Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

aslında zaten ona göre hareket ediyorum. sütümü cevizimi yumurtamı folik asitimi aldım son 1 aydaki gibi. O yzden acele etmiyorum. Hastalancam gibi geliyo yaa. inşallah büyük yanılırım.
pembe panter sende oldun kırmızıpanter bee ahahahah
İnşallah yanılıyosundur canım bakalım çıkar yakında kokusu :KK66: kırmızıpanter esprine çoook fazla güldüm bilesin :-)

Merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim
erken hamilelik testi ne kadar kesindir
adet gününe 4 gün kala yaptim negatif. Adet günüm 5 gün geçti acaba tekrar yapsam mi biraz daha beklesem mi yardimci olabilir misiniz.

Aramıza hoş geldin canım, bat üzerinden geçmiş bence tekrar bir test deneyebilirsin

Canım erken gebelik testi diğerden daha pahalı bi test ve daha iyi sonuç veriyo ama dur bismillah kız bu ay yeni başlıyoz hemen testle kafanı karıştırma yumurtlama dönemine dikkat et çalışmalara gün aşırı tam gaz ve yola devam :KK70:
tamam abla beklerim ben biraz aceleci biriyim saol bilgi verdigin icin bu arada ben sizlerden biraz kucugum galiba onun icin abla diyorum.yanlis anlamayin lutfen

gunaydin cm..hamilelik macerasi simdilik sona erdi sabah kirmizilar kapiya geldi..bir hafta gecikmeyle..ve butun onca belirti neydi ya anlamadim ya..aksam dedim beli olsun artik rahatlim..ama oyle olmuyormus demek moralim cok bozuldu..cok umutlandim belirti olunca..:KK33::mad:artik turkiye gelince nasipse ona gore ayarlicaz..yada esim almanya gelince artik..sizi cok sevdim urarim guzel haberler almak icin..:KK60:rabim hakimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin.:KK51:

Canım geçmiş olsun, canını sıkma sakın, onun hayırlı bir zamanı var ve doğru zamanda sağlıkla sana gelecek, buna inanıyorum. Heyecanla beklediğimiz için belirtilerimiz herhalde biraz da psikolojik oluyor. Hep diyorlar ya beklemediğim zamanda hamile kaldım diye, demek ki işin sırrı bu kadar düşünmemek. Eşinle de bir an önce buluşursunuz inşallah, zaten burada beraber bekliyoruz. Birbirimize destek oluyoruz. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık :)

Günaydın arkidişler :KK36:

Benimde bat'a son 8 gün.Bizde fena değildik bu ay çalışmalarda,ama ben o kadar çok iş güç yaptım ki tutarsa mucize olacak yani:-)

Benim de bat'a 10 gün, çalışmalar fena değildi :) İkimiz için de hayırlısı olsun canım :-)

ben sizi çok sevdim gizli gizli okuyorum :KK23:
inşallah hamile kalırsınız
ben de sonbaharda bu yola gireceğim inşallah

Hoş geldin Melinda'cım, o zaman güzel bir yaz tatili geçir ardından da doktorunun kontrolünde folik asit'e başla derim :) (ben çalışmalara başlamadan 3 ay önce almaya başlamıştım) Sonra da güzel haberlerini inşallah buradan bizimle de paylaşırsın :)

Hoş geldin Melinda'cım, o zaman güzel bir yaz tatili geçir ardından da doktorunun kontrolünde folik asit'e başla derim :) (ben çalışmalara başlamadan 3 ay önce almaya başlamıştım) Sonra da güzel haberlerini inşallah buradan bizimle de paylaşırsın :)

çok teşekkür ederim canım, kısmetse ağustos-eylül gibi doktora gidicem, diş doktoru kadın doktoru bi taramadan geçeyim, bedenimi bebeğe hazırlayayım :KK22:
sizlerin güzel haberlerini alırım burdan en kısa zamanda inş
hamile kalanları duyunca mutlu oluyorum :nazar:

tamam abla beklerim ben biraz aceleci biriyim saol bilgi verdigin icin bu arada ben sizlerden biraz kucugum galiba onun icin abla diyorum.yanlis anlamayin lutfen
yaş kaç nereden katılıyorsun kaç yıllık evlisin formu mürekkepli kalemle doldurunuz hahahahaah

Ayni sekilde bende yaptim erken geb.testi Ve benimde 5 gün gecti bugun testi tekrarladim yine tek çizgi. Insalah senin öyle olmaz canım
bende o zımbırtıyı geçen ay ilk kez yaptım akabininde nal gibi bir tek çizgi ile 10 dakika bakıştık. Çok gecikmeden yapmam valla.

X