Hay Allah yaa ne yapicaz böyle bakalim O ordulu gelinben kiz..sabah kirmizilari gordum..son a kadar belirti vardi..ins sen gormesin kirmizilari cm
Uzulme canim ya hayirlisi boyle demekki gelecek aya nasip eder rabbim insallahmalesef bu sefer de tek cizgi :-(
tam olarak 1 hafta geçsin bence ya O ordulu gelin 'in dediği gibi sonra mors oluyoruz o da pskoloji bozuyor. Bahardan etkilenmişte olabilirim çünkü. Farkındaysan 1-2 gün attı herkesinC
canım bende seni merak ediyodum ama galiba adet oldu ki girmiyo diye düşündüm neyseki öyle değilmiş test yapsana kız nasıl dayanıyosun?
Ben bi gün önce oldum :) dayanabiliyosan bekle tabi ama bi yönden de eğer hamileysen erken öğrenip ona göre hareket etmek daha iyi değilmitam olarak 1 hafta geçsin bence ya O ordulu gelin 'in dediği gibi sonra mors oluyoruz o da pskoloji bozuyor. Bahardan etkilenmişte olabilirim çünkü. Farkındaysan 1-2 gün attı herkesin
Amin canım inşallah cumlemizeUzulme canim ya hayirlisi boyle demekki gelecek aya nasip eder rabbim insallah
Bencede artik bebis geliyoooo diye bi yazi gormek istiyorum buralarda yaaatam olarak 1 hafta geçsin bence ya O ordulu gelin 'in dediği gibi sonra mors oluyoruz o da pskoloji bozuyor. Bahardan etkilenmişte olabilirim çünkü. Farkındaysan 1-2 gün attı herkesin
Saolun canlar ya iyi ki üye olmuşumBiz herzaman yanındayız canım sen rahat ol tamam mı
Kizlaaar bende burdayim beni unutmayinSaolun canlar ya iyi ki üye olmuşum
Benim bugün mors olduğum gibitam olarak 1 hafta geçsin bence ya O ordulu gelin 'in dediği gibi sonra mors oluyoruz o da pskoloji bozuyor. Bahardan etkilenmişte olabilirim çünkü. Farkındaysan 1-2 gün attı herkesin
Unuturmuyuz canım aşk olsun :) birlikte daha çok paylaşım yapıcaz inşallah şu kırmızılar bi gitsin bakalımKizlaaar bende burdayim beni unutmayin
Sende sağol tatlımSaolun canlar ya iyi ki üye olmuşum
Canım erken gebelik testi diğerden daha pahalı bi test ve daha iyi sonuç veriyo ama dur bismillah kız bu ay yeni başlıyoz hemen testle kafanı karıştırma yumurtlama dönemine dikkat et çalışmalara gün aşırı tam gaz ve yola devamKizlar bu erken gebelik testi hakkinda bilgi sahibi olan varmi bende iki tane normal test var adetden sonra bebek dusunuyorum erkeni olanini mi alip denesem.?
kiz fatos gaz verme kizatek cizgi olunca gaz fsssss cikiyor
kiz fatos gaz verme kizatek cizgi olunca gaz fsssss cikiyor..goguslerim hala batiyor ya diyomki eter be kirmizi kart yedik batma artik bosuna
Aynen katılıyorum sana canım hahhhahaKız kaç gün geçmiş yemişim tek çizgiyi çıkarsa çıksın önündeki maçlara bakar nolcak ki
Hahhhaha kız boğa gibi oldum kırmızıdan nefret ediyorum artık :) benim bugün 4'te randevum var dr da bu ay klomen + çatlatma iğnesi olmayı düşünüyorum :)Şu an kırmızı kart gören arkadaşlarıma yakın zaman içinde bol mesailer dilerim
Enazından günün geçene kadar sabretsen ne mutlu sana canımBenim bat 12 mayıs , daha 8 gün var o zamana kadar inş.test mest işlerine kalkışmam kendimi tutabilirsem ödül vericem kendime
aslında zaten ona göre hareket ediyorum. sütümü cevizimi yumurtamı folik asitimi aldım son 1 aydaki gibi. O yzden acele etmiyorum. Hastalancam gibi geliyo yaa. inşallah büyük yanılırım.Ben bi gün önce oldum :) dayanabiliyosan bekle tabi ama bi yönden de eğer hamileysen erken öğrenip ona göre hareket etmek daha iyi değilmi