- 2 Kasım 2013
- 372
- 39
- 48
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorun saçmalamış bence 3 yıldır bebek olmuyo rahim filmine erkenmi diyo hemen doktorunu değiştir tüplerinin açık olup olmadığını nerden biliyosun bence ilk işin hsg çektirmek olsun belki tüplerde bi problem var ondan olmuyo sen kendini için için yiyeceğine hiç olmazsa bi teşhis konur ona göre bi yol izlersin vakit kaybetme derim
Yaşımdan dolayı erken diyor 21 yaşındayım ben hsg den çok korkuyorum neden bilmiyorum. İnşlh yoktur bişeyim
:18:
sebuuuuuuuuuuuuuuuussssssss kız nerdesın bak bak neler neler ekledıııııımmm
:26::26::26:
![]()
resimlere içim gitti hilal valla bi olsun bende en iyisini alıcam hepsindennnn:116:
tesaduf sebusum ya ben arada bakiyorum bu resimlere cok hosuma gidiyor hatta bazen esime diyorum alalim birtane icine oyuncak bebek koyariz millet nerden bilecek ki diyorum :) yaaa alayim. Miiiiiiiiii sebus
adam 40 dan sonra erkek evlat sahibi olmus ben olsam p.i.p.i ye altin takar gezdiririm hahaha
adam 40 dan sonra erkek evlat sahibi olmus ben olsam p.i.p.i ye altin takar gezdiririm hahaha
o da 40 dan sonra allah belamı verdi geçmiş bizden artık çok zormuş diyo :) desene sen senin oğlan olduğunda takıyı nereye takacağımız belli oldu :)
yok anacim henuz gelmedi. Ama kasik agrim ve belim agriyoooo ayakta duramiyorum o kadar yani.... evet sen benden hemen hemen 1 hafta sonraydi yada 3-5 gun sonra yani
kurabiyecm facebookun var mi senin ????
Günaydıııııııınnn şekerler....
sebus sen bugun gelmede buralara ..... neler yapcam sana neler![]()
günaydııııııııın geldim işteeeeee al beni ne yaparsan yaaaaaaap :) napıyon şekerim benim de temizlik yapasım var gibiiiiii yok gibiiiiiii karar veremedim yarın arkadaşlar gelicek ee biraz hazırlık yapmam lazım ama daha afyonum patlamadı bişey yapmayı canım istemiyoo![]()
totona totona furacaguuuummmm :)
fur şekerim senden kıymetli mi :)