- 9 Mayıs 2012
- 803
- 441
- 123
ayyy ne bileyim arkadad ya ben umutlarimi yitirdim. Etrafimda arastircam bebegi yeni dogup bakacak gucu olmayan birileri var mi yada evlatlik !!! Gerci esim hic yanasmiyor ama ....bizim burda var bir asma kopru istersen gel anatolya birlikte atlariz
ben gulmuyorum güler gıbı yapıyorum canımbenım guldugum gun ıdrar testınde cıft cızgıyı gorunce bırde bebegımı saglık sıhhatle kucagıma aldıgım gun olacak
ya o asma köprü işi çözer mi ki?sakat kalırsak daha kötü....ya ben de bu talih varken köprü yıkılır ya da başka bir şey olur ne bileyim :)sanırım açıklanamayan infertilite senin durumun da....btç kürü denedin mi canım?4 sene dile kolay tabi seni anlıyorum ,çıkmayan candan ümit kesilmez ,belki btç bir vesile olur ne bileyim hani ,bırakma kendini!
yoga yapmalı zihni temizlemeli bence kızlar,nasıl ki belli aralıklarla evlerimizi temizliyoruz zihnimizi ,bilinçaltımızı da bir güzel temizlemeliyiz....araştıralım güze,yararlı bir site bulursak özelden yazışalım ....
canim bende zaman zaman onlari dusunuyorum ne zordur kimbilir rabbim dusmanima bile tadtirmasin evlat acisini isteyen herkese yuce yaradanim saglikli akli fikri yerinde evlatlar nasip etsin insaAllah ....bizede en kisa zamanda ne ollllluuuuurrrr
sen hangı sehırdesın kurabıyecım
ben denizlideyim canım. uzak değiliz.
Merhaba kızlar ..:) bnde 2 yıldır korunmuyorum ve hiç hamile kalamadımbirde üstüne geçen hsg den sonra çift boynuzlu rahmim varmış onuda öğrendim ,histeroskopiyi lakaroskopi olmam lazımmış ... İçinizde hiç böyle bişiy yaşayan varmı ???????
smyrnaya ben gitmistim canim hic memnun kalmadim hastane iyi hosda doktorlari pek ilgisiz bilincsiz sadece tup bebe yaptirsinlar diye insani menapiza bile sokamuyorlar.ben muayene icib gitmistim hormonlara baktirmsk icin kadin acilen tup yao yoksa asla cicugun olmaz dedi eve feldim agla agla bir hal oldum ertesi gun baska bir doktora gittim adam sana bunu siyleyenin doktor olduguna eminmisin dedi.cok bilincsizler resmen somuruyorlar birde hemen bana baslayalim tedaviye dedi muhasebeciyi cagirdi bana fiyat cikarmak icin 6-7 bin ilaclarla dedi yuh dedim yuzune karsi.hani bilgin olsun
ellerine saglik bacim.... kiz kostik icimizi yakmasin yaaaa???? En guzeli kooru kopru
hosgeldin feridecim ve cok gecmis olsun bende ilk defa duydum bu cift boynuzlu rahimi nasil birseymis ki
ellerine saglik bacim.... kiz kostik icimizi yakmasin yaaaa???? En guzeli kooru kopru
buldum buldum bacım benımde yuksesklık korkum var :) hemde manyak korkarım gercık gencken fuarlarda bınmedıgım gondol kalmazdı ama sımdı ustune para verseler bınemem korkudan. o zaman bak ne yapalım bılıyonmukız işin sırrı orda yakıcak işte içini yakarak temizlicek hem benim yükseklik korkum var ben o köprüye çıkana kadar çoktan meftah olurum işin zevki kaçar olmaz :)
buldum buldum bacım benımde yuksesklık korkum var :) hemde manyak korkarım gercık gencken fuarlarda bınmedıgım gondol kalmazdı ama sımdı ustune para verseler bınemem korkudan. o zaman bak ne yapalım bılıyonmu
sen cık gel ızmıre Anatolyayıda alalım ısterse Kurabıye de gelsın hepımız Fuara gıdelım bınelım kamıkazee uçan halı gondol ALLAH ne verdıyse gecenın sonunda son kez uçan halıyapaarr uçarak gideruuuuuukk
olur olur hem daha iyi olur hiç olmazsa gider ayak eğleniriz :)
ayyy günaha gırmıyoruz dime sebus boyle konusaraktövbe yarabbım tövbe
kız ne günahı olcak delüüüü lafta değilmi bu uygulamaya mı koycaz laf olsun bizimkisi dalga geçiyoz işte hem bi nevi terapi diyelim :)
tamam o zaman :) bıran korktum. naptın bıttı mı pasta kek börek neler neler yaptın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?