- 9 Mart 2019
- 1.418
- 1.492
- 33
- Konu Sahibi Benbirdost
- #2.201
Amin kuzum hayırlısı olsun yüzümüz gülsün1. sınıf dediklerine göre hücreleri istenilen gibidir. Ben ankaradayım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kuzum hayırlısı olsun yüzümüz gülsün1. sınıf dediklerine göre hücreleri istenilen gibidir. Ben ankaradayım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Sizinle aynı gün opu olmuşuz bana opudan sonra ilk adetten 45gün sonra transfer dediler şimdi Yasemin kullanıyorum lucrin iğneye başlıcam bu HftaSağol canım evet 12 temmuzda opu yapıldı. 2 sekiz hücreli 1 yedi hücreli 3 embriyo 3. günde donduruldu. İnşallah canım. Senin kaliteleri nasıl haber verdilermi nerede yaptırdın
Merhaba bende kismetse eylulde transfer olcam 3.gun embriyolari ile size bi sorum var 22 eylul de opu oldu adet olmak uzereyim goguslerim hamileymisim gibi agriyor (daha once dogal yoldan 4 kez hamile kaldigim icin biliyorum) hatta omuzlarim koltuk altlarim bile ayni sekilde aciyor bu normal mi sizce?Selam canım benimde bir aksilik olmazsa eylülde olacak transferim önümde bir ameliyat var. Polip oluştu tedavi sırasında onu alacak doktorum.
benım de polip ameliyatı sonrası beklemedeyım eylül de olucak transferim kısmetseEvet ben de rahim dinlendirme asamasindayim. Nasipse Eylül'de transferim olacak. Eylülde kimlerin transferi olacak? Bayanlar haberleşelim. Bugün embriyolarımin üçüncü günü arayacağız demişlerdi hala aramadilar çok merak ediyorum
Hayırlısı ile Eylül'de güzel haber almayı nasip etsin Rabbimbenım de polip ameliyatı sonrası beklemedeyım eylül de olucak transferim kısmetse
Aminnn inşallah hepimizeeeHayırlısı ile Eylül'de güzel haber almayı nasip etsin Rabbim
Merhaba canım adet oldun mu benim transfere çok az kaldı ama adet olmadım tekrar yumurtlama olmasin diye bu ay adet olmıcaz sanırım ilaçların etkisiyleArkadaslar merhaba bende opudan sonra 2. Adetimi bekliyorum ama gecikti sizce neden
Ben 2. Adetten sonra 1 hafta icerisinde transferSizinle aynı gün opu olmuşuz bana opudan sonra ilk adetten 45gün sonra transfer dediler şimdi Yasemin kullanıyorum lucrin iğneye başlıcam bu Hfta
ben adet oldum tam 6 gun gecikti canim carsambada histereskopi olucamMerhaba canım adet oldun mu benim transfere çok az kaldı ama adet olmadım tekrar yumurtlama olmasin diye bu ay adet olmıcaz sanırım ilaçların etkisiyle
Benim de 4 gün gecikti ama çarşamba transfer günüm bundan sonra olsam adetli olurum kiiii olmıcam herhaldeben adet oldum tam 6 gun gecikti canim carsambada histereskopi olucam
İşte bnmde ikinci adetin 18.gününe falan denk gelecek sanırım bilmiyorum tahim dinlensin diye 45 gün sonra dediBen 2. Adetten sonra 1 hafta icerisinde transfer
Olur diye tahmin ediyordum
Neden opuran sonra 45 gun anlayamadim
Slm kızlar 2.ci adeti olmadım ona göre ayarlanmış herhalde ilaçlarla.Merhaba canım adet oldun mu benim transfere çok az kaldı ama adet olmadım tekrar yumurtlama olmasin diye bu ay adet olmıcaz sanırım ilaçların etkisiyle
bende dun adet oldum bugun dr a gıdıcem hazırlıklara başlıycaz bakalım ne ılaçlar vericekBende adet oldum transfer hazırlığına basliyoruz