ben demiştim ama dimiii allah hayırlı ugurlu etsin canım benim hadi gözün aydın kusumm
Çok sağol Melikecim amin inşallah karnımın büyüdüğü günleri de görürüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben demiştim ama dimiii allah hayırlı ugurlu etsin canım benim hadi gözün aydın kusumm
Aminnnnnnnn inşallah sağol canım Cinsiyet tahminlerine açığım, hastanedeki hamile bayan oğlun olcak dedi, annem kız diyor
Ben tam günümde yapmıştım, günüm gelmeden yapmadım.Ama beklemen lazım azcık daha kaç gün var gününe?
Aminnnn inşallah..55 yazıyor sende de Samsun'da mısın
Kardelen yeğen iyi sanırım ama dün beni Sülüman'ı izlerken uyuttu ya, hiç huyum değil saat 20:30da küt diye gitmişim ya, gidiş o gidiş
Biraz karnın büyüsün o zaman yaparız tahminleri bende hep kız derimm sağlıkla gelsinde en önemlisi o zaten canım benimmm
azelyaaaakız gibi geldii banaaa
Evet önce sağlık en önemlisi, Allah'a emanet karnım büyüsün koyarım resmi alırım tahminleri
Çaktırmamaya çalışsam da ben de çok istiom kızım olsun
İkincisi kız olur belki
evlenebilirsemm yapcam bendee
Evet önce sağlık en önemlisi, Allah'a emanet karnım büyüsün koyarım resmi alırım tahminleri
Kız evlat öz evlat diye bir söz vardır(ailesine daha bağlı olması açısından).Birde derlerki kız çocuk dermişki:40 gün evden atmasınlar beni ben kendimi sevdiririm
Allah iyiliğini, sen ben de erkek var diyince ben erkek çocuğun var sandım iyi mi Sonradan 2. okumamda anladım, artık 2 kere okumadan yorum yapmıcam:26:
Kız evlat öz evlat diye bir söz vardır(ailesine daha bağlı olması açısından).Birde derlerki kız çocuk dermişki:40 gün evden atmasınlar beni ben kendimi sevdiririm
azelyaaaakız gibi geldii banaaa
Büyükk üstaddd aslıcıkkkkk kızzz diyon sende demiii banada öle geliyorrrrr
En önemlisi o zaten canım karnın büyüsünde bakarız yanların filan doluysa kız boşsa erkek derler
içime öyle doguverdı ablacımtabiki allah bilir
Yirim içinizi
kızlar lütfen fikirlerinizi söyleyin..
20 aralıkta sevgilimle ilişkiye girdik sürtünme yoluyla arada çamaşırlar vardı fakat o çamaşırıma boşaldı. ben iki hafta sonra görmem gerekn adetimi gördüm ve hala da düzenli adet görüyorum.. bu ilişki benim tam yumurtlama dönemime denk geliyordu. şu an bu olay üzerinden 5 ay geçti ama göbeğim büyüdü ve karnımın içinde bişeyler hareket ediyor.. bunun dışında bi belirti yok hastaneye gidemiyorum lütfen yardım edin..
kızlar lütfen yorum yapın..
bence seninki psikolojik 5 aydır düzenli adet görüyosan hamile olma şansın yok hem hamile kalmak sandığın kadar kolay değil