• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"hamile miyim dedim, EVET dediniz"

Allah razı olsun canım benim :71:İnşallah hamilesindir, ben dün daha çok şüphelendim çünkü göğüslerim normal adet olcağım zamankinden daha farklıydı, hafif irilik ve içleri dolgundu sertleşmişti..
İnşallah hamilesindir canım, dua edicem bu akşam tüm kklı anne olmak isteyen kadınlara :70::70:

teşekkür ederim canım amin herkese isteyen herkese allhım nasip etsin inşallah. dikkat et artık kendine taze annecik :)

bişi sorucam sana.bndeki belirtiler 3 gündür aşırı mide bulantısı.ve öğleden sonra uyku modu.gözlerim kapanıo resmen o derece.bugünde şuan hatta sanki adet olcakmşım gibii kasıklarım gerilio.ama haziranın 7 sinden önce adet olmam imkansız.. snde de bunlar varmıydı ilk haftada ?

hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
aynı benimde böyleydi çizgiler.. umarım sağlıklı bir hamilelik olur:nazar::49:

Bugün sabah erkenden kan testi yaptırmaya gittim annemle. 1 Saat sonra sonucu alırsın dediler, O bekleyiş öyle zordu ki benim için...İkidebir saatime baktım, yanımda hamile bir bayan vardı, "5 sene uğraştık anca hamile kaldım demek ki zamanı varmış" dedi, neyse onunla muhabbet ederken hemşire sonucumu getirdi.Hamile bayan hemen bakıp "Hamilesin" dedi :53::53::53: Ağlamaya başladım, annem bana sarıldı "Niye ağlıyorsun Deli" dedi :43:Ama o kadar tuhaf bir duyguydu ki anlatılamaz,elim ayağım boşaldı.Sonuç pozitif ve beta hgc 344,98 çıktı.Çok mutluyum:69:Dışarı çıktım hemen eşimi aradım, ağlayarak söyledim ona.Aslında planım akşama söylemekti ama dayanamadım :) Sonra birtanecik kankam cakil_822'i aradım o coşkuyla, ama ulaşamadım :27:
Ve bana dünkü sıkıntı günümde yardımcı olan, üşenmeden yorum atan HayduT, melike_ecesuu, gunebkn, Blgs, yelpa, Asli, ayyildizim, MeLoDi, HanimKelesimiGetir, A m o n r a, moustique, you_know, why_be, Kardelen hepinize sonsuz teşekkür ederim beni kan testine gitmem için umutlandırdınız, sıkıntılı bekleyişimi sonlandırdınız :71::71::71::71::71:
Ve sen kankam cakil_822 sen bebek çalışmaları için beni gaza getirdin, en sıkıntılı anlarımda hep vardın seni çok seviyorum :69::69::69:
Ellerim titriyor...Son olarak rabbim büyük, o kadar büyük ki biliyorum herkesin kucağını dolduracak..İsteyen her kadın bundan sonra hep dualarımda olacak:71:

aglattın benideee:43::43::43:anammm cok güzel bir duygudur eminimki rabbim isteyen herkese nasip etsn inşallah birgün:69::69:lililili hde bakem şimdi eller havayaaa:66::66::64::64::64:oynayabilürük artıkın:52::52::52:inşallah saglıkla kucagına al cnm:69::emir_bebek::nazar:

teşekkür ederim canım amin herkese isteyen herkese allhım nasip etsin inşallah. dikkat et artık kendine taze annecik :)

bişi sorucam sana.bndeki belirtiler 3 gündür aşırı mide bulantısı.ve öğleden sonra uyku modu.gözlerim kapanıo resmen o derece.bugünde şuan hatta sanki adet olcakmşım gibii kasıklarım gerilio.ama haziranın 7 sinden önce adet olmam imkansız.. snde de bunlar varmıydı ilk haftada ?

Ben de bulantı olmadı canım.Ama uyku isteği çok vardı saat 4ten sonra gözlerimi zor tuttum, ama çalışıyorum bilgisayara bakmaktandır dedim, öyle yordum umutlanmamk için.Kasıkların adet olcakmışım gibi ağrıdı benim de, dün bile ağrıdı, bu belirtiyi herkes söylüyor, Allah hayırlısını nasip etsin arkadaşım, sen de bizimle paylaşırsın inşallah haberini :54:

hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
aynı benimde böyleydi çizgiler.. umarım sağlıklı bir hamilelik olur:nazar::49:
Aminnn inşallah çok sağolun :71:

aglattın benideee:43::43::43:anammm cok güzel bir duygudur eminimki rabbim isteyen herkese nasip etsn inşallah birgün:69::69:lililili hde bakem şimdi eller havayaaa:66::66::64::64::64:oynayabilürük artıkın:52::52::52:inşallah saglıkla kucagına al cnm:69::emir_bebek::nazar:
:43::43: Ayy ağlattım mı :( Az önce eşim geldi bi fasıl daha ağladım, bu gidişle her yakınımı görüşümde ağlıcam :26:
Hep oynayalım ağlamayalım hem bu akşam halvette varrr:27:

canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.tebrik ederim çok sevindim.:49::49:

Ben de dun idrar testi yaptım adetime 4 gun vardı daha. Benim de seninki gibi silik cıktı. Dayanamadım hastaneye gittim ve hemen kan testi yaptırdım 34,4 pozitif cıktı. Daha cok kucukmus haftaya bir daha gidecegim test icin. Aynı duyguyu ben de yasadım. Doktorun yanına giderken gozlerim doldu ve cıktıgımda aglamaya basladım. Cok tuhaf bir duygu ya. Allah herkese nasip etsin. Ve anlasılan biz daha cok aglayacagız gene gozlerim doldu. Hamilelikten olsa gerek herseye aglıyorum :44:

azelya çok sevindim canım tebrik ederim seni. içime doğdu benimde hamile olduğun. dua ettim inşallah hamilesindir diye.
allah sağlıkla sıhhatle bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
şimdi onun içinde büyüdüğünü yaşayacaksın. doğmadan önce bağlanacaksın ona.
ama hele bir kucağına al. o nasıl bir sevgidir anlatılamaz.
oğluma hep iyiki seni doğurdum diyorum. öpe öpe doyamıyorum.
insanı öyle bir değiştiriyor ki görceksin. sinirli bir yapıya sahip olan ben daha 1 kerecik bile yavruma kızmadım, azarlamadım, sıkılmadım.
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
halaya bende katıldım.
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.tebrik ederim çok sevindim.:49::49:
Sağol canım aminn, inşallah aminnn :nazar::nazar:

Ben de dun idrar testi yaptım adetime 4 gun vardı daha. Benim de seninki gibi silik cıktı. Dayanamadım hastaneye gittim ve hemen kan testi yaptırdım 34,4 pozitif cıktı. Daha cok kucukmus haftaya bir daha gidecegim test icin. Aynı duyguyu ben de yasadım. Doktorun yanına giderken gozlerim doldu ve cıktıgımda aglamaya basladım. Cok tuhaf bir duygu ya. Allah herkese nasip etsin. Ve anlasılan biz daha cok aglayacagız gene gozlerim doldu. Hamilelikten olsa gerek herseye aglıyorum :44:
Ayy çok sevindim, senin yavrun hemen hemen 1.5 2 haftalık felan sanırım, benim ki de ondan 1 haftacık büyük galiba :34:Şimdi o ağlama stresi azcık geçti, korkular başladı ya birşey olursa diye.İnşallah kazasız belasız alırız kucağımıza canım :69:

azelya çok sevindim canım tebrik ederim seni. içime doğdu benimde hamile olduğun. dua ettim inşallah hamilesindir diye.
allah sağlıkla sıhhatle bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
şimdi onun içinde büyüdüğünü yaşayacaksın. doğmadan önce bağlanacaksın ona.
ama hele bir kucağına al. o nasıl bir sevgidir anlatılamaz.
oğluma hep iyiki seni doğurdum diyorum. öpe öpe doyamıyorum.
insanı öyle bir değiştiriyor ki görceksin. sinirli bir yapıya sahip olan ben daha 1 kerecik bile yavruma kızmadım, azarlamadım, sıkılmadım.
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
halaya bende katıldım.
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Ayyy nasıl duygusal yazmışsın :25:Sen anlatırken gözümde canlandı, Allah uzun ömürler versin yavruna da, o Günleri bizler de görürüz inşallah...
Ben de çok sinirliyimdir, ama bugün müşterilere bile sırıtıyorum kek gibi :60:Dua etmişsin canım Allah çok çok razı olsun :71::70::70::70:

ne güzel haberler :8: ben de inşallah birgün müjde veririm böyle.... 1.5 yıl, bir kez kimyasal gebelik geçirdim. sabrım kalmadı.... ama umudum hala çok, sizleri gördükçe daha da çoğalıyor:31:

ne güzel haberler :8: ben de inşallah birgün müjde veririm böyle.... 1.5 yıl, bir kez kimyasal gebelik geçirdim. sabrım kalmadı.... ama umudum hala çok, sizleri gördükçe daha da çoğalıyor:31:

Umut en önemlisi...Ben dışardan hep hayırlısı, Allah bilir derken içten içe sabırsızlandım...Ama hastanedeki hamile bayanla konuşunca kadere bir kez daha inandım.O 5 sene beklemiş...
Allah hayırlı zamanda hayırlısını versin arkadaşım, ben şayet Allah izin verir de normal doğum yapabilirsem ıkınırken hepinize dua edicem :70:

Umut en önemlisi...Ben dışardan hep hayırlısı, Allah bilir derken içten içe sabırsızlandım...Ama hastanedeki hamile bayanla konuşunca kadere bir kez daha inandım.O 5 sene beklemiş...
Allah hayırlı zamanda hayırlısını versin arkadaşım, ben şayet Allah izin verir de normal doğum yapabilirsem ıkınırken hepinize dua edicem :70:

Bana dua etme sakın:27::60::60::60::60:

bana şimdiden başla anca tutar seneye asyayla ipeği karsılastırmamız lazım :33:

Back