hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

ayyy ne bileyim arkadad ya ben umutlarimi yitirdim. Etrafimda arastircam bebegi yeni dogup bakacak gucu olmayan birileri var mi yada evlatlik !!! Gerci esim hic yanasmiyor ama ....bizim burda var bir asma kopru istersen gel anatolya birlikte atlariz :(

ya o asma köprü işi çözer mi ki?sakat kalırsak daha kötü....ya ben de bu talih varken köprü yıkılır ya da başka bir şey olur ne bileyim :)sanırım açıklanamayan infertilite senin durumun da....btç kürü denedin mi canım?4 sene dile kolay tabi seni anlıyorum ,çıkmayan candan ümit kesilmez ,belki btç bir vesile olur ne bileyim hani ,bırakma kendini!
yoga yapmalı zihni temizlemeli bence kızlar,nasıl ki belli aralıklarla evlerimizi temizliyoruz zihnimizi ,bilinçaltımızı da bir güzel temizlemeliyiz....araştıralım güze,yararlı bir site bulursak özelden yazışalım ....

ben gulmuyorum güler gıbı yapıyorum canım :31::31: benım guldugum gun ıdrar testınde cıft cızgıyı gorunce bırde bebegımı saglık sıhhatle kucagıma aldıgım gun olacak :25:

hilalcim benim gülüşüm de" ben acıdan ne yaptığımı biliyor muyum"bir başka biçimi ya da şuursuz bir gülüş inanki!ben de norrmal görmüyorum kendimi bu aralar ...ama işte toparlanmaya çalışıyorum..allah daha büyük acı vermesin karnında evladını kaybedenlerin ya da daha çocukken gencecikken evlat acısı yaşanların durumu çok mu kolay diye düşünürüm zaman zaman....bizden büyük acılar yaşayanlar var ve bir biçimiyle ayağa kalmayı ,yaşamak için yeniden yemek yemeye su içmeye sevmeyi sevilmeye gülmeye teslim oluyorlar ....

ya o asma köprü işi çözer mi ki?sakat kalırsak daha kötü....ya ben de bu talih varken köprü yıkılır ya da başka bir şey olur ne bileyim :)sanırım açıklanamayan infertilite senin durumun da....btç kürü denedin mi canım?4 sene dile kolay tabi seni anlıyorum ,çıkmayan candan ümit kesilmez ,belki btç bir vesile olur ne bileyim hani ,bırakma kendini!
yoga yapmalı zihni temizlemeli bence kızlar,nasıl ki belli aralıklarla evlerimizi temizliyoruz zihnimizi ,bilinçaltımızı da bir güzel temizlemeliyiz....araştıralım güze,yararlı bir site bulursak özelden yazışalım ....

haklısın bızde sans yok bırde cıkarız kopruye cokuverırı sakat kalırız dıme ama daha temız bırseyler arastırayım :44: :43: :52: :52: ...evet canım benımde acıklanamayan ınfertılıte maalesef.
senınde mı
btç denemek ısterım ama ben şeker hastasıyım hanı hergun bır kasık bal zararlı olurmu bılemıyorum o yuzden denemek ıstemedım aslında memnun kalan var hanı bır ay denesemmı dıyorum
zıhın acmaya gelınce yoga benım sınırlerımı bozuyor daha cok :50: Eşim balık alalım gece bakarsın ruhun dınlenır dedı ... yok o da gcık ettı benı saf saf suda yuzuyorlar elımı daldırıp vıcık vıcık edesım var :50: ne oluyor bana yaaaaaaaaaa .
kıtap okumaya calısıyorum ama zıhnım baska yerde olunca olmuyor ...
sıte bulalım derken ne gıbı bırseyden bahsedıyorsun acep? buarada sen ızmırın neresındesın. arada bulusuyoormussunuz KKdan ızmırlı kadınlarla sebus oyle dedı bana :9::9::9:

oooooooh allah versin bensiz gene kaynatılmış sizi gidiler siziiiiiiii ben mutfağa girdim çıkamıyom bi türlü yarına ikram yapıyom elde var patatesli börek ve tatlı şimdi sırada kek kaldı poğaçayı da yarın yaparım gariiiiiiii...
hilalcim ben yanlış yazdım galiba o değil siz toplanıyonuz ya arada ben onu dedim bebişim anatolya da katılırım ben de demişti o bakımdan yaneeeeeee :)
buarada bensiz isyan çıkmış galiba köprü möprü olayları hayırdır? ben daha etkili yol biliyom kostik içelim hem içimiz temizlenir tertemiz gideruk olmamıııııı :)
bermuda şeytan üçgeninin ege versiyonunu yapmışız resmen haydeeee hayırlı olsun bakeem :)

Merhaba kızlar ..:) bnde 2 yıldır korunmuyorum ve hiç hamile kalamadım :( birde üstüne geçen hsg den sonra çift boynuzlu rahmim varmış onuda öğrendim ,histeroskopiyi lakaroskopi olmam lazımmış ... İçinizde hiç böyle bişiy yaşayan varmı ???????

Merhaba kızlar ..:) bnde 2 yıldır korunmuyorum ve hiç hamile kalamadım :( birde üstüne geçen hsg den sonra çift boynuzlu rahmim varmış onuda öğrendim ,histeroskopiyi lakaroskopi olmam lazımmış ... İçinizde hiç böyle bişiy yaşayan varmı ???????

hoşgeldin canıııım oooh topiğe yeni kanlar geldi ne güzel... sana bişey söyliyim mi ben ilk defa senden duyuyorum çift boynuzlu rahim olayını... sanırım bu gebeliğe engel demi laparaskopi istediğine göre... daha önce bilinmiyodu demi bu hsg de çıktı.... allah yardımcın olsun canım nediyim ama ben dediğim gibi ilk senden duydum ve bu konuda hiç bi bilgim yok :(

smyrnaya ben gitmistim canim hic memnun kalmadim hastane iyi hosda doktorlari pek ilgisiz bilincsiz sadece tup bebe yaptirsinlar diye insani menapiza bile sokamuyorlar.ben muayene icib gitmistim hormonlara baktirmsk icin kadin acilen tup yao yoksa asla cicugun olmaz dedi eve feldim agla agla bir hal oldum ertesi gun baska bir doktora gittim adam sana bunu siyleyenin doktor olduguna eminmisin dedi.cok bilincsizler resmen somuruyorlar birde hemen bana baslayalim tedaviye dedi muhasebeciyi cagirdi bana fiyat cikarmak icin 6-7 bin ilaclarla dedi yuh dedim yuzune karsi.hani bilgin olsun

kız işin sırrı orda yakıcak işte içini yakarak temizlicek hem benim yükseklik korkum var ben o köprüye çıkana kadar çoktan meftah olurum işin zevki kaçar olmaz :)
buldum buldum bacım benımde yuksesklık korkum var :) hemde manyak korkarım gercık gencken fuarlarda bınmedıgım gondol kalmazdı ama sımdı ustune para verseler bınemem korkudan. o zaman bak ne yapalım bılıyonmu :53::53:
sen cık gel ızmıre Anatolyayıda alalım ısterse Kurabıye de gelsın hepımız Fuara gıdelım bınelım kamıkazee uçan halı gondol ALLAH ne verdıyse gecenın sonunda son kez uçan halıyapaarr uçarak gideruuuuuukk :33:

buldum buldum bacım benımde yuksesklık korkum var :) hemde manyak korkarım gercık gencken fuarlarda bınmedıgım gondol kalmazdı ama sımdı ustune para verseler bınemem korkudan. o zaman bak ne yapalım bılıyonmu :53::53:
sen cık gel ızmıre Anatolyayıda alalım ısterse Kurabıye de gelsın hepımız Fuara gıdelım bınelım kamıkazee uçan halı gondol ALLAH ne verdıyse gecenın sonunda son kez uçan halıyapaarr uçarak gideruuuuuukk :33:

olur olur hem daha iyi olur hiç olmazsa gider ayak eğleniriz :)

tamam o zaman :) bıran korktum. naptın bıttı mı pasta kek börek neler neler yaptın ?

bi poğaça kaldı onu da yarın yapcam havuçlu tarçınlı kek,irmikli parmak tatlısı bide patatesli börek yaptım ama bişi diyimmi tatlının şerbetini dökmeyi unutmuşum tam mutfaktan çıkıcam aklıma geldi hemen döktüm fırın sıcaktı içine koydum allahtan çekmiş çok güzel olmuş aklıma gelmeseydi kimbilir nolurdu ben tatlı yaptım diye gerinirdim ortada bişi yok :)

Back