Hadi hayırlısı
aminnnnnn inşallah biz tuğçeyle aynı yere astık dileklerimizi hıdrellezde onunki tuttu demekki sıra bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı
napıyonuz burdaaa tucee hanım hamıleleık belirtilerinizi yazınızz lütfen
Öhüüü Öhüüü efendim benn şu an acayip uyumak istiyorumm, sigarayı bıraktım mücadele içerisindeyim, ama relax relax çalışıyorum
Öhüüü Öhüüü efendim benn şu an acayip uyumak istiyorumm, sigarayı bıraktım mücadele içerisindeyim, ama relax relax çalışıyorum
Kasık ağrısı, göğüs şişmesi sertleşmesi, dolgunluk oldu..Bi de ben birkaç gün önce evde otururken bizim köpeğin maması olduğum yerden ilerde olmasına rağmen iğrenç koktu bana.Halbuki hergün yediği mama..O yüzden o gün acaba mı? dedim Onun dışında bir belirti olmadı valla..He belirtiden sayarsak; Hatice Sultan, Pargalı ibrama hamileyim dediğinde çok fenalaştım ve ağladım, Havva ile Yusuf ayrılırken Leman Sam'ın "Gülgüzeli" şarkısı çaldı Yusuf ağladı, ben de ağladım Normalde ağlamam da dizilerde bu da belirti sayılabilir dimi Bi de çok sık küçük tuvalete gidiyordum, hala daha gidiyorum.şaka maka bi yana bu kk daki belirtilerden oldumu sendede
dur kankam mücadelene destek veriyim
azelyaaaaaaaaaaaaa cok sevındııııım
tam konunu okudum hamılesın sne yazıcaktım kı kan testını yaptırmıstın
cok cok cok sevındım ınan kı
opuyorum senı
Sağol kankam öğlen tokadımı da yedim hayırlısıynan
rica ederim kankam ne demek aşerdikçe söyle çekinme
azelya55 canım tebrikler... ben sana demiştim :)))))))))))))) çok çok sevindim :)) allah banada isteyen herkese nasip etsin :))..
bu arada bende kırmızı bekliyorum yada beklemiyorum :)))
yani inşalla gelmez bebiş vardır.
Bugün sabah erkenden kan testi yaptırmaya gittim annemle. 1 Saat sonra sonucu alırsın dediler, O bekleyiş öyle zordu ki benim için...İkidebir saatime baktım, yanımda hamile bir bayan vardı, "5 sene uğraştık anca hamile kaldım demek ki zamanı varmış" dedi, neyse onunla muhabbet ederken hemşire sonucumu getirdi.Hamile bayan hemen bakıp "Hamilesin" dedi Ağlamaya başladım, annem bana sarıldı "Niye ağlıyorsun Deli" dedi Ama o kadar tuhaf bir duyguydu ki anlatılamaz,elim ayağım boşaldı.Sonuç pozitif ve beta hgc 344,98 çıktı.Çok mutluyumDışarı çıktım hemen eşimi aradım, ağlayarak söyledim ona.Aslında planım akşama söylemekti ama dayanamadım :) Sonra birtanecik kankam cakil_822'i aradım o coşkuyla, ama ulaşamadım
Ve bana dünkü sıkıntı günümde yardımcı olan, üşenmeden yorum atan HayduT, melike_ecesuu, gunebkn, Blgs, yelpa, Asli, ayyildizim, MeLoDi, HanimKelesimiGetir, A m o n r a, moustique, you_know, why_be, Kardelen hepinize sonsuz teşekkür ederim beni kan testine gitmem için umutlandırdınız, sıkıntılı bekleyişimi sonlandırdınız
Ve sen kankam cakil_822 sen bebek çalışmaları için beni gaza getirdin, en sıkıntılı anlarımda hep vardın seni çok seviyorum
Ellerim titriyor...Son olarak rabbim büyük, o kadar büyük ki biliyorum herkesin kucağını dolduracak..İsteyen her kadın bundan sonra hep dualarımda olacak
Bugün sabah erkenden kan testi yaptırmaya gittim annemle. 1 Saat sonra sonucu alırsın dediler, O bekleyiş öyle zordu ki benim için...İkidebir saatime baktım, yanımda hamile bir bayan vardı, "5 sene uğraştık anca hamile kaldım demek ki zamanı varmış" dedi, neyse onunla muhabbet ederken hemşire sonucumu getirdi.Hamile bayan hemen bakıp "Hamilesin" dedi Ağlamaya başladım, annem bana sarıldı "Niye ağlıyorsun Deli" dedi Ama o kadar tuhaf bir duyguydu ki anlatılamaz,elim ayağım boşaldı.Sonuç pozitif ve beta hgc 344,98 çıktı.Çok mutluyumDışarı çıktım hemen eşimi aradım, ağlayarak söyledim ona.Aslında planım akşama söylemekti ama dayanamadım :) Sonra birtanecik kankam cakil_822'i aradım o coşkuyla, ama ulaşamadım
Ve bana dünkü sıkıntı günümde yardımcı olan, üşenmeden yorum atan HayduT, melike_ecesuu, gunebkn, Blgs, yelpa, Asli, ayyildizim, MeLoDi, HanimKelesimiGetir, A m o n r a, moustique, you_know, why_be, Kardelen hepinize sonsuz teşekkür ederim beni kan testine gitmem için umutlandırdınız, sıkıntılı bekleyişimi sonlandırdınız
Ve sen kankam cakil_822 sen bebek çalışmaları için beni gaza getirdin, en sıkıntılı anlarımda hep vardın seni çok seviyorum
Ellerim titriyor...Son olarak rabbim büyük, o kadar büyük ki biliyorum herkesin kucağını dolduracak..İsteyen her kadın bundan sonra hep dualarımda olacak
Canım benim yaaaaaaaaaaa çok sevindimmmm bak dedik demi sana gebesin hepimiz halvetüz diyeee sen şimdi kendine ve yeğenimize çok iyi bakkk inşallahhh sağlıklada kucağına alırsın bebeğini daha sonrada cinsiyeti ne olacak diye tahmşnlerde bulunuruz rabbim isteyenlerde kısmet etsin inşallah
kızlar ya bana bir yardımcı olun.henüz günüm gelmedi bile ama bn yinede dayanamadım test aldım eczaneden.bir tam kırmızı çizgi+çok silik pembemsi bir çizgi çıktı....... sizce nedir bu yani kafam karıştı ne yapmalıyım
Aminnnn inşallah..55 yazıyor sende de Samsun'da mısıninşallah beraber doğum yapacaz nasip olursa...hayırlısı inşallah...çok sevindim aynı şeyleri bende yaşadım...2-3gün önce...şu an çok mutluyum:))mevlam herkese nasip etsin
daha bir hafta var nerdeyse canım ya.ama işte tezcanlıyım heyecanlıyım duramadım
Ben de senin gibiyim, ama üzülmemek için beklemek gerekiyor için içini yesedeBen de tam günümde yapmıştım.İnşallah hamilesindir, Allah gönlüne göre versin