"hamile miyim dedim, EVET dediniz"

azelyaaaaaaaaaaaaa cok sevındııııım

tam konunu okudum hamılesın sne yazıcaktım kı kan testını yaptırmıstın

cok cok cok sevındım ınan kı

opuyorum senı

şaka maka bi yana bu kk daki belirtilerden oldumu sendede
Kasık ağrısı, göğüs şişmesi sertleşmesi, dolgunluk oldu..Bi de ben birkaç gün önce evde otururken bizim köpeğin maması olduğum yerden ilerde olmasına rağmen iğrenç koktu bana.Halbuki hergün yediği mama..O yüzden o gün acaba mı? dedim Onun dışında bir belirti olmadı valla..He belirtiden sayarsak; Hatice Sultan, Pargalı ibrama hamileyim dediğinde çok fenalaştım ve ağladım, Havva ile Yusuf ayrılırken Leman Sam'ın "Gülgüzeli" şarkısı çaldı Yusuf ağladı, ben de ağladım Normalde ağlamam da dizilerde bu da belirti sayılabilir dimi Bi de çok sık küçük tuvalete gidiyordum, hala daha gidiyorum.
dur kankam mücadelene destek veriyim

Sağol kankam öğlen tokadımı da yedim hayırlısıynan

azelyaaaaaaaaaaaaa cok sevındııııım

tam konunu okudum hamılesın sne yazıcaktım kı kan testını yaptırmıstın

cok cok cok sevındım ınan kı

opuyorum senı

Sağol canım benim Sumakcım, ben de çok öpüyorumm

azelya55 canım tebrikler... ben sana demiştim :)))))))))))))) çok çok sevindim :)) allah banada isteyen herkese nasip etsin :))..

bu arada bende kırmızı bekliyorum yada beklemiyorum :)))

yani inşalla gelmez bebiş vardır.

Çok sağol canım, darısı başınıza, inşallah gelmez kırmızılar, gelmezse buraya da yaz

Canım benim yaaaaaaaaaaa çok sevindimmmm bak dedik demi sana gebesin hepimiz halvetüz diyeee sen şimdi kendine ve yeğenimize çok iyi bakkk inşallahhh sağlıklada kucağına alırsın bebeğini daha sonrada cinsiyeti ne olacak diye tahmşnlerde bulunuruz rabbim isteyenlerde kısmet etsin inşallah

kızlar ya bana bir yardımcı olun.henüz günüm gelmedi bile ama bn yinede dayanamadım test aldım eczaneden.bir tam kırmızı çizgi+çok silik pembemsi bir çizgi çıktı....... sizce nedir bu yani kafam karıştı ne yapmalıyım

inşallah beraber doğum yapacaz nasip olursa...hayırlısı inşallah...çok sevindim aynı şeyleri bende yaşadım...2-3gün önce...şu an çok mutluyum:))mevlam herkese nasip etsin

Aminnnnnnnn inşallah sağol canım Cinsiyet tahminlerine açığım, hastanedeki hamile bayan oğlun olcak dedi, annem kız diyor

Ben tam günümde yapmıştım, günüm gelmeden yapmadım.Ama beklemen lazım azcık daha kaç gün var gününe?

inşallah beraber doğum yapacaz nasip olursa...hayırlısı inşallah...çok sevindim aynı şeyleri bende yaşadım...2-3gün önce...şu an çok mutluyum:))mevlam herkese nasip etsin
Aminnnn inşallah..55 yazıyor sende de Samsun'da mısın

Kardelen yeğen iyi sanırım ama dün beni Sülüman'ı izlerken uyuttu ya, hiç huyum değil saat 20:30da küt diye gitmişim ya, gidiş o gidiş

Ben de senin gibiyim, ama üzülmemek için beklemek gerekiyor için içini yesedeBen de tam günümde yapmıştım.İnşallah hamilesindir, Allah gönlüne göre versin

inşallah canım yaaa.sağlıkla kıucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi allahım inşallh..sanırım dün dua ettn bnim ve bnim gibi olanlar için kabul oldu :)

ben demiştim ama dimiii allah hayırlı ugurlu etsin canım benim hadi gözün aydın kusumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…