hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

bi poğaça kaldı onu da yarın yapcam havuçlu tarçınlı kek,irmikli parmak tatlısı bide patatesli börek yaptım ama bişi diyimmi tatlının şerbetini dökmeyi unutmuşum tam mutfaktan çıkıcam aklıma geldi hemen döktüm fırın sıcaktı içine koydum allahtan çekmiş çok güzel olmuş aklıma gelmeseydi kimbilir nolurdu ben tatlı yaptım diye gerinirdim ortada bişi yok :)

ınsanlık halı olabılıyor bende unutuyorum zaman zaman herseyı :) hatta bugun kumandanın pılını arıyordum evde dusmus bır yere eşime sordum demısımkı makarnanın pılı nerde dıye bazen bulasıkları mutfaga degılde banyoya goturuyorum ohoo cok dalgınım ben bu aralar

ınsanlık halı olabılıyor bende unutuyorum zaman zaman herseyı :) hatta bugun kumandanın pılını arıyordum evde dusmus bır yere eşime sordum demısımkı makarnanın pılı nerde dıye bazen bulasıkları mutfaga degılde banyoya goturuyorum ohoo cok dalgınım ben bu aralar

yok ben ekmekleri yapıyom genelde bi bakmışım banyodayım bigün çarpılcam ya hayırlısı bakalım :)

smyrnaya ben gitmistim canim hic memnun kalmadim hastane iyi hosda doktorlari pek ilgisiz bilincsiz sadece tup bebe yaptirsinlar diye insani menapiza bile sokamuyorlar.ben muayene icib gitmistim hormonlara baktirmsk icin kadin acilen tup yao yoksa asla cicugun olmaz dedi eve feldim agla agla bir hal oldum ertesi gun baska bir doktora gittim adam sana bunu siyleyenin doktor olduguna eminmisin dedi.cok bilincsizler resmen somuruyorlar birde hemen bana baslayalim tedaviye dedi muhasebeciyi cagirdi bana fiyat cikarmak icin 6-7 bin ilaclarla dedi yuh dedim yuzune karsi.hani bilgin olsun

ya tatlım dayanışma halinde olmak ,bu tür konuları konuşmak ,bilgi alışverişinde bulunmak çok önemli ....yoksa hem zamanımız ,hem paramız ,,hem de narin duygularımız sömürülüyor ,inciniyor.....

tatlı cadılar allah muhabbetinizi arttırsın yüzünüzü hep güldürsün...bugün sayenizde kafam biraz dağıldı yaa sağolun varolun kızlar.....

ya tatlım dayanışma halinde olmak ,bu tür konuları konuşmak ,bilgi alışverişinde bulunmak çok önemli ....yoksa hem zamanımız ,hem paramız ,,hem de narin duygularımız sömürülüyor ,inciniyor.....

canım bizim her işlemi burda dr.muz yapıcak.yumurta toplama vs.sadece transfer orda olcak.
bana ne kadar guveniyosanız transfer edecek arkadasda guvenin demiş.
bizim dr.a istanbuldan bile hasta geliyo baya iyi birisi.
ben gitmedim gerci benim arkadas konusmus tup işini birsuru dosya cıkamıs bunlar pozitif bi o kadarda sonuc bekliyorum demiş.
ilk burda denicem gerek olursa istanbul memorial..ama onlarda afedersin nikahını istiyolar.
allah gerek bırakmaz inşallah ama mecbur kalırsak ev araba satıp gitcez napalım:18:

Merhaba kızlar ..:) bnde 2 yıldır korunmuyorum ve hiç hamile kalamadım :( birde üstüne geçen hsg den sonra çift boynuzlu rahmim varmış onuda öğrendim ,histeroskopiyi lakaroskopi olmam lazımmış ... İçinizde hiç böyle bişiy yaşayan varmı ???????

ben ikisini de oldum.
ilk laparoskopi oldum kist aldırdımm.sonra film cekildi.rahimde septum varmus perde.
histeroskopi oldum.şimdi bekleme aşamasındayım tek tüpümle:ssz:
merak etme çok zor değil.
laparoskopi biraz daha sancılı ama o da cıkınca 15-20 dk suruyo.bi gece kalıyosun.
perde de sabah girdim aksam cıktım.sadece karın agrım oldu ilaçla geçti.
çok yazdım:1: geçmiş olsun canım.

ben ikisini de oldum.
ilk laparoskopi oldum kist aldırdımm.sonra film cekildi.rahimde septum varmus perde.
histeroskopi oldum.şimdi bekleme aşamasındayım tek tüpümle:ssz:
merak etme çok zor değil.
laparoskopi biraz daha sancılı ama o da cıkınca 15-20 dk suruyo.bi gece kalıyosun.
perde de sabah girdim aksam cıktım.sadece karın agrım oldu ilaçla geçti.
çok yazdım:1: geçmiş olsun canım.

Sağol cnm .. Biraz korkuyorum da sence araştırma hastanesi uygunmudur bu ameliyat için ..ben 9eylülde olmak istiyorumda izmirde

merhaba feride hoşgeldin ,çok çok geçmiş olsun canım ..... kendini yıpratma canım lütfen öncelikle serin kanlılıkla iyi bir hastane veya doktor araştırmaya çalış....ekonomik durumun nasıl devlette mi yaptıracaksın ?hsg yi nerde çekilmiştin?
canım sıkıntı yaratmak istemem üzerinde ,cevaplamak zorunda değilsin ......

sebus olsun mu aramızda en serin kanlımız o sanki ,biz ağlayıp zırlarken o halaya devam edebilir serin kanlılıkla... :) :) :)

evet evet bencede sebus olsun o cok dırayetlı :) dedıgın gıbı hele ben ıyıce koparım aglarken en azından bırımız guclu dursun :52:

Sağol cnm .. Biraz korkuyorum da sence araştırma hastanesi uygunmudur bu ameliyat için ..ben 9eylülde olmak istiyorumda izmirde

iyi bir dr. bul arkadaşım hassas yerler malum.
üni hastanesi daha iyi olur kanımca. ben özel hastanede prof.a oldum.
benim ameliyat 3 saat surdu kistim buyuktu 3000tl aldı.
perdeyi de 500 verdik.
hastaneye de 250 + 400 verdik toplamda.hala borcunu oduyorum ama napalım sağlık herseyin bası.
ama perde olunca bebek tutunmazmıs.ordaki doku damarsız kıkırdakmıs.baska yerede tutunsa gelişmez duser zaten dedi benim dr.
ama operasyondan sonra hiçbir sıkıntın kalmaz dedi.
inşallah bu ameliyat vesilemiz olurda bebekler gelir.merak etme zor deil.

evet evet bencede sebus olsun o cok dırayetlı :) dedıgın gıbı hele ben ıyıce koparım aglarken en azından bırımız guclu dursun :52:

olurum valla oynamayı da çok severim takarım koluma bi ilkyardım çantası bayılanınız oldumu yapıştııııır tedaviyi :) ben artık benimsedim bu duyguyla yaşamayı yani olacak diyorum eninde sonunda ben kendimi yırtsam paralasam ne fayda hem ben gülmeyi çok seviyorum beni üzen şeylerden uzak durmayı öğrendim en azından bilinç altına saklamayı becerdim diyelim ee buda sizin deyiminizle dirayetli yapıyoinsanı :) anaaaaa GÜNAYDIN demeyi unuttum ya leee benim bugün misafirlerim var 2 de erkek çocuklar var bir nevi ninja o koltuk senin bu koltuk benim uçup duruyolar yarın da günüm var 3 de bebek gelicek ben 2 gün çocuk doz aşımından bişey olmazsam bidaha olmam arada sağlık haberlerimi veririm size baktınız ses soluk yok doz aşımından peeeeert dersiniz manisada beklerim sizi temiz çamaşır sigara arada börek çörek getirirsiniz :)

bırakın hoplamayı zıplamayı hade bakim evinize kocanızın yanına saat kaç oldu
daha çocuk yapceniz şu delülere bakın yahuuuuu:35:

ohooooo bide ağlayıp sızlanıyonuz çocuk olmuyo diye icraat yok icraat bak ben erkenden yattım emme benim koca cilve yaptı yorgunum dedi döndü totoşunu yattı bende cumaya kadar süre verdim cuma günü kaçarı yok sevişgenler gününde sevişiliiiiiiiir okadaaaaaar :)

Günaydın kuzucuukkk :) haızrlıklar bıttımı kız :) guzel vakıt gecırmen dılegı bol bol sohbetlerrrr hos vakıt gecırmeleeerr :))))) kız halay başı sen oldun hadı yıne ıyısın :) benım kırmızılar gelmek uzere :9::9::9::9::9::9::9:
haaaa demıssın ya ben artık bununla yasamayı ogrendım yada bılınc altına atıyorum .bende aynısını yapıyorum ALLAH ne verdıyse hersey bılıncımın altına normalde ınsanların ıcınde hıc umursamayan ALLAH bırgun nasıp edecek zamanı var dıyen gulen kahkaha atan komık hahaha hıhıhı bırıyım gel gelelım yanlız kalınca o bılınc altındakıler teeeeek teeeek cıkmıyormu hele bırde ustune hamıslerden haberler alınca bebısler gorunce sacma sapan ınsanların soruları havadan nem kapmalar hersey ust uste gelınceeeeeee ne oluyor bılınc altıları hak getıreeeee aglamaktan yataklara düşüyorum....

Back