• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

allahım allhımmmmm ne kadar moral oldu bu bilemessin rabbım sağlıkla almak nasıp etsin kuçağına çoooooooooooooooooooooooook sevindim senin adına :anneadayı::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:
amiin inşAllahhh
umarım yarın doktordan hayırlı haberlerle çıkarım
çok sağol canımmmmmmm rabbim herkese nasip etsinnnn

Aminnnn kuzumm cümlemizinkini canım benim:KK200: Allah ol derse olur antibiyotik hikaye canım, olur dersin olmaz, olmaz dediğin bianda bakarsın pozitif oluvermiş bekle bakalım inşallah vardır bişeyler canım benim :KK49:
canımmm nesoram sana bende onceden aclıga dayanırdımm sımdı bu aralar hıc dayanamıyorumm elımm tıtrıyorr cokk acıkıyorumm se pekıı

canımmm nesoram sana bende onceden aclıga dayanırdımm sımdı bu aralar hıc dayanamıyorumm elımm tıtrıyorr cokk acıkıyorumm se pekıı
Canım hiç sorma ya çok fazla acıkıyorum kahvaltı ediyorum 2-3 saat sonra acayip acıkıyorum dayanamıyorum kız hiç yemekle arası olmayan ben çok iştahla zevk alarak yiyorum gerçi benim sonuç negatif ama senin öyle olucak diye bişey yok inşallah sen hamişsindir inşallahhhh :KK200:

Kızlar yaa kist oluştuğu zaman kahverengi akıntı gelmezmi normalde, ben hala adet olmadım belirtimde yok lekede yok hamilelik zaten yok valla kafayı yiyecem :KK1::KK51::63:

Canım hiç sorma ya çok fazla acıkıyorum kahvaltı ediyorum 2-3 saat sonra acayip acıkıyorum dayanamıyorum kız hiç yemekle arası olmayan ben çok iştahla zevk alarak yiyorum gerçi benim sonuç negatif ama senin öyle olucak diye bişey yok inşallah sen hamişsindir inşallahhhh :KK200:
pazar gunu bnmde kan sonucum negatıftıı canımm ama bn artıkk ne yıyecegımı sasırıyorumm dıkkatmı ceektı elımm tıtrıyorr bayılacak gıbı oluyorummagızım hıcc bos durmuyorr bırdee kaslamlar var karnımda ama bu hastalıkdanda olabılırr

pazar gunu bnmde kan sonucum negatıftıı canımm ama bn artıkk ne yıyecegımı sasırıyorumm dıkkatmı ceektı elımm tıtrıyorr bayılacak gıbı oluyorummagızım hıcc bos durmuyorr bırdee kaslamlar var karnımda ama bu hastalıkdanda olabılırr
Sen yinede ümitlenmede canım olursa sürpriz olsun üzülmeni istemem kuzum bi kaç gün bekle evde bi test yap bakalım ne çıkıcak :KK66:

Sen yinede ümitlenmede canım olursa sürpriz olsun üzülmeni istemem kuzum bi kaç gün bekle evde bi test yap bakalım ne çıkıcak :KK66:
YOKK COKK SUKUR UMUDUM YOKK KIRMIZILARII BEKLIYORUMMM CANIMM ;) HAYIRLISI RABBIMDENNN NE OOLURSAA SONUCUNA HAZIRIMM BENN :KK69::KK69::confused::confused::KK37::KK37:

gene yazıyorum kızlar şimdi şimdi karnımda sıkışma oluyo ve ara ara seğiriyo göğüslerimde hala tık ama adetime zaten 9 gün var burda gün gün paylaşıcam benden sonra okuyan annelere yardımcı olmak amaclı internette 2009 da yazılmış konuları tekrar tekrar okumaktan gercekten kafayı yemek üzereyim hamileleği neden bukadar taktım bılmıyorum ama bu ayy çook ümütliyim olmassa eğer baya bi çökerim heralde
dediğim gibi sadece karnımda seğirme sol kasığımda ara ara batmalar bazaen sağ kasığımdada oluyo nefesim darlanıo ve nedendir bilnmez bişe yemek istemiyorum ama mıde bulantım falan yok akıntı olayıda yok sadece ufak ufak sarı lekeler görüyorum suanlık namz kıldığım için dikkt edıyorum her namz vaktı gelmıyor çünki karnım bazen adet olucakmışım gibi ağrıyo yatıyorum gecio ve ateşim 36.7 ve 37.1 arası suan seyredio hamıle kalırsam veya kalamassam gün gün paylaşıcam hanımlar benım gibi şüpheleri olan bayanlara yardım amaclı belki psikolaojıkte hıssedıo olabılırım bakalım görücez hepbirlikte portaldakı kızlar mazur görün sizde beni hergün bu saatlerde yazıcam inşşallh şimdiden hakkınızı helal edin

Sonuç pozitif. Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla ve sağlıcakla nasip etsin İnşaallah..
Değer 707. Hemşire son adet günüme göre 5 aylık dedi de öyle değil tabi. Tam zamanını nasıl öğrenirim. Doktor muayesinde mi belli olur..

Sonuç pozitif. Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla ve sağlıcakla nasip etsin İnşaallah..
Değer 707. Hemşire son adet günüme göre 5 aylık dedi de öyle değil tabi. Tam zamanını nasıl öğrenirim. Doktor muayesinde mi belli olur..
Aaa çok sevindim sağlıklıca hayırlısıyla al kucağına canım gözün aydın ooo topicte hamiş çoğalıyo ;) yalnız anlamadığım nasıl 5 aylık 5 haftalık demiş olabilirlermi canım?

ohhh muhteşemmmmmm bi haberrrrr canımm sağlıkla alll kucağına inallh kız Pembepanterr Pembepanterr bak görüyonmu sitenin uğursuzluğuu gittiii:KK6::KK6::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: bu ikinci kraliçee ikinci annemiz olduuu :KK51::KK51::KK55::KK55::KK55::KK200:

canım belirtilerinide yazarmısın nezamn baladı en erken belirtin mesela nasıl öğrendin falan filann

Back