• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"hamile miyim dedim, EVET dediniz"

azelyaaaaaaaaaaaaa cok sevındııııım

tam konunu okudum hamılesın sne yazıcaktım kı kan testını yaptırmıstın

cok cok cok sevındım ınan kı

opuyorum senı :16:

şaka maka bi yana bu kk daki belirtilerden oldumu sendede:60::60::60:
Kasık ağrısı, göğüs şişmesi sertleşmesi, dolgunluk oldu..Bi de ben birkaç gün önce evde otururken bizim köpeğin maması olduğum yerden ilerde olmasına rağmen iğrenç koktu bana.Halbuki hergün yediği mama..O yüzden o gün acaba mı? dedim :31:Onun dışında bir belirti olmadı valla..He belirtiden sayarsak; Hatice Sultan, Pargalı ibrama hamileyim dediğinde çok fenalaştım ve ağladım, Havva ile Yusuf ayrılırken Leman Sam'ın "Gülgüzeli" şarkısı çaldı Yusuf ağladı, ben de ağladım :27:Normalde ağlamam da dizilerde bu da belirti sayılabilir dimi :D Bi de çok sık küçük tuvalete gidiyordum, hala daha gidiyorum.
dur kankam mücadelene destek veriyim :57::57::57::57:

Sağol kankam öğlen tokadımı da yedim hayırlısıynan :27:

azelyaaaaaaaaaaaaa cok sevındııııım

tam konunu okudum hamılesın sne yazıcaktım kı kan testını yaptırmıstın

cok cok cok sevındım ınan kı

opuyorum senı :16:

:66::64:Sağol canım benim Sumakcım, ben de çok öpüyorumm :70::70:

azelya55 canım tebrikler... ben sana demiştim :)))))))))))))) çok çok sevindim :)) allah banada isteyen herkese nasip etsin :))..

bu arada bende kırmızı bekliyorum yada beklemiyorum :)))

yani inşalla gelmez bebiş vardır.

azelya55 canım tebrikler... ben sana demiştim :)))))))))))))) çok çok sevindim :)) allah banada isteyen herkese nasip etsin :))..

bu arada bende kırmızı bekliyorum yada beklemiyorum :)))

yani inşalla gelmez bebiş vardır.

Çok sağol canım, darısı başınıza, inşallah gelmez kırmızılar, gelmezse buraya da yaz :23:

Bugün sabah erkenden kan testi yaptırmaya gittim annemle. 1 Saat sonra sonucu alırsın dediler, O bekleyiş öyle zordu ki benim için...İkidebir saatime baktım, yanımda hamile bir bayan vardı, "5 sene uğraştık anca hamile kaldım demek ki zamanı varmış" dedi, neyse onunla muhabbet ederken hemşire sonucumu getirdi.Hamile bayan hemen bakıp "Hamilesin" dedi :53::53::53: Ağlamaya başladım, annem bana sarıldı "Niye ağlıyorsun Deli" dedi :43:Ama o kadar tuhaf bir duyguydu ki anlatılamaz,elim ayağım boşaldı.Sonuç pozitif ve beta hgc 344,98 çıktı.Çok mutluyum:69:Dışarı çıktım hemen eşimi aradım, ağlayarak söyledim ona.Aslında planım akşama söylemekti ama dayanamadım :) Sonra birtanecik kankam cakil_822'i aradım o coşkuyla, ama ulaşamadım :27:
Ve bana dünkü sıkıntı günümde yardımcı olan, üşenmeden yorum atan HayduT, melike_ecesuu, gunebkn, Blgs, yelpa, Asli, ayyildizim, MeLoDi, HanimKelesimiGetir, A m o n r a, moustique, you_know, why_be, Kardelen hepinize sonsuz teşekkür ederim beni kan testine gitmem için umutlandırdınız, sıkıntılı bekleyişimi sonlandırdınız :71::71::71::71::71:
Ve sen kankam cakil_822 sen bebek çalışmaları için beni gaza getirdin, en sıkıntılı anlarımda hep vardın seni çok seviyorum :69::69::69:
Ellerim titriyor...Son olarak rabbim büyük, o kadar büyük ki biliyorum herkesin kucağını dolduracak..İsteyen her kadın bundan sonra hep dualarımda olacak:71:

Canım benim yaaaaaaaaaaa :62: :62: çok sevindimmmm bak dedik demi sana gebesin hepimiz halvetüz diyeee :66: :66: sen şimdi kendine ve yeğenimize çok iyi bakkk :nazar: :nazar: inşallahhh sağlıklada kucağına alırsın bebeğini daha sonrada cinsiyeti ne olacak diye tahmşnlerde bulunuruz :64: :64: rabbim isteyenlerde kısmet etsin inşallah :38: :38:

kızlar ya bana bir yardımcı olun.henüz günüm gelmedi bile ama bn yinede dayanamadım test aldım eczaneden.bir tam kırmızı çizgi+çok silik pembemsi bir çizgi çıktı....... sizce nedir bu yani kafam karıştı ne yapmalıyım

Bugün sabah erkenden kan testi yaptırmaya gittim annemle. 1 Saat sonra sonucu alırsın dediler, O bekleyiş öyle zordu ki benim için...İkidebir saatime baktım, yanımda hamile bir bayan vardı, "5 sene uğraştık anca hamile kaldım demek ki zamanı varmış" dedi, neyse onunla muhabbet ederken hemşire sonucumu getirdi.Hamile bayan hemen bakıp "Hamilesin" dedi :53::53::53: Ağlamaya başladım, annem bana sarıldı "Niye ağlıyorsun Deli" dedi :43:Ama o kadar tuhaf bir duyguydu ki anlatılamaz,elim ayağım boşaldı.Sonuç pozitif ve beta hgc 344,98 çıktı.Çok mutluyum:69:Dışarı çıktım hemen eşimi aradım, ağlayarak söyledim ona.Aslında planım akşama söylemekti ama dayanamadım :) Sonra birtanecik kankam cakil_822'i aradım o coşkuyla, ama ulaşamadım :27:
Ve bana dünkü sıkıntı günümde yardımcı olan, üşenmeden yorum atan HayduT, melike_ecesuu, gunebkn, Blgs, yelpa, Asli, ayyildizim, MeLoDi, HanimKelesimiGetir, A m o n r a, moustique, you_know, why_be, Kardelen hepinize sonsuz teşekkür ederim beni kan testine gitmem için umutlandırdınız, sıkıntılı bekleyişimi sonlandırdınız :71::71::71::71::71:
Ve sen kankam cakil_822 sen bebek çalışmaları için beni gaza getirdin, en sıkıntılı anlarımda hep vardın seni çok seviyorum :69::69::69:
Ellerim titriyor...Son olarak rabbim büyük, o kadar büyük ki biliyorum herkesin kucağını dolduracak..İsteyen her kadın bundan sonra hep dualarımda olacak:71:

inşallah beraber doğum yapacaz nasip olursa...hayırlısı inşallah...çok sevindim aynı şeyleri bende yaşadım...2-3gün önce...şu an çok mutluyum:))mevlam herkese nasip etsin:49:

Canım benim yaaaaaaaaaaa :62: :62: çok sevindimmmm bak dedik demi sana gebesin hepimiz halvetüz diyeee :66: :66: sen şimdi kendine ve yeğenimize çok iyi bakkk :nazar: :nazar: inşallahhh sağlıklada kucağına alırsın bebeğini daha sonrada cinsiyeti ne olacak diye tahmşnlerde bulunuruz :64: :64: rabbim isteyenlerde kısmet etsin inşallah :38: :38:

Aminnnnnnnn inşallah sağol canım :54::54::54:Cinsiyet tahminlerine açığım, hastanedeki hamile bayan oğlun olcak dedi, annem kız diyor :27:
kızlar ya bana bir yardımcı olun.henüz günüm gelmedi bile ama bn yinede dayanamadım test aldım eczaneden.bir tam kırmızı çizgi+çok silik pembemsi bir çizgi çıktı....... sizce nedir bu yani kafam karıştı ne yapmalıyım

Ben tam günümde yapmıştım, günüm gelmeden yapmadım.Ama beklemen lazım azcık daha kaç gün var gününe?

inşallah beraber doğum yapacaz nasip olursa...hayırlısı inşallah...çok sevindim aynı şeyleri bende yaşadım...2-3gün önce...şu an çok mutluyum:))mevlam herkese nasip etsin:49:
Aminnnn inşallah..55 yazıyor sende de Samsun'da mısın :52::52:

Kardelen yeğen iyi sanırım ama dün beni Sülüman'ı izlerken uyuttu ya, hiç huyum değil saat 20:30da küt diye gitmişim ya, gidiş o gidiş :60:

Ben de senin gibiyim, ama üzülmemek için beklemek gerekiyor için içini yesede:31:Ben de tam günümde yapmıştım.İnşallah hamilesindir, Allah gönlüne göre versin :71:

inşallah canım yaaa.sağlıkla kıucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi allahım inşallh..sanırım dün dua ettn bnim ve bnim gibi olanlar için kabul oldu :):16:

ben demiştim ama dimiii :1: allah hayırlı ugurlu etsin canım benim hadi gözün aydın kusumm :nazar: :emir_bebek: :38: :38:

Back