Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

ayyy hadıı gozunn aydınn canımm cokkk sukurr ya cokk sevındımm rabbımm saglıkla kucagna almayı nasıpr etsınn dıkkat et kendıne

hayırlısı olsuunn canım en azındannn agır kiste dönusmeden geldıı hastalıgınn benımkıde gelseydı ıı olurduu beklemedeyımm agrımmm var:)
Şimdi kist olmamışmıdır yani canım? Amann canım çok sancım var ama bi yönden de rahatladım enazından bittiği zaman önümüzdeki maçlara bakarız kafayı takmıycam akışına bırakıcam hayırlısı artık, sen naptın kuzum olucak gibimi hissediyosun?

hayırlısıolsunn canımm tabıkı yılmak yokk bnmıı yokk bırsey ya sadece gogusler sıs sabah kalkerden bel agrım oldu o yanıı hıc bır seyımm yokk sadece yorgunlukk varr evınn ıcınde hıcbırsey yapmadım haldee o yanıı bakalımm pazartesıye kadar gelmezse test yapayım dıyorumm yoksaada hayırlsııı benımm cokk zor nıye dersenn bn cokk ılacc kullandımm bır haftadır

Hadi bakalım inşallahh canım benim

Sabah oldum canım sancıdan ölüyorum şuan, offf çok zor geçti bu ay yaa

tatlımm nasılsınn?
benimde çok ağrılı oldu ilk günü bu sefer bu ilaçlar yüzündenmi böyle olduk anlamadım valla. normaldede ağrılı olurdu benim ama bu sefer daha fazlaydı sanki.
ben dün dra gittim kistimin durumuna baktı aynı büyüme falan olmamış. bu ay aşılama deniycem konuştum drumla. yine klomen kullanmamı söyledi yarından itibaren 5 gün içicem. 8 haziranda yumurtalık kontrolü yapıcak sonrada ona göre çatlatma iğnesi ve aşılama yapıcak sanırım bi kezde bu şekilde deniyimm eğer bu da tutmazsa dr değiştiricem zaten istanbulda daha detaylı laboratuvarı olan bi merkeze gitmeyi düşünüyorum.
siz bu ay normal deniyceksiniz sanırım okuduğuma göre inşallah hiç bişeye gerek olmadan tutunur bebişin canımm

Canım 3 gün geçikti bence iğneden kaynaklandı yoksa ben hiç gecikmezdim aksine daha erken olurdum hem boşuna heveslendim üzüldüm ayrıca adet sancımda cabası ayyy bu ay kabus gibiydi tövbe yarabbiiii canım doktoruma gitmeye düşünmüyorum çünkü tekrar klomen vericek eşim istemiyo strese giriyoz görev gibi oluyo adapte olamıyorum bu ay organik çalışalım diyo aslında doktorum adet olursan bu ay hsg çekelim bakalım dedi ama onada gönlüm yok bıktım kısacası bu ay akışına bırakıp sadece kocamla aşkımızı yaşamayı düşünüyoz Ben çatlatma iğnesi olunca havaya giriyorum sanki kesin tutucak gibi ama havamı alıyorum hahhha sıkıldım :) ayy canım inşallah aşılaman tutar senin mutlu haberini alırız inşallah canım hayırlısıyla

Son düzenleme:

Inşallah canim benim
sen bu ay normal dene o zaman ama yine tutmazsa cektir bence bi hsg belki tikaniklik yada yapışkanlık olabilir o durumda onun caresine bakarsin bosu bosuna ugrasmamis olursun. Benim mesela küçük bi yapisiklik çıkmıştı ama dr onemli bisey değil bu demisti fakat ben her tutmayan ayda o yapisiklik yuzunden olabileceğini düşünüyorum asilama da belki o yapisikligi aşarlar diye düşündüğüm icin yaptiricam zaten Allah hakkimizda hayirlisini versin kuzum :)

kizlar selam kac gundur agrim var dun hastaneye gittim idrarda kan cikti ama intihap deyilmis..doktor kal dedi kontrol ol dedi..ben yok dedim pazartesi turkiye gitcem kalamam dedim..artik orda olurum kontrol...doktor tas de olabilir dedi..adettim de gelmedi ya gecikiyor kac gundur agrim var kasiklarda ya ultrasonda adet gelcek diye gozukmedi..valaha ne oluyor kizlar acaba ya

Kırmızı kartı yedim kızlar bu ay da olmadıı haziran 27 kadar çalışmalar devam ama allahım hayırlısı versin dualarınizi izi bekliyorum bu mübarek ayda allahım hepimizin duasını kabul eylesin...

Kırmızı kartı yedim kızlar bu ay da olmadıı haziran 27 kadar çalışmalar devam ama allahım hayırlısı versin dualarınizi izi bekliyorum bu mübarek ayda allahım hepimizin duasını kabul eylesin...

Olsun canım, bu aya inşallah. Hayırlısıyla...

Kuzum üzülme olurmu hep birlikte bu ay hamiş kalıcaz inşallah canını sıkma çalışmalara adapte olalım Allah büyük elbet seviniceğimiz gün gelicek stres yapmaki bebişlerimiz tutunsun hAdi bakalım sil baştan yapıyoruz canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…