Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

İnşallah yanılıyosundur canım bakalım çıkar yakında kokusu kırmızıpanter esprine çoook fazla güldüm bilesin

Merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim
erken hamilelik testi ne kadar kesindir
adet gününe 4 gün kala yaptim negatif. Adet günüm 5 gün geçti acaba tekrar yapsam mi biraz daha beklesem mi yardimci olabilir misiniz.

Aramıza hoş geldin canım, bat üzerinden geçmiş bence tekrar bir test deneyebilirsin

tamam abla beklerim ben biraz aceleci biriyim saol bilgi verdigin icin bu arada ben sizlerden biraz kucugum galiba onun icin abla diyorum.yanlis anlamayin lutfen

Canım geçmiş olsun, canını sıkma sakın, onun hayırlı bir zamanı var ve doğru zamanda sağlıkla sana gelecek, buna inanıyorum. Heyecanla beklediğimiz için belirtilerimiz herhalde biraz da psikolojik oluyor. Hep diyorlar ya beklemediğim zamanda hamile kaldım diye, demek ki işin sırrı bu kadar düşünmemek. Eşinle de bir an önce buluşursunuz inşallah, zaten burada beraber bekliyoruz. Birbirimize destek oluyoruz. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık :)

Günaydın arkidişler

Benimde bat'a son 8 gün.Bizde fena değildik bu ay çalışmalarda,ama ben o kadar çok iş güç yaptım ki tutarsa mucize olacak yani

Benim de bat'a 10 gün, çalışmalar fena değildi :) İkimiz için de hayırlısı olsun canım

ben sizi çok sevdim gizli gizli okuyorum
inşallah hamile kalırsınız
ben de sonbaharda bu yola gireceğim inşallah

Hoş geldin Melinda'cım, o zaman güzel bir yaz tatili geçir ardından da doktorunun kontrolünde folik asit'e başla derim :) (ben çalışmalara başlamadan 3 ay önce almaya başlamıştım) Sonra da güzel haberlerini inşallah buradan bizimle de paylaşırsın :)

çok teşekkür ederim canım, kısmetse ağustos-eylül gibi doktora gidicem, diş doktoru kadın doktoru bi taramadan geçeyim, bedenimi bebeğe hazırlayayım
sizlerin güzel haberlerini alırım burdan en kısa zamanda inş
hamile kalanları duyunca mutlu oluyorum

tamam abla beklerim ben biraz aceleci biriyim saol bilgi verdigin icin bu arada ben sizlerden biraz kucugum galiba onun icin abla diyorum.yanlis anlamayin lutfen
yaş kaç nereden katılıyorsun kaç yıllık evlisin formu mürekkepli kalemle doldurunuz hahahahaah

Ayni sekilde bende yaptim erken geb.testi Ve benimde 5 gün gecti bugun testi tekrarladim yine tek çizgi. Insalah senin öyle olmaz canım
bende o zımbırtıyı geçen ay ilk kez yaptım akabininde nal gibi bir tek çizgi ile 10 dakika bakıştık. Çok gecikmeden yapmam valla.

alice seni sanki yeni görüyorum sende hoşgeldin

Evet canım yeniyim, güzel paylaşımlarınızı görünce dayanamadım geldim ben de :) Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz mutlu haberlerle, sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…