• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayı bekleyenler

canimm seninde hayirli olsun minik erkeginn saglikla dogarlar inşallah :16: benimde 9 mayista bidahaki kontrolum :) canim ikili testi yaptirdim çok şükür gayet iyi bi sorun yok :nazar: sen yaptirdinmi? benimde göbeğim cikti artik ama 6 aylık kadar degil 3.5 ayligim o kadarlik hemen hemen :)

bendee varımmmm:))

HAdii bakalım paşa geliyo deseneeee:)) Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş. canımmm benimmm...:49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aminn inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım tospalarımızı kucağımza:49: bende yaptırdım 2 li testimi ama daha dr a göstermedim netten incelediğim kadarıyla normal sonuçlarım.

ahh tatlım merhabaaa,cinsiyette öğrenilmişşşşş,geleceğin kaynanası seniiiiiiiiii:52::52::52::52:

Günaydınnn Kızlarrrrrrr

Unuttuk ve unuttuk mu neeee???

Kızlaaarrr slmmm :) nasılsınızzz uzun zaman olduu :))
Bu aralar hem yoğunum hem ara verdiğimiz için yazamıorum,kafamda bi rahat sormayın :)
Yalnız cuma günü dersteyken kasıklarıma öle şiddetli bi ağrı girdiki yerimden kalkamadım konuşup öksüremedim fln apandisitmi dedim ama tam ortadaydı snra kendiliğinden geçti ve bugünde tualetten snra kahverengi akıntım oldu ama leke deil akıntı gbi jelimsi açık kahve,korktum yaa idrar yolları iltihabı flnmı acaba ama baktım belirtileri yok çünkü ilkokula giderken olmuştu bnde nası bişi olduğunu biliorum..üşüttümmü diorum puff herşey gelio aklıma bi doktora gitsem ii olcak sanırımm :((

kızlar az gelin hele :)
hiç ummadığım bir anda geldi mucizemmmmmmmmmmmm :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Bende hamisligi bekleyenlerdenim yumurtalkklar tembel demisti en son dr yrn hormon testi olcam :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende hamisligi bekleyenlerdenim yumurtalkklar tembel demisti en son dr yrn hormon testi olcam :(

Cnm yumurtaliklarin tembelse incir havuc kürünü kullan prof. Dr. Ibrahim saracoglunun resmi web sitesine gir orda ayrintilar var cnm
Insallah hamile kalirsin eminim o isine cok yarayacak

hiç ummadığım bir anda geldi mucizemmmmmmmmmmmm :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

En güzeli ummadığın anda olması ne güzel. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.

Canım benim cok cokk sevindimm. Rabbim Sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. Mübarek günlerde aldın haberini ne güzel. Anlat bakalım nasıl bi süreçti?

arkadaslar benimm 3 gündür gögüslerimm cok agrıyor regli günümde ayın 3de hamilelik belirtilerin arasında gögüs agrısı varmı :(:(

ahh canım benim hayırlı uğrlu olsun bebişisn.sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah.gözün aydıınn

Masallah allah kucagina almayi nasip etsin ins nasil hamis kaldin ne kullandin:nazar:

Kuzummmm çok sevindimmmm :)) inşalaah sağsalim kucağına almak nasip olur :)
Anlat anlat hemenn :))

En güzeli ummadığın anda olması ne güzel. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.

Canım benim cok cokk sevindimm. Rabbim Sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. Mübarek günlerde aldın haberini ne güzel. Anlat bakalım nasıl bi süreçti?

ahh canım benim hayırlı uğrlu olsun bebişisn.sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah.gözün aydıınn

Kızlar çok çok sağolun....
işin açıkçası ummadığım bi anda derken eşimle problemli geçirdik son 2 ayı.. asla beklemiyordum.
ikincisi biraz kiloluydum. dukan diyetiyle 12 kilo verdim. dr. onun çok büyük etkisi var bence dedi...
bugün keseyi gördük. bayramdan sonra da bebişi görmeyi bekleyeceğiz..
eşime daha söylemedim. bayram sabahı hediye olarak vereceğimmmmmmm :52::52::52::52::52:

Kızlar çok çok sağolun....
işin açıkçası ummadığım bi anda derken eşimle problemli geçirdik son 2 ayı.. asla beklemiyordum.
ikincisi biraz kiloluydum. dukan diyetiyle 12 kilo verdim. dr. onun çok büyük etkisi var bence dedi...
bugün keseyi gördük. bayramdan sonra da bebişi görmeyi bekleyeceğiz..
eşime daha söylemedim. bayram sabahı hediye olarak vereceğimmmmmmm :52::52::52::52::52:

Ooo ne güzel bir hediye olacak.

arkadaslar benimm 3 gündür gögüslerimm cok agrıyor regli günümde ayın 3de hamilelik belirtilerin arasında gögüs agrısı varmı :(:(

Hamilelik belirtilerinde göğüs hassasiyeti var canım ama çok dinleme vücudunu reglin erken geliyor olabilir. Hamilelik ve regl belirtileri aynı. Geçen aylarda tamam hamileyim dedim. Hatta yerleşme kanaması geldi diye düşündüm. Akıntıya birlikte çok az geldi değişti ondan öyle sandım. Meğer regl olmuşum o yüzden vücudunu çok dinleme canım.

Merhaba kizlar umudumu kaybetmistim ki hamileyyim 6 haftalik :) :) darisi tum bekleyenlerin basina..Annem hasta oldugu.icin stresli gunler.gecirdim kanser hastasi.ona.bakiyorum artik olmayacak diye dusunup regl tarihimi hesaplamamistim kardesime sordum sana yazdim.mi hic.gecen ay ne zaman regl olmustum diye soyledi.bi hesapladim 10 gun gecmis 3 gun daha bekledim sabah gebelik testi yapayim tek cizgi.olursa dr a gider adet sokturucu ilac yazdiracaktim uykulu gozlerim açılmamış ken testi yaptim aninda T de bir cizgi ve pesinden C de ben sok ta kosa kosa yatak odasina esimi.uyandirdim soyledim ikimizde inanamadik saskindik ertesi gun dr gittim kan testi yaptirayim diye o da adetim 15 gun gecmisti ultrasonla bakalim dedi keseyi gordu ben o an bagira bagira aglayacaltimm mutluluktan gebeliginiz baslamis hayirli.olsun dedi..sizlere belirtileri soyleyim en buyuk belirtim göğüslerimde ozellikle uc kısma dogru ama tamaminda olmakla beraber agri yatarken yururken büyüdü uçları belirdi mavi damarlar belirdi ve son cinsel.iliskide göğüslerim cok hassasti ;) annenlerde limonu cok sevmeme ragmen kokusu cok.keskin rahatsiz.edici gelmisti onemsemedim iste boyle canlarim darisi tez zamanda basiniza en cok annem.icin sevindim.ona.moral.oldu cok sevindi..simdi tek istegim.kalp atisini duymak bebegi gorebilmekk inssss...

Canim gozuk aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin

Merhaba kizlar umudumu kaybetmistim ki hamileyyim 6 haftalik :) :) darisi tum bekleyenlerin basina..Annem hasta oldugu.icin stresli gunler.gecirdim kanser hastasi.ona.bakiyorum artik olmayacak diye dusunup regl tarihimi hesaplamamistim kardesime sordum sana yazdim.mi hic.gecen ay ne zaman regl olmustum diye soyledi.bi hesapladim 10 gun gecmis 3 gun daha bekledim sabah gebelik testi yapayim tek cizgi.olursa dr a gider adet sokturucu ilac yazdiracaktim uykulu gozlerim açılmamış ken testi yaptim aninda T de bir cizgi ve pesinden C de ben sok ta kosa kosa yatak odasina esimi.uyandirdim soyledim ikimizde inanamadik saskindik ertesi gun dr gittim kan testi yaptirayim diye o da adetim 15 gun gecmisti ultrasonla bakalim dedi keseyi gordu ben o an bagira bagira aglayacaltimm mutluluktan gebeliginiz baslamis hayirli.olsun dedi..sizlere belirtileri soyleyim en buyuk belirtim göğüslerimde ozellikle uc kısma dogru ama tamaminda olmakla beraber agri yatarken yururken büyüdü uçları belirdi mavi damarlar belirdi ve son cinsel.iliskide göğüslerim cok hassasti ;) annenlerde limonu cok sevmeme ragmen kokusu cok.keskin rahatsiz.edici gelmisti onemsemedim iste boyle canlarim darisi tez zamanda basiniza en cok annem.icin sevindim.ona.moral.oldu cok sevindi..simdi tek istegim.kalp atisini duymak bebegi gorebilmekk inssss...

canım benim canımmmmmmmmmm
hayırlı olsuuuuunnnnnnnnn.....
ayyyy nasıl sevindimmmmmmmm
bu minikler bize sürpriz yaptılar :)
bakalım önce kim duyacak kalp atışlarını :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım benim canımmmmmmmmmm
hayırlı olsuuuuunnnnnnnnn.....
ayyyy nasıl sevindimmmmmmmm
bu minikler bize sürpriz yaptılar :)
bakalım önce kim duyacak kalp atışlarını :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canimmm cok sagol benim yarin randevum 11 de ins sagligi yerindedir cok merak ediyorum...evet cook buyuk.bir surpriz oldu :)

Hamilelik belirtilerinde göğüs hassasiyeti var canım ama çok dinleme vücudunu reglin erken geliyor olabilir. Hamilelik ve regl belirtileri aynı. Geçen aylarda tamam hamileyim dedim. Hatta yerleşme kanaması geldi diye düşündüm. Akıntıya birlikte çok az geldi değişti ondan öyle sandım. Meğer regl olmuşum o yüzden vücudunu çok dinleme canım.

aynen dedigin gibi oldu canım erken gelen regli :D:D bu kadar siddettli gögüs agrım olmamıstı ve reglim ilk kez sasırdı :(

aynen dedigin gibi oldu canım erken gelen regli :D:D bu kadar siddettli gögüs agrım olmamıstı ve reglim ilk kez sasırdı :(

Sürekli hamilelikmi diye düşünüp vücudun dengesini bozuyoruz işte ;)

Canimmm cok sagol benim yarin randevum 11 de ins sagligi yerindedir cok merak ediyorum...evet cook buyuk.bir surpriz oldu :)

canım naptın gittin mi doktora?
ben de bugün gittim. 11,8 mm olmuş miniğim...
geçen sefer vajinal muayene ile görebilmişti keseyi. bu sefer karından muayene ile gördü.
az bi lekelenmem olmuştu. baktı bir sıkıntı yok dedi şükür. yerleşme lekelenmesiymiş, olur dedi.
ultrasona göre 4+2 haftalık. normal hesaplamlara göre (regl dönemini de içinde sayıyorlar ya) 5+4.
2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi...
çok heyecanlıyımm...
sen gittin mi dr.a? ne kadarlıksın? lekelenme veya ağrın var mı? kalp atışlarını duydun mu????
öperim yanaktannn :54::54::54::54::54::54::54:

canım naptın gittin mi doktora?
ben de bugün gittim. 11,8 mm olmuş miniğim...
geçen sefer vajinal muayene ile görebilmişti keseyi. bu sefer karından muayene ile gördü.
az bi lekelenmem olmuştu. baktı bir sıkıntı yok dedi şükür. yerleşme lekelenmesiymiş, olur dedi.
ultrasona göre 4+2 haftalık. normal hesaplamlara göre (regl dönemini de içinde sayıyorlar ya) 5+4.
2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi...
çok heyecanlıyımm...
sen gittin mi dr.a? ne kadarlıksın? lekelenme veya ağrın var mı? kalp atışlarını duydun mu????
öperim yanaktannn :54::54::54::54::54::54::54:

sagol canim benim.cok sevindim kalp atışınida duyarsin 2 hafta buyuk.ihtimal bende cok optum seni...ben gittim sukur kalp atisini duydum :) 7 hafta 5 gunluk bebiside gördüm ama bu ara pek iyi degilim bulantilar.kusmalar.beni.mahvetti 1 haftada 2 kilo verdim hemde.cok halsizim internette yazan herseyi uyguladim bulantim geçmiyor dr.ilac yazdi o da.gecirmedi dahada icmek.istemiyorum :( hamile olup bulanti yasayanlar.neler yaptiniz gecmesi icin yardimci olabilecek var mi...

Back
X