Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

C
canım bende seni merak ediyodum ama galiba adet oldu ki girmiyo diye düşündüm neyseki öyle değilmiş test yapsana kız nasıl dayanıyosun?
tam olarak 1 hafta geçsin bence ya O ordulu gelin 'in dediği gibi sonra mors oluyoruz o da pskoloji bozuyor. Bahardan etkilenmişte olabilirim çünkü. Farkındaysan 1-2 gün attı herkesin

tam olarak 1 hafta geçsin bence ya O ordulu gelin 'in dediği gibi sonra mors oluyoruz o da pskoloji bozuyor. Bahardan etkilenmişte olabilirim çünkü. Farkındaysan 1-2 gün attı herkesin
Ben bi gün önce oldum :) dayanabiliyosan bekle tabi ama bi yönden de eğer hamileysen erken öğrenip ona göre hareket etmek daha iyi değilmi

Kizlar bu erken gebelik testi hakkinda bilgi sahibi olan varmi bende iki tane normal test var adetden sonra bebek dusunuyorum erkeni olanini mi alip denesem.?

Kizlar bu erken gebelik testi hakkinda bilgi sahibi olan varmi bende iki tane normal test var adetden sonra bebek dusunuyorum erkeni olanini mi alip denesem.?
Canım erken gebelik testi diğerden daha pahalı bi test ve daha iyi sonuç veriyo ama dur bismillah kız bu ay yeni başlıyoz hemen testle kafanı karıştırma yumurtlama dönemine dikkat et çalışmalara gün aşırı tam gaz ve yola devam

Benim bat 12 mayıs , daha 8 gün var o zamana kadar inş.test mest işlerine kalkışmam kendimi tutabilirsem ödül vericem kendime

Ben bi gün önce oldum :) dayanabiliyosan bekle tabi ama bi yönden de eğer hamileysen erken öğrenip ona göre hareket etmek daha iyi değilmi
aslında zaten ona göre hareket ediyorum. sütümü cevizimi yumurtamı folik asitimi aldım son 1 aydaki gibi. O yzden acele etmiyorum. Hastalancam gibi geliyo yaa. inşallah büyük yanılırım.
pembe panter sende oldun kırmızıpanter bee ahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…