozitif olsaydı şuan katlamıştı çünkü 16 gün bitti ilişkiye gireli :) ve geri çekilme yöntemi ile birlikte olduk eminiz içeri kaçmadığından sanırım test yanılttı

Evet çizgi görünüyor yarın tekrar erken gebelik ile dene bence sabah yarın bende öyle deneyeceğim
Umarım herşey dilediğiniz gibi olur, rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin size. Biz şuan düşünmediğimiz için bir garip hissediyorum sürekli ağlıyorum, psikolojim Bi garip oldu.

Umarım herşey dilediğiniz gibi olur, rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin size. Biz şuan düşünmediğimiz için bir garip hissediyorum sürekli ağlıyorum, psikolojim Bi garip oldu.
Gönlüne göre versin rabbim duan için çok teşekkür ederim aşkım

Kızlar buraya da bakar mısınız herşey gönlünüzce olsun inşAllah 🤲🏻💖

Eklentiler

• IMG_3110.jpeg
    IMG_3110.jpeg
    276,1 KB · Görüntüleme: 41
Back
X