selbirum canım durumlar nasıl
ya yine negatif cıktı yaa (
ama saglık ocagındakı doktor bazen gecıkmenın 5. günü belli olur persembe gel bakalım tekrar dedı tabii adet olmazsam ozamana kadar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selbirum canım durumlar nasıl
ya yine negatif cıktı yaa (
ama saglık ocagındakı doktor bazen gecıkmenın 5. günü belli olur persembe gel bakalım tekrar dedı tabii adet olmazsam ozamana kadar..
azelya bebişş nasılll yafrimmm
Değer kaç canım? Geç döllenme olunca hemşirenin dediği gibi geç belli oluyor.Adet görene kadar umudumuzu yitirmek yok
Aslımmmm valla bilmiyorum kiii bana varlığını hissettirmiyor,ne midem bulanıyor ne de kusuyorum .:26: Belki rahatı yerindedir de ondan sesini çıkarmıyordur
ben kırmızı kart yedim ve diskalifiye oldum...
Allahtan hayırlısı canım.Ben de 6 kere kırmızı kart yedim zamanında.Üzülme ve stres yapma...İnan stres yapmayıp, takmadığın zaman daha çabuk geliyor bebiş.Senin bebeğinin de doğacağı zamanı Allah belirlemiştir,çalışmalara devam
Saol canım sence neden krımızıkart yedım yaa yani seninkinin bı nedenı varmıydı mesela doktora gıtmısmıydın veya ne yaptın farklı olarak da tuttu yaa bi milyon soru var kafamda ne bıleyım anlat bısıler rahatlat benı..prolaktınım bıraz yuksek cıkmıstı 28.91 ama doktor önemsemedı bırde ıltıhap var demıstı kıst de goruldu ultrasonda ama onu da önemsemedi..acaba bunlardan kaynaklı olabılır mı kı (
Tam üstüne bastın canım.Doktorun önemsememiş ama iltihap çok önemli.Ben bebek düşünmeye başladım, 1-2 ay denedik olmadı, hadi dedik doktora gidelim.Eşimden önce ilk ben gittim.Doktor alttan muayene etti ve iltihap için 1 vajinal kullanacağım antibiyotik verdi.2 adet de normal ilaç verdi iltihap için.Ben bunları 2 hafta kullandım.Ertesi ay hamile kaldım.Sonradan araştırıp öğrendim ve gerçekten iltihap hamile kalmaya engelmiş.Hamile kalsan bile ilerde iltihap yüzünden düşük tehlikesi yaşayabilirmişsin.Başka bir doktora görün ve iltihapı kurutsun, buna önem ver canım.
yarın ılk işim başka bı doktora gıtmek hem adetımın 3. günü olacak kıste bı baksın bı de prolaktınıme tekrar baksın bakalım yukselme düşme var mı.. önce ki doktorum da uzman doktordu ya doçent kadın..gözünden kaçmıs olabılır mı yaa..neyse hayırlısı saol kuzum sen de durumlar nasıl pekı?ben kendı derdımden senı sormadım..
Git tabi, o iltihap işini de sor iyice.Ben keyifsizim biraz huzursuzum,ne midem bulanıyor ne başka birşey, korkuyorum telaşlanıyorum oturduğum yerde napim :26:
Telaşlanma canım benım sen rahat ol kı bebişinde huzurlu olsun..Allahım saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın ınsallah..
Nasıl gidiyo azelyacım hamilelik
Ben de hamileyim yine
Anaaaaa kız süper, bu sefer inşallah 9 ay kazasız belasız büyüsün kucağına gelsin inşallah canım.Çok sevindim ama sen nie üzüldün :26:Benim hamilelikten birşey anlamıyorum pek, mide bulantım felan hala yok :18:
inşallah canım korkuyorum biraz
Ne güzel işte canım rahat geçiyo demek ki ben de daha bi şey yok sadece yorgunluk var
Yavaş yavaş başlar artık belirtilerin, korkma canım, stres yapma (diyene bak ) Çok sevindim
Ben sevinemedim canım ya daha yeni kürtaj olmuştum 4 tane düşükten sonra stres yapmamakta mümkün olmuyo
Sen de haklısın Ama yine de iyi düşünmeye çalış zor olsada.Belki doğmak kaderi karnındakine yazılmıştır canım, hiç belli olmaz ki.Üzme kendini
gülüm zaman ne cabuk gecmıs yaa 3 .aydamısın bitanem