hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

Ne 3 senesi tami tamına 12 sene oldu dile kolay be bekliyorum hep olur die ama olmuyo rabbim buyuk diyorum artik ne dicemi bilmiyorum :( bu ay cok umitliydim ama bugun adet oldum yine yikildim yine olmadi yine bana husran yine bana hasret oldu yani

doktorun saçmalamış bence 3 yıldır bebek olmuyo rahim filmine erkenmi diyo hemen doktorunu değiştir tüplerinin açık olup olmadığını nerden biliyosun bence ilk işin hsg çektirmek olsun belki tüplerde bi problem var ondan olmuyo sen kendini için için yiyeceğine hiç olmazsa bi teşhis konur ona göre bi yol izlersin vakit kaybetme derim

Yaşımdan dolayı erken diyor 21 yaşındayım ben hsg den çok korkuyorum neden bilmiyorum. İnşlh yoktur bişeyim

Yaşımdan dolayı erken diyor 21 yaşındayım ben hsg den çok korkuyorum neden bilmiyorum. İnşlh yoktur bişeyim

canım benim bu işin yaşı yokki ben 29 yaşındayım bi arkadaşım var aynı yaştayız şimdi erken menepozla uğraşıyor düşün artık sen de evlisin bebek istiyosun e tüplerine bakmadan nasıl anlıcak ki hem hiç de korkulacak bişey değil 5 dakika sürüyo hele hafif bi anastezi alırsan hiç hissetmiyosun diğeri de adet sancısı gibi okadar yani çektirmiş biri olarak söylüyorum sana bence hiç ihmal etme canım düşün bi allah korusun ya tıkalıysa tüplerin bi bukadr daha bekleyebilcekmisin bunu bilmeden

:17::18::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: sebuuuuuuuuuuuuuuuussssssss kız nerdesın bak bak neler neler ekledıııııımmm :52::32::32::49::49::49::49::24::24::24::26::26::26::19::20::40::41::39::38:

gördüm canım hakkaten güzelmiş dün bizde eşimle bi mağazaya gittik orda da ikizler için vardı bildiğin tren ya yok böyle bişey kocaman araba aman dedim bunu zapdetmesi de zor olur diğerlerine bakındık falan neyse akşam biara buraya girdim bakayım bi diye sen de bebek arabası eklemişsin bu kadar olur :)

resimlere içim gitti hilal valla bi olsun bende en iyisini alıcam hepsindennnn:116:

aaay geçenlerde bi tanıdığımızın da 2 tane kızdan sonra 40 yaşında bi erkek bebekleri oldu almışlar koca bebek arabasını gıcır gıcır en iyisinden dicekler ya etiketini bile sökmemişler bi baktım üzerinde duruyo hemde kabak gibi sen en iyisini alcam diyince o geldi aklıma :)

Günaydıııııııınnn şekerler....
sebus sen bugun gelmede buralara ..... neler yapcam sana neler :31::31::31:

Günaydıııııııınnn şekerler....
sebus sen bugun gelmede buralara ..... neler yapcam sana neler :31::31::31:

günaydııııııııın geldim işteeeeee al beni ne yaparsan yaaaaaaap :) napıyon şekerim benim de temizlik yapasım var gibiiiiii yok gibiiiiiii karar veremedim yarın arkadaşlar gelicek ee biraz hazırlık yapmam lazım ama daha afyonum patlamadı bişey yapmayı canım istemiyoo :(

günaydııııııııın geldim işteeeeee al beni ne yaparsan yaaaaaaap :) napıyon şekerim benim de temizlik yapasım var gibiiiiii yok gibiiiiiii karar veremedim yarın arkadaşlar gelicek ee biraz hazırlık yapmam lazım ama daha afyonum patlamadı bişey yapmayı canım istemiyoo :(

totona totona furacaguuuummmm :)

Back