"hamile miyim dedim, EVET dediniz"

hayırlı olsun cnm Rabbim hayırlısıyla kucaqına almayı nasip etsin..

Amin inşallah, çok sağolun
ay bende hamileyim ama daha 3 haftalık içim içime sığmıyor buraya çok önceden katıldım ama beceremiyorum yaaaaaaaaa

Gözünaydın, seninki de benimki kadar ufacıcık Allah kucağına almayı nasip etsin.

hayırlı olsun tatlım .ne güzel bir haber çok sevindim valla.
kan değerinde çok güzel bundan sonrası yormadan ,güzel beslenerek bebişinin büyümesini adım adım internetten takip etmek olucak .hangi haftada neler oluyor hafta hafta gebelikle takip etmek çokkk güzel bir duygu ne güzel allahım herkese tattırsın.

canımmmmm
tebrikler zamanında hayırlısıyla gelsin demiştim şimdi tam hayırlı zamanı demekki cok duygulandım yazını okurken allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsn birde cinsiyet tahmini bence kız

merhaba bende hamileyim. adet günüm bugün ama ben 4 gün önce öğrendim hamile olduğumu. 3 yaşında bir kızım var onda da aynen böyle olmuştu

Sağol canım aminnnnn, evet şu an nasıl göründüğüne internetten bakıyorum sürekli, görünmeyecek kadar küçük Sigarayı bıraktım, her sabah işe gelmeden kahvaltı yapıyorum, sütümü içiyorum

Kız mı dersin, gönlümden geçen o Çok teşekkür ederim you_know, darısı hayırlı zamanda başına inşallah arkadaşım

tebrik ederim..çok sevindim..
darısı bize inşallah

Teşekkür ederim çeyiz topiği gülü Allah size de yaşatsın en yakın zamanda

benimde bu sekilde cikti haftaya pazartesi randevu alicam seninki gibi sik idrara cikiyorum gogus uclarim sizliyor belim agriyorrr

tebrikler azella vayy be ne kadar olmuş hayla düğün resimlerini hatırlıyorum topikten.İnş. çok sağlıklı bir evlatın olur nedense içimden kız geçiyo .Darısı tüm isteyenlere inş.

tebrikler azella vayy be ne kadar olmuş hayla düğün resimlerini hatırlıyorum topikten.İnş. çok sağlıklı bir evlatın olur nedense içimden kız geçiyo .Darısı tüm isteyenlere inş.

Aaaa sağol canım çok teşekkür ederim, valla evleneli 2 sene bitecek, zaman akıp gidiyor İçimden kız geçiyor lafını duyunca heyecanlanıyorum

inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip eder rabbim inşallah çokta güzel bir hamilelik geçirirsin senin adına öyle sevindim ki içim kığır kıpır oldu inşallah rabbim isteyen herkesin gönlüne göre verir kimsenin kucağını boş bırakmaz :)

Aminnnn inşallah canım benim, çok içten çok samimi yazmışsın,Allah razı olsun, isteyen herkese nasip etsin inşallah

şimdiden tebrikler saglıkla kucagına alırsın inş.bebişini

Aminnnnn, inşallah canım tek duam bu.

arkadaşlar ben de bayadır bu sıtenın sessız takıpcılerındenım bugun kayıt oldum..
11 aylık evlıyız bu ay ılk defa bebiş çalışmamız oldu adetime 4 gün kala kan testın de 1.2 cıktı yani negatıf.doktor daha erken, adet gunu tekrar gel dedı yarın tekrar gıdecem bakalım hayırlısı..buarada kan testı benım gıbı dusuk cıkıp sonradan artan hamıle arkadaslar varsa yazsın ne olur..adetım gecmedıgı halde cıkmayacagını bıle bıle ıdrar testı yapıyorum her gün umut dünyası işte..
görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler..

neden bana da yorum yapmıyorsunuz arkadaşlar (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…