• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayı bekleyenler

Merhaba arkadaslar bende 2 cocuk icin denemelere basladim 1 agustos son adet tarihim yumurtlama gunlerimi degerlendirdim bakalim 30 agustosta gelecekmi benim kiler meraktayim

Hosgeldin canim ins tez zamanda kalirsin belirtilerin nedir

ya canım ilk ve en belirgin olan göğüs uçlarımda sızlama ve yine uçlarda anormal bir büyüme var bide kabarcıklar olur ya uçta onlarda artış ve kasıklarımda batma yarın adet günüm bugün kan verdim sonuç negatif hayırlısı bekliyorum adetim biraz daha geçsin testi tekrarlayacağım

Mrb kizlar uzun zamandir kk dayim konuyu yeni farkettim gectigimiz kasimdan beri deniyorum ama nasip degikmus okmadi henuz yeni bat 3 eylul hakkimizda hayirlisi insallah bu seer tutar kasiklarimda agri var gerci daha erken bu gunler yumurtlama gunlerim degerlendirmeye calisiyoruz :) Rabbim hayirlisini versin

ya canım ilk ve en belirgin olan göğüs uçlarımda sızlama ve yine uçlarda anormal bir büyüme var bide kabarcıklar olur ya uçta onlarda artış ve kasıklarımda batma yarın adet günüm bugün kan verdim sonuç negatif hayırlısı bekliyorum adetim biraz daha geçsin testi tekrarlayacağım
Canim.belirtilerin benimkine benziyor 2 gün daha gecsin bakalım hayırlısı

Canim.belirtilerin benimkine benziyor 2 gün daha gecsin bakalım hayırlısı

valla canım dün kahverengi bişey geldi regl oluyorum sandım ama yerleşme kanaması olabilir diyor sağlık ocağı nın ebesi bakalım hayırlısı hakkımızda yaa

canım naptın gittin mi doktora?
ben de bugün gittim. 11,8 mm olmuş miniğim...
geçen sefer vajinal muayene ile görebilmişti keseyi. bu sefer karından muayene ile gördü.
az bi lekelenmem olmuştu. baktı bir sıkıntı yok dedi şükür. yerleşme lekelenmesiymiş, olur dedi.
ultrasona göre 4+2 haftalık. normal hesaplamlara göre (regl dönemini de içinde sayıyorlar ya) 5+4.
2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi...
çok heyecanlıyımm...
sen gittin mi dr.a? ne kadarlıksın? lekelenme veya ağrın var mı? kalp atışlarını duydun mu????
öperim yanaktannn :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
Canim.nasilsin.kalp atisini duydun mu hersey yolunda mi

kızlar bilgisayarım bozuktu giremedim.
gittim kalp atışlarını da duydum oynadığını da gördüm :)))))))
seraynımmm da hamişmişşşş yaaaa..
nasıl sevindimmmmmmmmm.....
herkes erdi muradına, artık gerisi bebişlerişmizi kucaklarımıza sağ salim almaya kaldı.
ha kızlar bulantılar vs. ne alemde sizdde?

kızlar bilgisayarım bozuktu giremedim.
gittim kalp atışlarını da duydum oynadığını da gördüm :)))))))
seraynımmm da hamişmişşşş yaaaa..
nasıl sevindimmmmmmmmm.....
herkes erdi muradına, artık gerisi bebişlerişmizi kucaklarımıza sağ salim almaya kaldı.
ha kızlar bulantılar vs. ne alemde sizdde?

Saol Fatmacım bende cuma gittim doktora çok şükür duydum kalp atışlarını. minicik kalbinin nasılda hızla attığını. Mükemmel ötesi bi duyguymuşşş:)

Saol Fatmacım bende cuma gittim doktora çok şükür duydum kalp atışlarını. minicik kalbinin nasılda hızla attığını. Mükemmel ötesi bi duyguymuşşş:)
canım ya hemde nasıl bir duygu... şükürler olsun rabbime...
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallaaaahhhhh...

canım ya hemde nasıl bir duygu... şükürler olsun rabbime...
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallaaaahhhhh...

kızlar allah bizlere de nasip etsin sizede hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bize bu süreçte yardımcı olabilecek söylicekleriniz varmıı :)

Bende bebek istiyorum artık kızlar yaa :( :( artık tek çizgi görmekten sıkıldım,rüyalarımA bile artık kötü kötü şeyler geliyor düşünüp durmaktan :( hamile olanlar tavsiye lütfeeeeeeeeeennnnnnnnn

Kızlar merhaba öncelikle bebişleriniz hayırlı olsun bizde eşimle istiyoruz bakalım nasip kısmet 2 aydır deniyoruz ilkinde hüsrana uğradım bu sefer bel ağrım akıntım fazla midemde kötü gerçi 9 gun var reglime bilmiyorum ne yapmalıyım

Merhaba arkadaşlar, bende uzun zamandır uğraşıyorum hamilelik için, 1 sene önce kist ameliyatı oldum çok şükür ondan sonra bir sorun çıkmadı adetlerim düzenli oldu dr 6-7 ay hamilelik olmasın dedi bizde 2-3 aydır başladık çalışmaya fakat bir sonuç alamadık. Yumurtlama döneminde ilişkimiz oldu ve normalde 3 eylüle kadar regl olmam gerekiyordu ama henüz tık yok, göğüslerim şiş ve çok ağırıyor halsizim ara ara başım ağırıyor ve büyük tuvaletimi yapamıyorum, test yapmak istiyorum ama hayal kırıklığı yaşarım diye yapmıyorum1-2gün daha beklicem. Sizce hamilelik olabilir mi

Merhaba arkadaşlar, bende uzun zamandır uğraşıyorum hamilelik için, 1 sene önce kist ameliyatı oldum çok şükür ondan sonra bir sorun çıkmadı adetlerim düzenli oldu dr 6-7 ay hamilelik olmasın dedi bizde 2-3 aydır başladık çalışmaya fakat bir sonuç alamadık. Yumurtlama döneminde ilişkimiz oldu ve normalde 3 eylüle kadar regl olmam gerekiyordu ama henüz tık yok, göğüslerim şiş ve çok ağırıyor halsizim ara ara başım ağırıyor ve büyük tuvaletimi yapamıyorum, test yapmak istiyorum ama hayal kırıklığı yaşarım diye yapmıyorum1-2gün daha beklicem. Sizce hamilelik olabilir mi
Canm psikolojikde olabilir ama kısmet bu işler inşallah hamilesindir test yap bakalım en azından netlesir hersey

Bakalım yarın yapacam testi, inşallah çift çizgiyi görürüm. Allah olmayan herkese nasip etsin inşallah

Back
X