Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Üzülme canım kırmızılar henüz gelmediği sürece umut bitmiyo ayrıca geç döllenme de olmuş olabilir hayırlısı olsun bekle bakalım eğer adet olursanda bu ay birlikte yol alırız
Daha ilk denememi yine de Allahtan ümit kesilmez öyle yaparız bi bekleyelim bakalım saol canım

evet haklısın
ama bizim evimiz minik şimdi, onu büyütmeye büyük ev almaya çalışıyoz
eşim de çok çocuk sever biri değildi ama artık o da olabilir diyo ama büyük eve geçmeden hamile kalmamı istemiyomuş
ben de korkuyorum ve farkındayım hemen olamayabileceğinin, Allah herkese istediği an nasip etsin inşallah

gögüsler şiş, kasıklarım hafif ağrıyo. hala hastalanamadım. 3 gün geçti :/ valla kan gelecekse de gelsin artık. bu ikilem beni dengesizleştiriyo ya bide akıntım var. bu akşamda olmazsaşüphelenmeye başlıcam.

Aminnn canım hayırlısıyla inşallah, kız varya bi tanıdık benim yazıları okusa şok olur senelerce asla düşünmedim bebek lafının b-sini biri açsa susturuyodum aman gezip tozalım evliliğimizin tadını çıkaralım, yok ben özgürüm çocuk bakamam,uyumayı seviyorum,fiziğim bozulur hahhhhahaha

C
canım bende seni merak ediyodum ama galiba adet oldu ki girmiyo diye düşündüm neyseki öyle değilmiş test yapsana kız nasıl dayanıyosun?

orasi oyle cm..gelerim tabi sizden guzel haberler almaya..bende moral olurum..sadece su belirtler bana cok umut verdi ona bozuldum ya..gunluk burdayim cm..yazmasam takipteyim

aaaaaaaaaaaaaaaŞok Şok Şok ....Nasıl durabiliyosun hemde 3 gün geçmişHadi yap yap yap yap
kiz fatos gaz verme kizatek cizgi olunca gaz fsssss cikiyor
aaaaaaaaaaaaaaaŞok Şok Şok ....Nasıl durabiliyosun hemde 3 gün geçmişHadi yap yap yap yap
kiz fatos gaz verme kizatek cizgi olunca gaz fsssss cikiyor..goguslerim hala batiyor ya diyomki eter be kirmizi kart yedik batma artik bosuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…