• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"hamile miyim dedim, EVET dediniz"

bende adet günümü bekliyorum,,,, daha doğrusu beklemiyorum...inş bu ay hamile kalırım... çalışmalar tamamlandı :) peki adete 4 gün kala böyle test yapılabiliyormuymuş ben daha yeni öğrendim walla, yanlış çıkar diye biliyordum.... bende hemen deneyeyim o zaman.

bende adet günümü bekliyorum,,,, daha doğrusu beklemiyorum...inş bu ay hamile kalırım... çalışmalar tamamlandı :) peki adete 4 gün kala böyle test yapılabiliyormuymuş ben daha yeni öğrendim walla, yanlış çıkar diye biliyordum.... bende hemen deneyeyim o zaman.

Hadi hayırlısı olsun inşallah canım.Herkeste çıkmayabilir döllenmeye bağlı diye biliyorum, negatif çıkarsa üzülme adetin geçmesini bekle tamam mı?

ağla dedım sana bak döverim:57::60::60:

Pis domdom ben aaalarsam oğlumda aaalar :50:

Hadi hayırlısı olsun inşallah canım.Herkeste çıkmayabilir döllenmeye bağlı diye biliyorum, negatif çıkarsa üzülme adetin geçmesini bekle tamam mı?

Pis domdom ben aaalarsam oğlumda aaalar :50:

Ayyy oğlunu yerim ben senin:69:

bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun arkadaslar. Allah olmayan tüm kadınlara bizlere de nasip etsin inşallah

Back