• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"hamile miyim dedim, EVET dediniz"

Aminnnnnnnn inşallah sağol canım :54::54::54:Cinsiyet tahminlerine açığım, hastanedeki hamile bayan oğlun olcak dedi, annem kız diyor :27:

Ben tam günümde yapmıştım, günüm gelmeden yapmadım.Ama beklemen lazım azcık daha kaç gün var gününe?

Aminnnn inşallah..55 yazıyor sende de Samsun'da mısın :52::52:

Kardelen yeğen iyi sanırım ama dün beni Sülüman'ı izlerken uyuttu ya, hiç huyum değil saat 20:30da küt diye gitmişim ya, gidiş o gidiş :60:

Biraz karnın büyüsün o zaman yaparız tahminleri bende hep kız derimm sağlıkla gelsinde en önemlisi o zaten canım benimmm:38: :38:

Evet önce sağlık en önemlisi, Allah'a emanet:49: karnım büyüsün koyarım resmi alırım tahminleri :27:

:52::52::52::52:
Çaktırmamaya çalışsam da ben de çok istiom kızım olsun :69:

Kız evlat öz evlat diye bir söz vardır(ailesine daha bağlı olması açısından).Birde derlerki kız çocuk dermişki:40 gün evden atmasınlar beni ben kendimi sevdiririm :52:

:69:
Allah iyiliğini, sen ben de erkek var diyince ben erkek çocuğun var sandım iyi mi :23::60::60:Sonradan 2. okumamda anladım, artık 2 kere okumadan yorum yapmıcam:26:

azelyaa allahmı söylett yoksaa:52::52:yitişin dostlarrrr:60::60:benceede nasıl okudum nen:57::37:

Kız evlat öz evlat diye bir söz vardır(ailesine daha bağlı olması açısından).Birde derlerki kız çocuk dermişki:40 gün evden atmasınlar beni ben kendimi sevdiririm :52:

ablaaa süper sözmüşşşşş:69:

azelyaaaa:52::52::52::emir_bebek::nazar:kız gibi geldii banaaa:17:

Büyükk üstaddd aslıcıkkkkk kızzz diyon sende demiii banada öle geliyorrrrr :nazar: :nazar:

Evet önce sağlık en önemlisi, Allah'a emanet:49: karnım büyüsün koyarım resmi alırım tahminleri :27:

:52::52::52::52:
Çaktırmamaya çalışsam da ben de çok istiom kızım olsun :69:

En önemlisi o zaten canım karnın büyüsünde bakarız yanların filan doluysa kız boşsa erkek derler

kızlar lütfen fikirlerinizi söyleyin..

20 aralıkta sevgilimle ilişkiye girdik sürtünme yoluyla arada çamaşırlar vardı fakat o çamaşırıma boşaldı. ben iki hafta sonra görmem gerekn adetimi gördüm ve hala da düzenli adet görüyorum.. bu ilişki benim tam yumurtlama dönemime denk geliyordu. şu an bu olay üzerinden 5 ay geçti ama göbeğim büyüdü ve karnımın içinde bişeyler hareket ediyor.. bunun dışında bi belirti yok hastaneye gidemiyorum lütfen yardım edin..

kızlar lütfen yorum yapın..

ay bende hamileyim ama daha 3 haftalık içim içime sığmıyor buraya çok önceden katıldım ama beceremiyorum yaaaaaaaaa :(

Back