Evet doğru söylüyorsunuzAynen öyle canım hakkımızda hayırlısı olsun.Sağlığımız yerinde olsun gerisi boş.İnşallah güzel haberler de alırız
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta hgc 0.10 olup adeti 16 gün geciken sonra hamile olan var mı ? Lütfen varsa paylaşabilir mi?
- Konu Sahibi swena
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende durumlar hala aynı yarın test yapıcam bi dahaKızlar naptınız durumunda değişiklik olan var mı
Bende durumlar hala aynı yarın test yapıcam bi daha
Teşekkür ederim inşallah sizde çok güzel hanerler alırsınızİnşallah güzel haberler alırsın canım
Teşekkür ederim inşallah sizde çok güzel hanerler alırsınız
Tabi ki öyle herşeyden önce sağlıpımız yerinde olsun ama inşallah rabbim en kıaa sürede nasip ederBenim pek umudum yok.Çarşamba günü kan tahlili yaptım 0.83 çıktı (negatif).Artık çok da önemsemiyorum sağlığım yerinde olsun ve her şeyin hayırlısı olsun
Tabi ki öyle herşeyden önce sağlıpımız yerinde olsun ama inşallah rabbim en kıaa sürede nasip eder
merhaba arkadaşlar bende aynı durumdayım sonuç ne oldu?!
Adetiniz kaç gün geçti belirtileriniz var mı pekiAdet olmadım daha progestan kullandım.Dün 10.günüydü yani son dozunu aldım
Adetiniz kaç gün geçti belirtileriniz var mı peki
Benim son âdet tarihimin ilk günü 30 Kasım olduğu bugün 9 günü buluyor adet gecikmemin testler yaptım eve hepsi negatif kan verdim dün negatif çıktı ultrasona girdim hiç bir şey yok kist yok temiz dedi hiç bir belirtim yoktu ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyet sadece metalik tat vardı birde dün sabah kalktımda 3 damla küçük açık renk kan vardı başka olmadı dün akşamdan beri kasık ve sırt ağrısı varAklına gelebilecek bütün belirtiler i gördüm.Kasık bel sırt ağrısı kabızlık beyaz ve şeffaf akıntı baş dönmesi uyku hali vs.Bugün gecikmemin 23.günü
Benim son âdet tarihimin ilk günü 30 Kasım olduğu bugün 9 günü buluyor adet gecikmemin testler yaptım eve hepsi negatif kan verdim dün negatif çıktı ultrasona girdim hiç bir şey yok kist yok temiz dedi hiç bir belirtim yoktu ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyet sadece metalik tat vardı birde dün sabah kalktımda 3 damla küçük açık renk kan vardı başka olmadı dün akşamdan beri kasık ve sırt ağrısı var