- 19 Nisan 2015
- 618
- 385
- 18
tebrikler cm rabim hamilegini sag saglim tasimaya nasip etsin cm..kızlarrrrrrrrr hamileyiiimmmmm uğursuzluğu kırıldı bu postun bakın görünn bu ayy hepiniz hamiş kalıcaksınız inşllhh duaa edıcem hepinizee
İnanmıyorummmm süper bi haber canım çok sevindim gözün aydın hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahhhhkızlarrrrrrrrr hamileyiiimmmmm uğursuzluğu kırıldı bu postun bakın görünn bu ayy hepiniz hamiş kalıcaksınız inşllhh duaa edıcem hepinizee
ne olsun kiz bir yanda sevinci yarin aksam kocacime gidiyorum..bir yanda moral buruk adet hala gelmedi bir sey ler oluyor ama anlamadim..26 de gelecekti..bu sefer de sansimiz yok malesef..birde burda hastaneye gittim cuma gunu idrarda kan cikmisti doktor kal dedi..ama artik turkiyede ins muaneye olurum bakalim neler oluyor..agrim var bir bucuk haftadir adet gibi ama yok...şiskinlik o bicim...ins adet yuzundendir..ins baska bir aksilik cikmaz..bakacazİyidir canım senden nbr
Canım gülerek git gülerek dön inşallah üzülme tadını çıkar kocacınla zaman geçer olmazsada vardır bir hayır o oraya gelince bol bol vaktiniz olucak ozaman olur inşallahh sen gelince güzelce muayeneni ol baktır ihmal etme inşallah kötü bişey çıkmaz hayatım tek sıkıntın çalışamamak olsun önemli değil ciddi bişeyler olmasında yanine olsun kiz bir yanda sevinci yarin aksam kocacime gidiyorum..bir yanda moral buruk adet hala gelmedi bir sey ler oluyor ama anlamadim..26 de gelecekti..bu sefer de sansimiz yok malesef..birde burda hastaneye gittim cuma gunu idrarda kan cikmisti doktor kal dedi..ama artik turkiyede ins muaneye olurum bakalim neler oluyor..agrim var bir bucuk haftadir adet gibi ama yok...şiskinlik o bicim...ins adet yuzundendir..ins baska bir aksilik cikmaz..bakacaz
ins cm..sagol haberlesiriz öpupdunuzCanım gülerek git gülerek dön inşallah üzülme tadını çıkar kocacınla zaman geçer olmazsada vardır bir hayır o oraya gelince bol bol vaktiniz olucak ozaman olur inşallahh sen gelince güzelce muayeneni ol baktır ihmal etme inşallah kötü bişey çıkmaz hayatım tek sıkıntın çalışamamak olsun önemli değil ciddi bişeyler olmasında yani
Canımın Günaydın çok sağol Rabbim inşallah bizde annelik duygusunu tattirir allahım bu ay yüzümüzü gündür dualarınizi kabul eyle...Kuzum üzülme olurmu hep birlikte bu ay hamiş kalıcaz inşallah canını sıkma çalışmalara adapte olalım Allah büyük elbet seviniceğimiz gün gelicek stres yapmaki bebişlerimiz tutunsun hAdi bakalım sil baştan yapıyoruz canım benim
Ohhh maşallah gözün aydın canım Rabbim hakkında hayırlı evlatlar versinkızlarrrrrrrrr hamileyiiimmmmm uğursuzluğu kırıldı bu postun bakın görünn bu ayy hepiniz hamiş kalıcaksınız inşllhh duaa edıcem hepinizee
Amin çok sağolun. Tabiki 5 haftalık. O an heyecanla aylık yazmışım. :)Aaa çok sevindim sağlıklıca hayırlısıyla al kucağına canım gözün aydın ooo topicte hamiş çoğalıyoyalnız anlamadığım nasıl 5 aylık 5 haftalık demiş olabilirlermi canım?
En erken belirtim göğüs hassasiyetimdi. sonra kokular midemi yakmaya başladı. Misal kullandığımız şampuanın kokusuna dayanamıyordum. Az kaldı değiştirecektim neyseki geçti. :)canım belirtilerinide yazarmısın nezamn baladı en erken belirtin mesela nasıl öğrendin falan filann
Çok sağolun. Amin İnşaaallah.. Etmeye çalışıyorum. İki dk çalışıyorum on dk. dinleniyorum. :))ayyy hadıı gozunn aydınn canımm cokkk sukurr ya cokk sevındımm rabbımm saglıkla kucagna almayı nasıpr etsınn dıkkat et kendıne
canımm hayırlı olsun inşAllahvala canım bende bişe anlmadım 8 gün vardı test yaptım çift cizgi cıktı bu sabah ilk idrarla tekrarlıycam testi ve ardından kanda baktırıcam yazıcam siize ben erken yumurtladım diorum 33 günde bir oluyorum ama demekkı yumurta erken çıktıki sonuç erken geldi yani adet bittikten sonra 2 günde yada 1 yapıp 1 gece dinlenin bu şekilde yaptım ben ve hiç pes etmedim ilşkiden sonra sabaha kadar yattım namaza kalkıp gusül alıp namazımı kılıp yatıodum inşş darısııı ssizin basınızaaa canlarım sadece duaa rabbımden isteyin yeter gerisiiii hikayeeee O ordulu gelinPembepanterr
Gözünüz aydın diyelimkızlarrrrrrrrr hamileyiiimmmmm uğursuzluğu kırıldı bu postun bakın görünn bu ayy hepiniz hamiş kalıcaksınız inşllhh duaa edıcem hepinizee
Pardon şimdi gördüm olmuşsunSabah oldum canımsancıdan ölüyorum şuan, offf çok zor geçti bu ay yaa
darisi sizin basina kizlar artik..cok sevindim adina..ben aksam turkiye ucuyorum ve kirmizi kart gordum sabah..gecikti gene bu ay ya sinir oldum..bu sefer de sansin yok..artik esim geldi zaman simdilik hayirlisi deyilmis demek..saglik olsun neyapalim..öptum hepinizi gorusuruz allahin izinlevala canım bende bişe anlmadım 8 gün vardı test yaptım çift cizgi cıktı bu sabah ilk idrarla tekrarlıycam testi ve ardından kanda baktırıcam yazıcam siize ben erken yumurtladım diorum 33 günde bir oluyorum ama demekkı yumurta erken çıktıki sonuç erken geldi yani adet bittikten sonra 2 günde yada 1 yapıp 1 gece dinlenin bu şekilde yaptım ben ve hiç pes etmedim ilşkiden sonra sabaha kadar yattım namaza kalkıp gusül alıp namazımı kılıp yatıodum inşş darısııı ssizin basınızaaa canlarım sadece duaa rabbımden isteyin yeter gerisiiii hikayeeee O ordulu gelinPembepanterr
Kırmızı kartın alasını yedim canım
Aynen canım hayırlısı olsunPardon şimdi gördüm olmuşsunKısmet diyelim
İnşallah fıstığım aminnnn kandil gecesinin yüzü gözü hürmetine dualarımız kabul olur inşallahhhhCanımın Günaydın çok sağol Rabbim inşallah bizde annelik duygusunu tattirir allahım bu ay yüzümüzü gündür dualarınizi kabul eyle...
yine kırmızı panter olmuşsun öyle diyolarAynen canım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?