hayırlı olsun cnm Rabbim hayırlısıyla kucaqına almayı nasip etsin..
ay bende hamileyim ama daha 3 haftalık içim içime sığmıyor buraya çok önceden katıldım ama beceremiyorum yaaaaaaaaa
Aminnnnnnnn inşallah sağol canımCinsiyet tahminlerine açığım, hastanedeki hamile bayan oğlun olcak dedi, annem kız diyor
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz adıda asya olucak dımı kankam tabi sen son anda vazgeçip yeni bir isim bulmazsan
Aminnnnnnnn inşallah sağol canımCinsiyet tahminlerine açığım, hastanedeki hamile bayan oğlun olcak dedi, annem kız diyor
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz adıda asya olucak dımı kankam tabi sen son anda vazgeçip yeni bir isim bulmazsan
Ben son anda vazgeçebilirim, zaten kulağım alıştı Asya'ya sıkılmaya başladım
Ben son anda vazgeçebilirim, zaten kulağım alıştı Asya'ya sıkılmaya başladım
bencede heran an vazgeçebilirsin rüyayamı dönsek acaba
Bugün sabah erkenden kan testi yaptırmaya gittim annemle. 1 Saat sonra sonucu alırsın dediler, O bekleyiş öyle zordu ki benim için...İkidebir saatime baktım, yanımda hamile bir bayan vardı, "5 sene uğraştık anca hamile kaldım demek ki zamanı varmış" dedi, neyse onunla muhabbet ederken hemşire sonucumu getirdi.Hamile bayan hemen bakıp "Hamilesin" dediAğlamaya başladım, annem bana sarıldı "Niye ağlıyorsun Deli" dedi Ama o kadar tuhaf bir duyguydu ki anlatılamaz,elim ayağım boşaldı.Sonuç pozitif ve beta hgc 344,98 çıktı.Çok mutluyum Dışarı çıktım hemen eşimi aradım, ağlayarak söyledim ona.Aslında planım akşama söylemekti ama dayanamadım :) Sonra birtanecik kankam cakil_822'i aradım o coşkuyla, ama ulaşamadım
Ve bana dünkü sıkıntı günümde yardımcı olan, üşenmeden yorum atan HayduT, melike_ecesuu, gunebkn, Blgs, yelpa, Asli, ayyildizim, MeLoDi, HanimKelesimiGetir, A m o n r a, moustique, you_know, why_be, Kardelen hepinize sonsuz teşekkür ederim beni kan testine gitmem için umutlandırdınız, sıkıntılı bekleyişimi sonlandırdınız
Ve sen kankam cakil_822 sen bebek çalışmaları için beni gaza getirdin, en sıkıntılı anlarımda hep vardın seni çok seviyorum
Ellerim titriyor...Son olarak rabbim büyük, o kadar büyük ki biliyorum herkesin kucağını dolduracak..İsteyen her kadın bundan sonra hep dualarımda olacak
hayırlı olsun tatlım .ne güzel bir haber çok sevindim valla.
kan değerinde çok güzel bundan sonrası yormadan ,güzel beslenerek bebişinin büyümesini adım adım internetten takip etmek olucak .hangi haftada neler oluyor hafta hafta gebelikle takip etmek çokkk güzel bir duygu ne güzel allahım herkese tattırsın.
canımmmmm
tebrikler zamanında hayırlısıyla gelsin demiştim şimdi tam hayırlı zamanı demekkicok duygulandım yazını okurken allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsn birde cinsiyet tahmini bence kız
tebrik ederim..çok sevindim..
darısı bize inşallah
Merhaba kızlar..Birkaç topicte sordum ama dayanamayıp konu da açayım dedim.Çünkü içim içimi kemiriyor, biraz da sabırsızım.Sizlerin tecrübelerinize ihtiyacım var, lütfen bir fikir belirtin
Benim adetim normalde hiç gecikmez, hatta 2 gün veya 5 gün geri geldiği de olur..Geçen ay en son 25inde olmuştum.
Kendime göre ufak tefek belirtilerim var, 2 gündür sık tuvalete çıkıyorum,canım normalde olmasa da sorun etmediğim yiyecekler çekiyor.Bel ağrısı yaşıyorum sık sık.
Dayanamadım dün test yaptım, resmini ekliyorum.10 dakika içerisinde testte ikinci silik çizgi belirdi.Bu sabah tekrar test yaptım yine aynı şekilde çıktı.
Tabi insan bi süre bebek için bekleyince silik çizgi çıkınca pek emin olamıyor.Sevinemedim emin olamadığımdan.
Ben de uzman tvye bir göz attım.Orda adet gecikmeden kan testini pek önermiyordu.Çünkü her kadın farkında olmadan hamile kalabiliyormuş adet öncesi.Sonra adetle beraber bu hamilelik bebek tutunamadığından sonlanabiliyormuş.Onun için gün geçmeden ne idrar ne da kan testini önermediğini söyledi uzman tvdeki doktor.Benim de kafam iyice karıştı.Acaba aranızda adet öncesi test yapıp, ya da adet günü hamile olan var mı? Çok uzattım biliyorum, 3 gün sonra tekrar test yapıcam, eğer yorum yaparsanız çok sevinirim
Eki Görüntüle 198783 Eki Görüntüle 198784
tebrikler azella vayy be ne kadar olmuş hayla düğün resimlerini hatırlıyorum topikten.İnş. çok sağlıklı bir evlatın olur nedense içimden kız geçiyo.Darısı tüm isteyenlere inş.
inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip eder rabbim inşallah çokta güzel bir hamilelik geçirirsin senin adına öyle sevindim ki içim kığır kıpır oldu inşallah rabbim isteyen herkesin gönlüne göre verir kimsenin kucağını boş bırakmaz :)
şimdiden tebrikler saglıkla kucagına alırsın inş.bebişini
Aminnnn inşallah canım benim, çok içten çok samimi yazmışsın,Allah razı olsun, isteyen herkese nasip etsin inşallah
gerçekten mutlu oldum canım senin adına bende daha önce(sonu kötüde olsa, RAbbim umarım o acıları sana ve başka hiç kimseye yaşatmaz) hamilelik yaşadığım için o heycanı anlayabiliyorum herşey istediğin gibi olur umarım :)
arkadaşlar ben de bayadır bu sıtenın sessız takıpcılerındenım bugun kayıt oldum..
11 aylık evlıyız bu ay ılk defa bebiş çalışmamız oldu adetime 4 gün kala kan testın de 1.2 cıktı yani negatıf.doktor daha erken, adet gunu tekrar gel dedı yarın tekrar gıdecem bakalım hayırlısı..buarada kan testı benım gıbı dusuk cıkıp sonradan artan hamıle arkadaslar varsa yazsın ne olur..adetım gecmedıgı halde cıkmayacagını bıle bıle ıdrar testı yapıyorum her gün umut dünyası işte..
görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?