• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayı bekleyenler

2. denemem kuzum ama ben hap kullandim o yüzden hem pismanlik hem karamsarlik içindeyim :( inşallah Allah dualarimizi kabul etsin

Canım şu hapı düşünme artık ama yaa..bak hap kullanırken bile hamile kalanlar varr

Tatlımmmm bu ne demek ama şimdi oldumuuu??yok böle konuşmalar herşey güzel olcak hersey yolundaaa bebişlerimizw kavuşcazzz bışvermişlik yokkkkk anlaştıkmııı:16:

canim benimm cok tesekkur ederim umarim hersey yolundadirr ama cok fazla pismanligim var o yuzden böyleyim belkide..şimdiye kadarki tek pismanligimm su dogum kntrol hapini icmis olmamm :(((

aynen oyle canimm Allah kismet etmisse gelecektir zatenn dualarimiz kabul olur insallahhh....tatlım biz 1 yıldır evliyiz ama yeni istemeye basladik maaleseff 10 ay dogum kntrl hapi kullandim 3 aydir birakmis durumdayim. biraktigimin 1. ayi kendiniz korunun dedi doktor, ilk ayi es gectik yani. gecen ay denedik olmadi bu ay 2.kez deniyoruz yani böyle işte..belki daha cok yeni ama eşim oyle bi heycanla istiyorkii onu gorunce üzülüyorum boyle işte..
ay tatlilariiiim benim burdaki herkes.yeni.galiba ben 5 yillik evli bir 3 bucuk yasinda Esila adli kizosum var keske hapla korunmasaydin bazi insanlar da hap biraz etkisini birakiyo insaAllah canim fazla beklemessin ben bi bucuk yildur ikinciyi istiyorum bakalim gerekirse deneyimlerimi.sizlere paylasirim belki umut olur

Haklısın canım inş çok yormaz ufaklık benim 2.ayım gecen ay kimyasal gebelikti sanırım bunun etkisi beni ağlatan. Bu ay rahatım ama bu ayda olmazsa Dr gidip yumurtlama günümü kan tahliliyle öğreneceğim birde öyle deneyeceğim hayırlısı canım
uzuldum canim insallah bu ay olur olmasada uzme.kendini

canim benimm cok tesekkur ederim umarim hersey yolundadirr ama cok fazla pismanligim var o yuzden böyleyim belkide..şimdiye kadarki tek pismanligimm su dogum kntrol hapini icmis olmamm :(((

Ayy bak yine hap dioo deli etcek bu giizzz benii :)) ben senden daha çok kullandımmm böle diosun yaa bende etkilenicemm :19:

Sağol canım aynen sende üzme inş kalırsın ama sanki bu ara hamilelik haberleri alacağız gibi geliyor hepimiz bu ay yada gelecek ay hamile kalsak ahhhhh keşkeeeee
agzindan guzel sozler cikiyo ay insallah man gelselerde minicik minicik sevsek uyhhh icim.gitti

2. denemem kuzum ama ben hap kullandim o yüzden hem pismanlik hem karamsarlik içindeyim :( inşallah Allah dualarimizi kabul etsin

Böyle düşünme canım hep bunu düşündüğün sürece psikolojik olarak bedenini etkiliyorsun hapı bıraktın 2.ayın etkilerinin vücudundan çekildiğini düşün sağlıklısın gebe kalmaman için bir sebep yoksa şu hap kullandığını unut benim teyzem dört sene hap içti ilk bebeğinden sonra hapı bıraktı 1-2 ay içinde hamile kaldı öyle düşünüp lütfen kendini karamsarlaştırma bebeğim

bebeğim hiç korkmana gerek yok mutlaka olur merak etmee sadece kendını kasmaa kasım 21 aralık 19 ocak 16 bunlar sat bebğim hiç şaşmazz

tatlimm 29 gnde 1 adet oluyomussun ama dogru bat 13 şubat. fakat bise dicem yumurtlama gunun 15.gun yani dunmus. calistinizmi bakimm :)) bide farkettinmi yumurtlama oldumu

hayırlı cumalaaarrrr:)))

yarın test günüm,Allah'ım ölücem heyecandan yaaaa...dua edin kızlar noluurrrr...

Back
X