Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

insallah canim hayirlisi artik

kızlar selammm

Pembepanterr , ordulugelin, cw. özellikle sizden güzel haberler bekliyorum sizden

Vay be papatya şurda batını sayıyoduk şimdi doğumunu sayıcazAzıcık bizede sür elini ayağını bulaşsın bize de hamişlik...Anlat bakalım nasıl geçiyor meraklanıyoruz...

Son düzenleme:
Vay be pembik şurda batını sayıyoduk şimdi doğumunu sayıcazAzıcık bizede sür elini ayağını bulaşsın bize de hamişlik...Anlat bakalım nasıl geçiyor meraklanıyoruz...

Evet ya kızlar degişik bir duygu henüz doktora da gitmedigim icin tam hissedemiyorum..
Regl agrısı gibi hafif bir agrı var kasıklarımda, karın guruldamaları, bir de sürekli yorgunluk ve uyku istegi
Bu ay hepinizin göbüşlerine bebişleri gelir insallah

Şimdi doktordan geldim canım tahlil verdim yarın büyük ihtimal klomen'e başlıycam bu ay çokl aktif olmam lazım

kolay gelsin canımmm

Teşekkür ederim kuzum

Bende yeni ciktim O ordulu gelin yattim uzandim. Yavastan bi agri varsol kasiktqn bacaga dogru uzaniyor. Her ayda yeni yeni semptomlar olusuyo anasini satayim. Pembe panter nereye gitti ya,pembe dersem cik kirmizi dersem cikma! Pembepanterr

Kirmizi deyince kimse cikmaz haberin olsun malum bu aralar sevmiyoz kirmiziyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…