Canım benımde ılk ay denemem.ınsallahhhhhh beraber hamılelık kalırız.bn yumurtlama günelerini cok iyi degerlndırdımAy kızlar ben ilk defa2 aydır çalışmalarabaşladım. 27 yaşında anca hazır hissettim şimdi bebek kendini hazır hissediyomu onu düşünüyorum. Hiç bu açıdan bakmamışım :O
Hani hep deriz ya "27 yaşında anne olcam" falan,hoooop güm işte şimdi kara kara düşünürsün Çağlacım...
Peki benim gibi yumurtlama gününde deneyen var mı ? Haydi yahu beraber hamile kalalımmmmm ( helecanlandııımm )
Hosgeldin hamişlik yoldasim insallah dogru zamanlama yapmişizdirCanım benımde ılk ay denemem.ınsallahhhhhh beraber hamılelık kalırız.bn yumurtlama günelerini cok iyi degerlndırdım
hoşgeldin canım..hayat, sen bakarken soyunamıyorum diyor bize.. biz odaklanmayalım ama isteyelim. Allahın hazineside iyiliğide sonsuzdur ....mrb arkadaşlar bende 1 senedir deniyorum hamişliği arada bir çok sıkıntılar çıktı olmadı bir türlü. şimdi tüm hormonlar normalde görünüyor batım 28 mart beklemedeyim.doktorum rahat ol bana bırak dedi bırakmaya çalışıyorum. kafamı dağıtıp odaklanmamam gerekiyor muş ama olmuyor galiba
Ayyyyyyy inş hamişsindir:)bnm bat yarının ınş olmam :)bu arada benim bat'ım 5 Nisan. Aslında daha çok var ama bu ay tüm ihtimal tarihleri ilk kez deniyorum. Annemde Halamda ilk denemelerde kalmışlar. Umut fakirin ekmeği :)))))
ay bu kez istiyorum ! aynı anda kalalım :)))Ayyyyyyy inş hamişsindir:)bnm bat yarının ınş olmam :)
rabbim hazinesinden bize de bir parça ayırmıştır muhakak rabbim tez zamanda o parçayı görmeyi nasip etsin bizehoşgeldin canım..hayat, sen bakarken soyunamıyorum diyor bize.. biz odaklanmayalım ama isteyelim. Allahın hazineside iyiliğide sonsuzdur ....
Mutlaka.. O herşeye Kadir.. Yarın senden güzel haber bekliyorummm :=)rabbim hazinesinden bize de bir parça ayırmıştır muhakak rabbim tez zamanda o parçayı görmeyi nasip etsin bize
inşallah ama daha iğneden sonra 9. gündeyim adetime 4 gün var ve hiç bir şey hissetmiyorumMutlaka.. O herşeye Kadir.. Yarın senden güzel haber bekliyorummm :=)
Folik asit kullanıyo musun canımMutlaka.. O herşeye Kadir.. Yarın senden güzel haber bekliyorummm :=)
çok duyuyorum ama hiç kullanmadım. Kullanmalı mıyım Budönemde ?Folik asit kullanıyo musun canım
iğneleme yöntemi yaptın demekki.. peki nasıl oluyor bu iş hiç bilgim yok ?inşallah ama daha iğneden sonra 9. gündeyim adetime 4 gün var ve hiç bir şey hissetmiyorum
ya birde bişey hissememiz gerekmiyor ki hamilelik için. Çoğu hamile hiç bişey anlamadım diyor.inşallah ama daha iğneden sonra 9. gündeyim adetime 4 gün var ve hiç bir şey hissetmiyorum
Kesinlikle hamilelik belirtıleri afet gecıktıktn sonra basliyormusya birde bişey hissememiz gerekmiyor ki hamilelik için. Çoğu hamile hiç bişey anlamadım diyor.
Kesinlikle kullan canım.bebegin sağlıklı olması için önemli.çok duyuyorum ama hiç kullanmadım. Kullanmalı mıyım Budönemde ?
canım ben yumuşları büyütmek için hap kullandım ve yumuşlarım çatlamadığı için çatlatma iğnesi oldum. çatlamazsa kiste dönüşür. ve gebelik de oluşmaz.iğneleme yöntemi yaptın demekki.. peki nasıl oluyor bu iş hiç bilgim yok ?
bugun bi gereksiz midemyanıyo mesela ama adete daha var.Kesinlikle hamilelik belirtıleri afet gecıktıktn sonra basliyormus
anladım canım bilgilendirdiğin için tşk ederim inşş olacakk :)canım ben yumuşları büyütmek için hap kullandım ve yumuşlarım çatlamadığı için çatlatma iğnesi oldum. çatlamazsa kiste dönüşür. ve gebelik de oluşmaz.