canimm seninde hayirli olsun minik erkeginn saglikla dogarlar inşallahbenimde 9 mayista bidahaki kontrolum :) canim ikili testi yaptirdim çok şükür gayet iyi bi sorun yok
sen yaptirdinmi? benimde göbeğim cikti artik ama 6 aylık kadar degil 3.5 ayligim o kadarlik hemen hemen :)
bendee varımmmm:))
HAdii bakalım paşa geliyo deseneeee:)) Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş. canımmm benimmm...![]()
aminn inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım tospalarımızı kucağımzabende yaptırdım 2 li testimi ama daha dr a göstermedim netten incelediğim kadarıyla normal sonuçlarım.
ahh tatlım merhabaaa,cinsiyette öğrenilmişşşşş,geleceğin kaynanası seniiiiiiiiii![]()
Günaydınnn Kızlarrrrrrr
Unuttuk ve unuttuk mu neeee???
Kızlaaarrr slmmm :) nasılsınızzz uzun zaman olduu :))
Bu aralar hem yoğunum hem ara verdiğimiz için yazamıorum,kafamda bi rahat sormayın :)
Yalnız cuma günü dersteyken kasıklarıma öle şiddetli bi ağrı girdiki yerimden kalkamadım konuşup öksüremedim fln apandisitmi dedim ama tam ortadaydı snra kendiliğinden geçti ve bugünde tualetten snra kahverengi akıntım oldu ama leke deil akıntı gbi jelimsi açık kahve,korktum yaa idrar yolları iltihabı flnmı acaba ama baktım belirtileri yok çünkü ilkokula giderken olmuştu bnde nası bişi olduğunu biliorum..üşüttümmü diorum puff herşey gelio aklıma bi doktora gitsem ii olcak sanırımm(
kızlar az gelin hele :)
hiç ummadığım bir anda geldi mucizemmmmmmmmmmmm

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM