Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Morlultan çok aciyo egilirken otururken.y ururken ben 9ay yapacağım sanirim.olsun sağlıkla gelsin de raziydim inan
Aynen dokununcada acir sertlesmis ve morarmis olan yerler ama gobek deligi cevresi o kadar cok morarmiyo kucuk kirmizi sekilde morariyo diger uzak yerler daha cok morariyo cnm bilgine ama zaten bi sure sonra yapcak yer kamayinca her yere yapıyorsun bacak ve kola da yapabilirsin bu arada gerci simdi yaz geldi kisa kollu giyersen morluklari kapatamayabilirsin yaz boyunca gobek ve bacaga yaparsin cnm

Kızlar bu ay klomen ve catlatma iğnesi oldum gecen cuma 3-4 gündür kabız kasılta ağrı var kabızlık çok gaz sancısı yaptı ve ateşlendim hast. Gittim kanda enf. Baktılar bişey çıkmadı bide hcg baktrdım 8.56 çıktı szce hamilemiyim yoksa iğnenin yansıması mı

Iğnenin etkisidir henüz sanırım 12 güne filan geçiyor onun etkisi. inşallah kat be kat artar da bebişin gelir.

Iğnenin etkisidir henüz sanırım 12 güne filan geçiyor onun etkisi. inşallah kat be kat artar da bebişin gelir.
Ama tam bi haftalık oluyo gebe kaldıysam değerde tam 1 haftalık gösteriyo nasıl sabredicem bilmiyorum eşimede söylemedm heyecanlanmasın diye

Off inş cnm sagol gebeliğin ilk günlerinde kabızlık ve ateş oluyomş bazen onun içinde heyecanlandm biraz :) inş artar
Ilaçların bir etkisi olabilir bunu hep aklının bi kenarında tut. Sonuçta vucudumuzda k hormon geziyor iğne olunca bünye ona göre tepkiler veriyor diğer aylardan farklı. Ben 2 kere vuruldum çatlatma iğnesi. Ikincisinde 12. Gün erken gebelik testi yaptım geçmiştir etkisi diye ama silik çizgi çıktı. Sonraki günlerde maalesef tek çizgi devam..

Haklısın

Şimdi yine test yaptm hcg testi negatif ovulasyon testi silik çıktı 2. Çizgi kızlar bu ne demek
Ilacın etkisi geçmiş demek. Regle daha 5 günun var sanırım. bence test yapmayı Son 3 güne bırak Eğer döllenme olduysa zaten 5 ve 12. Günler arası oluyor. Döllenmeden en az 3 4 gün sonra idrarda yavaş yavaş hcg belli olmaya başlıyor.

Evde yaptığım testlerde hep negatif çıkıyodu cnm şimdi ov. İkinci çizgi silik çıktı onu anlamadm :/

En iyis i pazartesi twkrar kan testi yaptırmak arrtarsa vardır azaldıysa yoktur böyle beklemek çok zor

Evde yaptığım testlerde hep negatif çıkıyodu cnm şimdi ov. İkinci çizgi silik çıktı onu anlamadm :/
Iğneden sonra bana doktor ovulasyon testi de yapma doğru sonuç vermez dedi. Panik yapma bekle bi kaç gün daha çarşamba günü filan tekrarlarsin testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…