- 28 Nisan 2015
- 342
- 181
- 34
Daha ilk denememi yine de Allahtan ümit kesilmezÜzülme canım kırmızılar henüz gelmediği sürece umut bitmiyo ayrıca geç döllenme de olmuş olabilir hayırlısı olsun bekle bakalım eğer adet olursanda bu ay birlikte yol alırız
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha ilk denememi yine de Allahtan ümit kesilmezÜzülme canım kırmızılar henüz gelmediği sürece umut bitmiyo ayrıca geç döllenme de olmuş olabilir hayırlısı olsun bekle bakalım eğer adet olursanda bu ay birlikte yol alırız
Hadi bakalım canım burda işler kesat bari sen güzel haber ver de bu ay daha kıpır kıpır olalımGünaydın arkidişler
Benimde bat'a son 8 gün.Bizde fena değildik bu ay çalışmalarda,ama ben o kadar çok iş güç yaptım ki tutarsa mucize olacak yani![]()
Merak etme canım bize katıldığın an kaynaşırız hemen, yabancılık çekmezsinayrıca sen yazı kışı bırak hemen düşünmeye bak ha diyince zaten olmuyo ben 5 yıl düşünmedim son 1 yıldır düşünüyorum ama uğraş dur işte
![]()
Relax ol kafana takma çok yeni dur kız bismillah olmazsa burda çok kişiyiz hep birlikte yola devamDaha ilk denememi yine de Allahtan ümit kesilmezöyle yaparız bi bekleyelim bakalım saol canım
Aminnn canım hayırlısıyla inşallah, kız varya bi tanıdık benim yazıları okusa şok olurevet haklısın
ama bizim evimiz minik şimdi, onu büyütmeye büyük ev almaya çalışıyoz
eşim de çok çocuk sever biri değildi ama artık o da olabilir diyoama büyük eve geçmeden hamile kalmamı istemiyomuş
ben de korkuyorum ve farkındayım hemen olamayabileceğinin, Allah herkese istediği an nasip etsin inşallah![]()
canım bende seni merak ediyodum ama galiba adet oldu ki girmiyo diye düşündüm neyseki öyle değilmiş test yapsana kız nasıl dayanıyosun?gögüsler şiş, kasıklarım hafif ağrıyo. hala hastalanamadım. 3 gün geçti :/ valla kan gelecekse de gelsin artık. bu ikilem beni dengesizleştiriyo yabide akıntım var. bu akşamda olmazsaşüphelenmeye başlıcam.
gögüsler şiş, kasıklarım hafif ağrıyo. hala hastalanamadım. 3 gün geçti :/ valla kan gelecekse de gelsin artık. bu ikilem beni dengesizleştiriyo yabide akıntım var. bu akşamda olmazsaşüphelenmeye başlıcam.
yok hiç yapmadım cnmSen test yaptın mı?
orasi oyle cm..gelerim tabi sizden guzel haberler almaya..bende moral olurum..sadece su belirtler bana cok umut verdi ona bozuldum ya..gunluk burdayim cm..yazmasam takipteyimCanıımmm üzülme olurmu zamanı gelmemiş demekki hem kocan gelince hamile kalırsın yanında olur biraz çektirirsin öyle uzakta olmak olmazhayırlısı olsun pes etmek yok tamam mı kuzu ayrıca adet oldun diye artık işin bitti olarak görme ve buraya takılmaya devam et yoksa bozuluruz
![]()
Sensiz olmaz gözüm seni arar casper gibi gizli gizli dolaşma kendini göster yaz tamam mıorasi oyle cm..gelerim tabi sizden guzel haberler almaya..bende moral olurum..sadece su belirtler bana cok umut verdi ona bozuldum ya..gunluk burdayim cm..yazmasam takipteyim![]()
aaaaaaaaaaaaaaayok hiç yapmadım cnm
kiz fatos gaz verme kizaaaaaaaaaaaaaaaaŞok Şok Şok ....Nasıl durabiliyosun hemde 3 gün geçmiş
Hadi yap yap yap yap
kiz fatos gaz verme kizaaaaaaaaaaaaaaaaŞok Şok Şok ....Nasıl durabiliyosun hemde 3 gün geçmiş
Hadi yap yap yap yap
Çok sevdim burasını ben yalnizim buralarda iyi geliyo dertlesecek birileri bulmakRelax ol kafana takma çok yeni dur kız bismillah olmazsa burda çok kişiyiz hep birlikte yola devambizde kader arkadaşı çok kuzum
![]()
3 gün geçmiş kız yapsın hem onlar çalışmış dersine belki pekiyi alırkiz fatos gaz verme kizatek cizgi olunca gaz fsssss cikiyor
kiz fatos gaz verme kizatek cizgi olunca gaz fsssss cikiyor..goguslerim hala batiyor ya diyomki eter be kirmizi kart yedik batma artik bosuna
![]()
Sbeyaz akintilar sari oldu. Böyle bişey yaşayıp kirmizilari gören oldu mu kiÇok sevdim burasını ben yalnizim buralarda iyi geliyo dertlesecek birileri bulmak![]()
insallah canim..rabim herkese nasip etsin..biz alamanlar yuzunden calisamiyoruz ya..ah ah3 gün geçmiş kız yapsın hem onlar çalışmış dersine belki pekiyi alır![]()
ben kiz..sabah kirmizilari gordum..son a kadar belirti vardi..ins sen gormesin kirmizilari cmSbeyaz akintilar sari oldu. Böyle bişey yaşayıp kirmizilari gören oldu mu ki
Biz herzaman yanındayız canım sen rahat ol tamam mıÇok sevdim burasını ben yalnizim buralarda iyi geliyo dertlesecek birileri bulmak![]()
Kocan nezaman gelicekti almanyaya tamamen canıminsallah canim..rabim herkese nasip etsin..biz alamanlar yuzunden calisamiyoruz ya..ah ah![]()