İnşallah canımCanım olsun bu ayı iyi değerlendirirsin sen de sakın sıkma canını, o geleceği zamanı biliyordur zaten... inşallah tez zamanda güzel haberlerimiz gelir
Benide guldurdun abla 21 yasindayim 6 aylik evliyim 2 aylik bebegimi 3 ay once dusuk yapti!m sivastan katiliyorum abla..yaş kaç nereden katılıyorsun kaç yıllık evlisin formu mürekkepli kalemle doldurunuz hahahahaah
insallah canim hayirlisi artikCanım geçmiş olsun, canını sıkma sakın, onun hayırlı bir zamanı var ve doğru zamanda sağlıkla sana gelecek, buna inanıyorum. Heyecanla beklediğimiz için belirtilerimiz herhalde biraz da psikolojik oluyor. Hep diyorlar ya beklemediğim zamanda hamile kaldım diye, demek ki işin sırrı bu kadar düşünmemek. Eşinle de bir an önce buluşursunuz inşallah, zaten burada beraber bekliyoruz. Birbirimize destek oluyoruz. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık :)
Kızz sivas merkezmi toprağım :)Benide guldurdun abla 21 yasindayim 6 aylik evliyim 2 aylik bebegimi 3 ay once dusuk yapti!m sivastan katiliyorum abla..
Şimdi doktordan geldim canım tahlil verdim yarın büyük ihtimal klomen'e başlıycam bu ay çokl aktif olmam lazımkizlar alemsin valaha mesajlarini okuyorum moral buluyorum valaha
Kızz sivas merkezmi toprağım :)
Vay be pembik şurda batını sayıyoduk şimdi doğumunu sayıcazAzıcık bizede sür elini ayağını bulaşsın bize de hamişlik...Anlat bakalım nasıl geçiyor meraklanıyoruz...
Şimdi doktordan geldim canım tahlil verdim yarın büyük ihtimal klomen'e başlıycam bu ay çokl aktif olmam lazım
Aslında farkettim ama sonra belki tesadüftür diye düşünmüştüm sonrada unuttumSendemi sivas?Benim rumuzu farketmedin mi hiç?
Teşekkür ederim kuzumEvet ya kızlar degişik bir duygu henüz doktora da gitmedigim icin tam hissedemiyorum..
Regl agrısı gibi hafif bir agrı var kasıklarımda, karın guruldamaları, bir de sürekli yorgunluk ve uyku istegi
Bu ay hepinizin göbüşlerine bebişleri gelir insallah
kolay gelsin canımmm
Evet abla sibas merkezdeyim..Kızz sivas merkezmi toprağım :)
kolay gelsin iyi calis kizzz guzel haberler alayim senden bakim..belki bende bu hafta sonu ucabilirim bilet bakiyomŞimdi doktordan geldim canım tahlil verdim yarın büyük ihtimal klomen'e başlıycam bu ay çokl aktif olmam lazım
Allah yardimcin olsun abla ya ben cok usengec biri oldugum icin birde uykuya cok duskunum asla calisabilecegimi dusunemiyorum calisan kadinlara hayran kaliyorum...oh be işten ciktim beee..zandimki bitmicek bugun ya agridan duramiyom..eve varsam de uzansam..
Kirmizi deyince kimse cikmaz haberin olsun malum bu aralar sevmiyoz kirmiziyiBende yeni ciktim O ordulu gelin yattim uzandim. Yavastan bi agri varsol kasiktqn bacaga dogru uzaniyor. Her ayda yeni yeni semptomlar olusuyo anasini satayim. Pembe panter nereye gitti ya,pembe dersem cik kirmizi dersem cikma!Pembepanterr
Canım doktora git herşeyini ayarla ona göre bilet al yumurtlama dönemine denk getirmeyi unutmakolay gelsin iyi calis kizzz guzel haberler alayim senden bakim..belki bende bu hafta sonu ucabilirim bilet bakiyom
Bende sevindim gi,ama ben dogma buyume istanbuldayim,yine dde memleketimizi unutmayizAslında farkettim ama sonra belki tesadüftür diye düşünmüştüm sonrada unuttumvay be süper valla çok sevindim (gı)
Bende dogma buyume istanbuldayim 4,5 sene once sivasa tasindik..Bende sevindim gi,ama ben dogma buyume istanbuldayim,yine dde memleketimizi unutmayiz