- 11 Şubat 2015
- 3.469
- 3.293
Allah gönlüne göre versin canım inşallah hamişsindirde açılışı yaparsın devamınıda biz getiririz hadi test yap sonucunu çok merak ediyorum resim at testinTeşekkür ederim hosbuldukinşallah bebis geliyordur .yumurtlama dönemimde çalıştık o kadar
Sabah ilk idrarla yapma ikinciyle yap ok güzel haberler dön canım (amin canım cümlemize hayırlısıyla nasip eder inşallah)Tamam canım yarın ilk işim bu olucak.Rabbim hepimize evlat nasip etsin inşallah
Aa ikinciyle mi yapayim bende ilkle diyebiliyordum öyle yaptim yarin ikinciyle yapiyim o zaman saol canimSabah ilk idrarla yapma ikinciyle yap ok güzel haberler dön canım (amin canım cümlemize hayırlısıyla nasip eder inşallah)
Canım benim,İlk çıkan idrarla test yapmak doğru deği daha doğrusu şöyle söylim sabah ilk idrarda yarısını wc ye yaptıktan sonraki yarı idrarınla yapabilirsin daha net sonuç verir okAa ikinciyle mi yapayim bende ilkle diyebiliyordum öyle yaptim yarin ikinciyle yapiyim o zaman saol canim
gunaydin cm..hamilelik macerasi simdilik sona erdi sabah kirmizilar kapiya geldi..bir hafta gecikmeyle..ve butun onca belirti neydi ya anlamadim ya..aksam dedim beli olsun artik rahatlim..ama oyle olmuyormus demek moralim cok bozuldu..cok umutlandim belirti olunca..Canım sesin çıkmadığına göre sende bendensin adet oldun heraldecicida
Ablacim uzulme hayirlisi buymus bende sizler gibi can atarak bekleyenlerdeyim ki benim hic cocugum yok ilkim dustu simdide adetliyim kafaya cok takmamalak lazimmis ama gorumcemin bi arkadasi varmis evlendigi kisinin ailesi tarafindan surekli hadi bebek gibi baskilar gormus sirf kafasina cok taktigi icin tam 5 sene olmamis psikolojik olarak takmamamiz lazim ama bende gece gunduz onun hayalindeyim..gunaydin cm..hamilelik macerasi simdilik sona erdi sabah kirmizilar kapiya geldi..bir hafta gecikmeyle..ve butun onca belirti neydi ya anlamadim ya..aksam dedim beli olsun artik rahatlim..ama oyle olmuyormus demek moralim cok bozuldu..cok umutlandim belirti olunca..artik turkiye gelince nasipse ona gore ayarlicaz..yada esim almanya gelince artik..sizi cok sevdim urarim guzel haberler almak icin.. rabim hakimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin.
ins cm sagolll...cok feci geldi ya belim kesiliyor sanki..agridan duramiyom..işteyim birde offf aksam nasil olcak ya.Ablacim uzulme hayirlisi buymus bende sizler gibi can atarak bekleyenlerdeyim ki benim hic cocugum yok ilkim dustu simdide adetliyim kafaya cok takmamalak lazimmis ama gorumcemin bi arkadasi varmis evlendigi kisinin ailesi tarafindan surekli hadi bebek gibi baskilar gormus sirf kafasina cok taktigi icin tam 5 sene olmamis psikolojik olarak takmamamiz lazim ama bende gece gunduz onun hayalindeyim..
ins cm dua ediyom sizlereGünaydın arkidişler
Benimde bat'a son 8 gün.Bizde fena değildik bu ay çalışmalarda,ama ben o kadar çok iş güç yaptım ki tutarsa mucize olacak yani
ins cm dua ediyom sizlere
Ayy sancilar cok kotu oluyo ya bende oyleyim agri kesicisiz duramiyorum bende..ins cm sagolll...cok feci geldi ya belim kesiliyor sanki..agridan duramiyom..işteyim birde offf aksam nasil olcak ya.
Nasip kismet allah hayirli saglikli bagislar insallah hepimize..Günaydın arkidişler
Benimde bat'a son 8 gün.Bizde fena değildik bu ay çalışmalarda,ama ben o kadar çok iş güç yaptım ki tutarsa mucize olacak yani
malesef bu sefer de tek cizgi :-(Canım benim,İlk çıkan idrarla test yapmak doğru deği daha doğrusu şöyle söylim sabah ilk idrarda yarısını wc ye yaptıktan sonraki yarı idrarınla yapabilirsin daha net sonuç verir ok
Canıımmm üzülme olurmu zamanı gelmemiş demekki hem kocan gelince hamile kalırsın yanında olur biraz çektirirsin öyle uzakta olmak olmazgunaydin cm..hamilelik macerasi simdilik sona erdi sabah kirmizilar kapiya geldi..bir hafta gecikmeyle..ve butun onca belirti neydi ya anlamadim ya..aksam dedim beli olsun artik rahatlim..ama oyle olmuyormus demek moralim cok bozuldu..cok umutlandim belirti olunca..artik turkiye gelince nasipse ona gore ayarlicaz..yada esim almanya gelince artik..sizi cok sevdim urarim guzel haberler almak icin.. rabim hakimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin.
Canım benim çok tatlısınben sizi çok sevdim gizli gizli okuyorum
inşallah hamile kalırsınız
ben de sonbaharda bu yola gireceğim inşallah
Üzülme canım kırmızılar henüz gelmediği sürece umut bitmiyo ayrıca geç döllenme de olmuş olabilir hayırlısı olsun bekle bakalım eğer adet olursanda bu ay birlikte yol alırızmalesef bu sefer de tek cizgi :-(
Canım benim çok tatlısınteşekkür ederiz en kısa zamanda aramıza katılmanı bekliyoruz
Merak etme canım bize katıldığın an kaynaşırız hemen, yabancılık çekmezsininşallah
enerjinize bayıldım, böyle destek olaylarını çok severim, 2013 geliniyim mesela 2013 gelinleri topiğinde çok paylaşımımız oldu, inşallah sizinle de öyle olur
ben de hep sorumluluktan korktum ama artık kendimi hazır hissetmeye başladım zaten 29 yaşındayım
şu yazı bi atlatalım, hayırlısıyla serüveninize katılırım inşallah