Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bitti canım duşumu aldım makyajımı yaptım tırın tırın bekliyorum artık :) ağlama değmez hayat bu göz yaşlarına diye şarkı bile var boşveeeeeer bebişiiiim sen ne alemdesin bugün napıyon bakalım :)
senınle konustuktan sonra koltukta sızmısım :) ruyamda senı gördüüm :) bana Aydından oturmaya gelmıssın kısa saclı omuzlarına kadar esmer kara kuru bırseydın :) başın kapalıymıs eve gırınce bır ortuu attın ceketını cıkardın kollar freee :)
bak bak menüde ne yapmıştım Patatesli börek kısır ırmık tatlısı bırde mercımek koftesı hahahahahahaha
aboowww :))) ev dandini olmustur dime olsun cocuk onlar. Bende kirmizi karti gordum bacim :)))
aboowww :))) ev dandini olmustur dime olsun cocuk onlar. Bende kirmizi karti gordum bacim :)))
aynen canum zaten hic uzulmedim mucizede beklemedim zaten iyiyum yani merak etme
tam 12 yil oldu bende her ay bekliyorum umutla sabirla olucak diyorum rabbim vericek inşallah cumlemize
tabi kolay degil cok zor hemde sebuseeeee dile kolay ama beklemek zor bilirim benim 4 yıl daha ama alıştım artık her ay kırmızılarla buluşmaya hazırlıklıyım...
tabi kolay degil cok zor hemde sebusolucak umudunu kaybetme rabbim buyuk
sebusum bende inaniyorum artik :)))))
anatilyaaa nerdesiiiinnnn.....doktira gidecektin ne oldu merak ettim
sebusum bende inaniyorum artik :)))))
nw bilem baci iyiyim bugun ya cok sukur :) olacak olacak vakti zamanii gelince :)))))))) vallahi abatolya beste doktora gidcekti insaALLAH kotu bisey yoktur
günaydıııııııın anatolya çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna desene benimki sınırda 2.1 ama okadarcıklan bişey olmaz dimi :)
hilaliiiiiiiim napıyon bacıııııııım biliyomusun dün çok sevindirdin beni seni böyle pozitif düşünürken bulmak güzel üzülüyodum hırpalıyosun kendini diye gerçi bugün nasılsın onu da bilmiyorum ya :) can arkadaşım aşıcaz bunları yaz aklının bi köşesineeeee :)
günaydıııııııın anatolya çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna desene benimki sınırda 2.1 ama okadarcıklan bişey olmaz dimi :)
hilaliiiiiiiim napıyon bacıııııııım biliyomusun dün çok sevindirdin beni seni böyle pozitif düşünürken bulmak güzel üzülüyodum hırpalıyosun kendini diye gerçi bugün nasılsın onu da bilmiyorum ya :) can arkadaşım aşıcaz bunları yaz aklının bi köşesineeeee :)
sebuuss agzıma bır kasık bal çalıyon sonra gıdıyon haksızlık buuuuuuuuu