hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

napıyooooooooooooonnnnnnnnnnn :10:

temizlik yaptım canım yarın misafirlerim gelicek perşembe de bende gün var 2 gün misafirim var yani ondan birazdan markete gidicem malum ikram yapıcam ama daha ne yapıcamı bilmiyom :) tupperdan bikaç siparişim vardı arkadaşa gelmiş onu almaya gidicem öyle işte sen ne alemdesin canım....

temizlik yaptım canım yarın misafirlerim gelicek perşembe de bende gün var 2 gün misafirim var yani ondan birazdan markete gidicem malum ikram yapıcam ama daha ne yapıcamı bilmiyom :) tupperdan bikaç siparişim vardı arkadaşa gelmiş onu almaya gidicem öyle işte sen ne alemdesin canım....

ıyıyım bende oturuyom iş falan yapasım yok :))) canım hıc bırsey yapmak ıstemıyor bıraz ortalıgı toplarım sonra yemek falan derken aynı tas aynı hamam...
hadı sana kolay gelsın ıkı gun yoksun sen anlasılan :)

gelmesin amannn :21:
benimde regl sinyallerim başladı moralim bozuk kendimi yemege verdim.:19:

gelmemesı mumkunmu sence .... dıyorum ya bıze bır mucıze lazım yoksa artıkın ınanmıyorum ben ....kendımden nefret eder oldum yemın edıyorum. canım hıcbırsey yapmak ıstemıyor hanı elımden gelse gırcem yorganın altına bırdaha cıkmamak uzere ıcınde yatıcam kımseyı etrafımda ıstemıyorum mecbur kalmasam yemek falan hıııc yapmıcamda neyseeee
hanı bır umut ışığı gorsem savasıcam da o da yok neyın savasını vereyımkı dıyorum kendı kendıme koyuverıyorum kendımı ...aklımdan neler neler gecıyorda Rabbımden korkuyorum :43::43::43::43:

ıyıyım bende oturuyom iş falan yapasım yok :))) canım hıc bırsey yapmak ıstemıyor bıraz ortalıgı toplarım sonra yemek falan derken aynı tas aynı hamam...
hadı sana kolay gelsın ıkı gun yoksun sen anlasılan :)

yooook olurmu hiç girmeden duramam ben :) marketten geldim şimdi de arkadaşa gidicem daha yemek de yapmadım ama kociş nasılsa geç geliyo o yönden rahatım sen hayırdır bunalım takılıyon gene aş yavrum artık bunları oluru yok olmuşu yok :) biz eninde sonunda lpgli olcaz bacıııım kaçarımız yok :D

yooook olurmu hiç girmeden duramam ben :) marketten geldim şimdi de arkadaşa gidicem daha yemek de yapmadım ama kociş nasılsa geç geliyo o yönden rahatım sen hayırdır bunalım takılıyon gene aş yavrum artık bunları oluru yok olmuşu yok :) biz eninde sonunda lpgli olcaz bacıııım kaçarımız yok :D

evet senın ıcın oluru var ama benım ıcın yok sebus ...cok kez anlattım sana bunu :( o yuzden ben umutlarımı herseyı gömdüm dilerim ısteyen butuuun arkadaslarımın bırgun olur .

evet senın ıcın oluru var ama benım ıcın yok sebus ...cok kez anlattım sana bunu :( o yuzden ben umutlarımı herseyı gömdüm dilerim ısteyen butuuun arkadaslarımın bırgun olur .

senin dayak zamanın gelmiş kuzum sen bi eşinin nosunu versene bana iyice tembihleyim şöyle yatırsın sen kucağına totoşa okkalı okkalı yapıştırsın ne bu beee içimi kararttın vallaaaaaa olacak dedimmi olacaaaaaaak ağaolu bile yaptım oldu diyo bizim ne eksiğimiz var milyon dolarlarımız dışındaaa :) delirtme beni ayyyyyyyyyyyyyyy yolcam şimdi saçımı başımı bu ne beeeee :)

cok pis bunalimdayim :( dov beni yol sacimi basimi lutfeeen

ya ben de pis bunalımdayım !hani bir boğaz köprüsü de yok ki izmir de atlasak bir yerlerden beraberce :) :( :) :( bak psişik oldum iyice bir gülüyorum bir ağlıyoruuum....ev işleri ,yemek bana bakıyor ben onlara....kolumu kaldırasım bile gelmiyor....
ne yapalım sağlığımız yerinde olsun ...allah dert vermesin canım benim yaaaa....bunları da aşacağız el birliği ile inşallah tatlım...bu bir geçiş dönemi ....

ya ben de pis bunalımdayım !hani bir boğaz köprüsü de yok ki izmir de atlasak bir yerlerden beraberce :) :( :) :( bak psişik oldum iyice bir gülüyorum bir ağlıyoruuum....ev işleri ,yemek bana bakıyor ben onlara....kolumu kaldırasım bile gelmiyor....
ne yapalım sağlığımız yerinde olsun ...allah dert vermesin canım benim yaaaa....bunları da aşacağız el birliği ile inşallah tatlım...bu bir geçiş dönemi ....

al benden de o kadarrrr :14::14::14:

allaaaaah desene toplu intiharlar geliyooor :( ....ya güleriz işte böyle ağlanacak halimize :) :)valla bazen de gülüyorum haliime ama yine de yaşşamak için harekete geçemiyoruuum :)

aynen öyle cnmm yaa,umutsuzluga kapılıyoruz bazen.
Rabbimden ümit kesilmez.insallah bizlerinde olur :14::emir_bebek:

ben toplamıştım kafayı ama adet zamanı gelince herşey yıkılıveriyor.
hem kendimi hem çevremi üzüyorum.:ssz:
bu yaz nasipse tüp yaptırcam.bizim herşeyi dr hazılıyo transfer smyrnadaymıs izmir.
varış gidiş izmirde buluşcaz biz:52:

allaaaaah desene toplu intiharlar geliyooor :( ....ya güleriz işte böyle ağlanacak halimize :) :)valla bazen de gülüyorum haliime ama yine de yaşşamak için harekete geçemiyoruuum :)

ben gulmuyorum güler gıbı yapıyorum canım :31::31: benım guldugum gun ıdrar testınde cıft cızgıyı gorunce bırde bebegımı saglık sıhhatle kucagıma aldıgım gun olacak :25:

Back