Arada kaldım

Maşallah ne iyi kvden varmıs.Herkes yerinde,düzeninde iyi olsun tabi,gelmis destek oluyor kızı gibi sahiplenmis.Söyledikleri evet suan hamilesiniz sonrasında lohusa olacaksınız size batabilir,batan konularda bazen haksız bazen haklı da olabilirsiniz.Zaten 40 gün normaldir sonrasında kendisi de gitmek isteyebilir.kalacak gibi olursa kırmadan hatta desteginden ötürü överek biraz pohpohlayarak izah ederdim ben olsaydım.Saglıkla gelsin bebis 🧿

Çok teşekkür ederim .. 🌸 Sağolsun öyle .. usulünce söylesem de benden kırılabilir ..Eşime söyleyeceğim o konuşur kimse kırılmasın…

Bu şekilde düşünürseniz sorun yaşamamak ihtimaliniz yok ki.
Haklı olduğu konularda bir sırf kayınvalide diye rahatsız olmuşsunuz.
Kendi kendinizi doldurup duruyorsunuz.

Annenizle ilgili de şimdi başka çocukları ilgilenmeyecek de ne zaman ilgilenecek? Doğum yapacaksınız, yorucu bir süreç sizi bekliyor, annenizle ilgili başka şeyler yoksa arada, kardeşlerinizle iletişime geçin, onlar ilgilensin bir müddet.

Merhaba, 8 aylık hamileyim kayınvalidem 6 Kasım da geldi.doğum Allah nasip ederse 22 Ocak sezeryan olursa 12 Ocak da..

Kayınvalidem sağolsun yemek yapıyor yapabildiğince de temizlik yapıyor. Sabah kalkınca kahvaltımız hazır ben de masayı fon topluyorum ama iyice ağırlaştım yorgun düşüyorum. Kayınvalidem iyi iyi olmasına da bebek olunca müdahale edecek gibi geliyor .

Geçen 40 gün Tv açmayalım bebeğe radyasyon demeye başladı ben dedim olur mu öyle şey beni strese sokmayın bebeğim de stres olmasın dedim ama sinir olduk cidden çünkü bu ilk değil..

Bir arada 40 gün kimseyi eve almayalım misafir kabul etmeyelim dedi ..Ona da tepki verdim.Bi ara kimse öpmesin flb diyordu bi arada eşimle gece film izliyoruz mısır patlatıp .. iyi değilmiş yemeyin dedi yani her şeye bi uyarısı var..

Yani eğer lohusalıkta böyle yaparsa tersleyebilirim bilmiyorum sizinkiler nasıldı .. nasıl idare ettiniz .. annem de demans hastası ona da yelek örüyor kadın.. iyi biri ewet ama insan eşiyle kalmak istiyor ..

Doğum sonrası 40 günü çıkarıp münasip bi dille söylemek istiyorum yoruldun anne biz artık yapabiliriz senin durmana gerek yok diye ama benden kırılabilir eşime söylesem daha doğru olur..

Siz olsanız ne yaparsınız benim yalnızlığa ihtiyacım var buna kendi annem de dahil ..onu da bir diğer kızına göndereceğim çok istiyor gitmek .. onlarla konuşmuyoruz çok yalnız bırakıldık … şimdi en zor zamanlarda annem benimleydi tam rahat dönemimde göndersem sonra bana gönderdi falan diye laf edecek en azından bu sene değil seneye gider laf vermek istemiyorum ağızlarına ..

Ama çok bunaldım cidden… öyle paylaşmak istedim. Lütfen düzgün insancıl yorumlar yapacaksanız yazın diğerlerini direk engelliyorum zaten zor bir süreç .. boş yorumlara gerek yok ..

Şimdiden teşekkür ederim.
Az yeyin uşak tutun, iş varken dibinizde olsun iş görsün, iş yokken çekilsin köşesine elektrikli süpürge gibi, bi şeye yorumu olmasın, ne âlâ memleket.

Öyle yapacağım valla .. canından bezdireceğim bi gelsin de
Daha kadın gelmeden burada yazmışsınız bir gelsin de canından bezdircem iş yaptırcam diye. Cidden kötü kalpli bencil problemli biri olduğunuzu düşünüyorum ben. Hep erkekler boşanınca onlara kızıyoruz diğer kadın boşa boşanmamış diye ama kusura bakmayın eski kocanız sizi boşa boşamamış cidden Allah kurtarmış adamı ;darısı şimdiki eşinize

normalde bana yardımcı olur yemek yapar tarlaya yanımda gelir eksikleri almaya çalışır
👆🏻👆🏻
Ben doktorum bu arada.. Sizi yönlendiredebilirim.😁
Siz geçen konularda koktuğu için kocası yanına yanaşmayan üye değil miydiniz? Tarlada çalıştığınız için terliyor olabileceğinizi söylemiştiniz hatta sık banyo yapmadığınız aklımda kalmış. şimdi ne ara doktor oldunuz? Hem hasta bakmak hem tarla zor olmuyor mu ☺

Çalıştığım işyerinde neredeyse 1 seneye yakın birbirine açıldığım, sevgimizi dile getirdiğim biri var..
İşyeri sahibinin oğlu..
Bu kişi de hastane sahibinin oğluydu zaar? Hayır atıyorsun bari yutulabilir boyutlarda at be bacım.

👆🏻👆🏻

Siz geçen konularda koktuğu için kocası yanına yanaşmayan üye değil miydiniz? Tarlada çalıştığınız için terliyor olabileceğinizi söylemiştiniz hatta sık banyo yapmadığınız aklımda kalmış. şimdi ne ara doktor oldunuz? Hem hasta bakmak hem tarla zor olmuyor mu ☺

Bu kişi de hastane sahibinin oğluydu zaar? Hayır atıyorsun bari yutulabilir boyutlarda at be bacım.
Ay çok güldüm cidden hormon filan etkisi değil bu ablamız klinik vaka

Daha kadın gelmeden burada yazmışsınız bir gelsin de canından bezdircem iş yaptırcam diye. Cidden kötü kalpli bencil problemli biri olduğunuzu düşünüyorum ben. Hep erkekler boşanınca onlara kızıyoruz diğer kadın boşa boşanmamış diye ama kusura bakmayın eski kocanız sizi boşa boşamamış cidden Allah kurtarmış adamı ;darısı şimdiki eşinize
Biraz cebi dolsun bu da bırakır gider zaten.

👆🏻👆🏻

Aaaa evet ya nasılda hatırlıyorsunuz? Helal olsun size.

Siz yazınca hatırladım şimdi o konuyu.

👆🏻👆🏻

Bu abla doktorsa ben ağır ceza reisiyim.

Bu da meslektaşınız mı?

Yorumların çoğunu okudum, hiçbirinde hakaret yoktu. Şikayet olarak ne yazıyorsunuz Allah aşkına? "Hoşuma gitmedi." yazınca oluyor mu, bilmediğimden soruyorum.

Bir de kayınvalidenizin madem sepetleyebileceğiniz sizden uzakta bir evi varken kediyi neden yollattınız? Sizin evinize mi getiriyordu hayvancağızı? Ama doktor olarak siz daha iyi bilirsiniz tabi... Uzmanlığınızı da tarlada yaptıysanız terli terli...

👆🏻👆🏻

Aman Allah'ım, müthişsiniz😅Nasıl da serdiniz önümüze bu saçmalıkları, valla helal olsun 👏Bu kadın ne böyle ya???!

X