arkadaşlar ben de bayadır bu sıtenın sessız takıpcılerındenım bugun kayıt oldum..
11 aylık evlıyız bu ay ılk defa bebiş çalışmamız oldu adetime 4 gün kala kan testın de 1.2 cıktı yani negatıf.doktor daha erken, adet gunu tekrar gel dedı yarın tekrar gıdecem bakalım hayırlısı..buarada kan testı benım gıbı dusuk cıkıp sonradan artan hamıle arkadaslar varsa yazsın ne olur..adetım gecmedıgı halde cıkmayacagını bıle bıle ıdrar testı yapıyorum her gün umut dünyası işte..
görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler..
Ben adet günümde gittim kan testine 344 çıktı, senin de sonuç yarın belli olur, inşallah hamilesindir
Aminnnn inşallah canım benim, çok içten çok samimi yazmışsın,Allah razı olsun, isteyen herkese nasip etsin inşallah
gerçekten mutlu oldum canım senin adına bende daha önce(sonu kötüde olsa, RAbbim umarım o acıları sana ve başka hiç kimseye yaşatmaz) hamilelik yaşadığım için o heycanı anlayabiliyorum herşey istediğin gibi olur umarım :)
Çok üzüldüm, ben de çook korkuyorum birşey olursa diye İnşallah en kısa zamanda tekrar o duyguları yaşarsın canım, yürekten istiyorum
hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin :)
Amin inşallah canım..Maşallah seninkine de uzuuuunnn ömürler yazsın