hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

bitti canım duşumu aldım makyajımı yaptım tırın tırın bekliyorum artık :) ağlama değmez hayat bu göz yaşlarına diye şarkı bile var boşveeeeeer bebişiiiim sen ne alemdesin bugün napıyon bakalım :)

bitti canım duşumu aldım makyajımı yaptım tırın tırın bekliyorum artık :) ağlama değmez hayat bu göz yaşlarına diye şarkı bile var boşveeeeeer bebişiiiim sen ne alemdesin bugün napıyon bakalım :)

senınle konustuktan sonra koltukta sızmısım :) ruyamda senı gördüüm :) bana Aydından oturmaya gelmıssın kısa saclı omuzlarına kadar esmer kara kuru bırseydın :) başın kapalıymıs eve gırınce bır ortuu attın ceketını cıkardın kollar freee :)
bak bak menüde ne yapmıştım Patatesli börek kısır ırmık tatlısı bırde mercımek koftesı hahahahahahaha

senınle konustuktan sonra koltukta sızmısım :) ruyamda senı gördüüm :) bana Aydından oturmaya gelmıssın kısa saclı omuzlarına kadar esmer kara kuru bırseydın :) başın kapalıymıs eve gırınce bır ortuu attın ceketını cıkardın kollar freee :)
bak bak menüde ne yapmıştım Patatesli börek kısır ırmık tatlısı bırde mercımek koftesı hahahahahahaha

ay bayılırım hepsine tarif yarı yarıya doğru kapalı değilim ayrıca kuruluk kısmı da artık yaşlandı homini gırtlak yapmaktan :) demek alengirli bi giriş yaptım heee bak nasıl etkilediysem seni rüyalarına bile girer oldum :) ay buarada bi yoruldum anlatamam kafam şişti 2 tane 5 1 tane 8 yaşında 3 erkek çocuk allah allah düşün artık evi analarıda dur çüş demiyo bittim valla :)

aboowww :))) ev dandini olmustur dime olsun cocuk onlar. Bende kirmizi karti gordum bacim :)))

yok gene dağıtmadılar da habire güreştiler hahaha huhuhu gürültülüydü yani.... al fadimem gül fadimem mi oldun bak şöyle düşün bu ay çalışmadın ondan olmadı geçen ay gibi haldır haldır çalışıpta kart görseydin daha mı iyiydi bence o daha kötü canım benimde bgn ara ara bıcak gibi sancı giriyo kasıklarıma sanırım bende de kart hazırlıkları başladı sarı kartı gördüm yani :)

sebusum bende inaniyorum artik :)))))

kıııııız hayırdıııııııııır noldi korkulu rüya mı gördün yoksa rüyanda beni gördün ya gizli mesaj mı verdim kabul et ermiş olarak gördün demi beni hadi hadi itiraf et :) hakkaten ha anatolya gözükmedi bgn allah korusun kötü bişeymi çıktı acaba bak ben de mrk ettim şimdi...

azıcık şımarabilir miyim kızlar 3 hafta boyunca kendime çok eziyet ettim istemeden...beni benimsemenize çok sevindim sağolun varolun emiii :) yaşasın kadın dayanışmamız :D...iyi ki varsınız şekerler....

gecenin bir yarısı cevap yazıyorum çünkü acilden geliyoruz,bu saatte anca eve girebildik ...sizlere cevap yazamadım....vahim bir şey yok ...merak etmeyin.... kontrol altına alınabilecek bir şey... ;)

gelelim bana ....doktorum panik olmanı gerektirecek bir şey yok...her şey gayet normal görünüyor,ovaryumların da gayet iyi görünüyor,hormonlar da normal dedi...kanamaların miktarının artmasını ya da azalmasını tek başına dikkate alamayız,almayız dedi ....şükürler olsun ki iyiyim ...tanrım şifaya ihtiyacı olan herkese yardım etsin ...kuşku çok kötü bir şey kızlar,kurt gibi kemiriyor insanı içten içten...kötü bir şey olmayacağını da hissediyordum ama gel gör ki insan bilimsel olarak da bunun doğrulanmasını istiyor.....felek beni ikinci bir kez yokladı anlayacağınız :)...artık sağlığıma daha iyi bakma dönemine giriyoorum :)

doktorum tsh ımı biraz yüksek buldu ,aslında tsh ım normal referans aralığında ama gebelikte 2 nin altında olması istenen değermiş,benim tsh ise 3,5...onun için ilaç yazdı....kortizol kullanıyorum belki ona bağlı olarak gelişmiş olabilir diye düşündüm....

sizin tsh durumlarınasıl arkdaşlar,hiç bakıldı mı tsh ınıza ,değerlerine dikkat ettiniz mi?

aaa geçmiş olsun nıye acildeydin?????
Günaydın buarada sevındım herseyın yolunda olduguna ;) buarada benım TSH 1.2 :)

günaydıııııııın anatolya çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna desene benimki sınırda 2.1 ama okadarcıklan bişey olmaz dimi :)
hilaliiiiiiiim napıyon bacıııııııım biliyomusun dün çok sevindirdin beni seni böyle pozitif düşünürken bulmak güzel üzülüyodum hırpalıyosun kendini diye gerçi bugün nasılsın onu da bilmiyorum ya :) can arkadaşım aşıcaz bunları yaz aklının bi köşesineeeee :)

günaydıııııııın anatolya çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna desene benimki sınırda 2.1 ama okadarcıklan bişey olmaz dimi :)
hilaliiiiiiiim napıyon bacıııııııım biliyomusun dün çok sevindirdin beni seni böyle pozitif düşünürken bulmak güzel üzülüyodum hırpalıyosun kendini diye gerçi bugün nasılsın onu da bilmiyorum ya :) can arkadaşım aşıcaz bunları yaz aklının bi köşesineeeee :)

ıyıyım sebusum meraklanma sanırım artık duzelıyorum :)

sebuuss agzıma bır kasık bal çalıyon sonra gıdıyon haksızlık buuuuuuuuu

sebuuss agzıma bır kasık bal çalıyon sonra gıdıyon haksızlık buuuuuuuuu

canımcım bgn günüm var ya kızlar gelicek o yüzden hazırlık yaptım şimdi bitti işim oturdum bekliyorum gelmelerini.... yağmur da başladı burda öyle bişey ki biz ne zaman gün için toplansak yağmur yağıyor bereket dicem kendime hayrım yok :)

Back