• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

:KK71:kızlarrrrrrrrr :nazar:hamileyiiimmmmm:anneadayı::KK46: uğursuzluğu kırıldı bu postun bakın görünn bu ayy hepiniz hamiş kalıcaksınız inşllhh duaa edıcem hepinizee:KK200:
İnanmıyorummmm süper bi haber canım çok sevindim gözün aydın hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahhhh :nazar::KK200::anneadayı::KK46:canım nasıl oldu nasıl anladın daha 8-9 gün yokmuydu bat'a? Ayyy amin darısı bizlere çok dua et olurmu :KK36: tekrar tebrik ederim tatlım :KK31:

İyidir canım senden nbr :KK66:
ne olsun kiz bir yanda sevinci yarin aksam kocacime gidiyorum..bir yanda moral buruk adet hala gelmedi bir sey ler oluyor ama anlamadim..26 de gelecekti..bu sefer de sansimiz yok malesef..birde burda hastaneye gittim cuma gunu idrarda kan cikmisti doktor kal dedi..ama artik turkiyede ins muaneye olurum bakalim neler oluyor..agrim var bir bucuk haftadir adet gibi ama yok...şiskinlik o bicim...ins adet yuzundendir..ins baska bir aksilik cikmaz..bakacaz

ne olsun kiz bir yanda sevinci yarin aksam kocacime gidiyorum..bir yanda moral buruk adet hala gelmedi bir sey ler oluyor ama anlamadim..26 de gelecekti..bu sefer de sansimiz yok malesef..birde burda hastaneye gittim cuma gunu idrarda kan cikmisti doktor kal dedi..ama artik turkiyede ins muaneye olurum bakalim neler oluyor..agrim var bir bucuk haftadir adet gibi ama yok...şiskinlik o bicim...ins adet yuzundendir..ins baska bir aksilik cikmaz..bakacaz
Canım gülerek git gülerek dön inşallah üzülme tadını çıkar kocacınla zaman geçer olmazsada vardır bir hayır o oraya gelince bol bol vaktiniz olucak ozaman olur inşallahh sen gelince güzelce muayeneni ol baktır ihmal etme inşallah kötü bişey çıkmaz hayatım tek sıkıntın çalışamamak olsun önemli değil ciddi bişeyler olmasında yani ;)

Canım gülerek git gülerek dön inşallah üzülme tadını çıkar kocacınla zaman geçer olmazsada vardır bir hayır o oraya gelince bol bol vaktiniz olucak ozaman olur inşallahh sen gelince güzelce muayeneni ol baktır ihmal etme inşallah kötü bişey çıkmaz hayatım tek sıkıntın çalışamamak olsun önemli değil ciddi bişeyler olmasında yani :KK66:
ins cm..sagol haberlesiriz öpupdunuz :21::KK68:

vala canım bende bişe anlmadım 8 gün vardı test yaptım çift cizgi cıktı bu sabah ilk idrarla tekrarlıycam testi ve ardından kanda baktırıcam yazıcam siize ben erken yumurtladım diorum 33 günde bir oluyorum ama demekkı yumurta erken çıktıki sonuç erken geldi yani adet bittikten sonra 2 günde yada 1 yapıp 1 gece dinlenin bu şekilde yaptım ben ve hiç pes etmedim ilşkiden sonra sabaha kadar yattım namaza kalkıp gusül alıp namazımı kılıp yatıodum inşş darısııı ssizin basınızaaa canlarım sadece duaa rabbımden isteyin yeter gerisiiii hikayeeee O ordulu gelin Pembepanterr Pembepanterr

Kuzum üzülme olurmu hep birlikte bu ay hamiş kalıcaz inşallah canını sıkma çalışmalara adapte olalım Allah büyük elbet seviniceğimiz gün gelicek stres yapmaki bebişlerimiz tutunsun hAdi bakalım sil baştan yapıyoruz canım benim :KK66:
Canımın Günaydın çok sağol Rabbim inşallah bizde annelik duygusunu tattirir allahım bu ay yüzümüzü gündür dualarınizi kabul eyle...

Aaa çok sevindim sağlıklıca hayırlısıyla al kucağına canım gözün aydın ooo topicte hamiş çoğalıyo :KK66: yalnız anlamadığım nasıl 5 aylık 5 haftalık demiş olabilirlermi canım?
Amin çok sağolun. Tabiki 5 haftalık. O an heyecanla aylık yazmışım. :)
canım belirtilerinide yazarmısın nezamn baladı en erken belirtin mesela nasıl öğrendin falan filann
En erken belirtim göğüs hassasiyetimdi. sonra kokular midemi yakmaya başladı. Misal kullandığımız şampuanın kokusuna dayanamıyordum. Az kaldı değiştirecektim neyseki geçti. :)
ayyy hadıı gozunn aydınn canımm cokkk sukurr ya cokk sevındımm rabbımm saglıkla kucagna almayı nasıpr etsınn dıkkat et kendıne :nazar::nazar::nazar::nazar::KK46::KK46::KK46::KK46:
Çok sağolun. Amin İnşaaallah.. Etmeye çalışıyorum. İki dk çalışıyorum on dk. dinleniyorum. :))
Tüm benimle sevincimi paylaşanlara Allah kat kat sevinçler yaşatsın tez zamanda.

vala canım bende bişe anlmadım 8 gün vardı test yaptım çift cizgi cıktı bu sabah ilk idrarla tekrarlıycam testi ve ardından kanda baktırıcam yazıcam siize ben erken yumurtladım diorum 33 günde bir oluyorum ama demekkı yumurta erken çıktıki sonuç erken geldi yani adet bittikten sonra 2 günde yada 1 yapıp 1 gece dinlenin bu şekilde yaptım ben ve hiç pes etmedim ilşkiden sonra sabaha kadar yattım namaza kalkıp gusül alıp namazımı kılıp yatıodum inşş darısııı ssizin basınızaaa canlarım sadece duaa rabbımden isteyin yeter gerisiiii hikayeeee O ordulu gelin Pembepanterr Pembepanterr
canımm hayırlı olsun inşAllah
bu mübarek ayda kısmetler açıldı darısı diğer bekleyenlerin başına inşAllah
sendede benim gibi karında kasıklarda batma dışında bir belirti olmadı mı bende sadece batmalar varrdı ama şuan göğs hassasiyetide başladı kopcak gibi ağrıyor ara ara Allahtan geçiyor sürekli değil

:KK71:kızlarrrrrrrrr :nazar:hamileyiiimmmmm:anneadayı::KK46: uğursuzluğu kırıldı bu postun bakın görünn bu ayy hepiniz hamiş kalıcaksınız inşllhh duaa edıcem hepinizee:KK200:
Gözünüz aydın diyelim:KK36: Benim bat'a son 6 gün normal de olsa yarın sabah ilk işim test yapmak olurdu :KK67:Ama bu ay hiç bişiy hissetmiyorum önceki aylar bütün belirtileri yasıyordum,ama bu ay adet öncesi çektiğim göğüs ağrısı dahi yok.O yüzden adet gününe kadar test mest yok.Evde 1 tane testim var onuda ayın 8 ine saklıycam:KK53:İnş sabredebilirim o_O

darisi sizin basina kizlar artik..cok sevindim adina..ben aksam turkiye ucuyorum ve kirmizi kart gordum sabah..gecikti gene bu ay ya sinir oldum..bu sefer de sansin yok..artik esim geldi zaman simdilik hayirlisi deyilmis demek..saglik olsun neyapalim..öptum hepinizi gorusuruz allahin izinle :KK54::21:

Canımın Günaydın çok sağol Rabbim inşallah bizde annelik duygusunu tattirir allahım bu ay yüzümüzü gündür dualarınizi kabul eyle...
İnşallah fıstığım aminnnn kandil gecesinin yüzü gözü hürmetine dualarımız kabul olur inşallahhhh :KK68:

kızlar ben 1 aydır yokum konuyu açtım azcık konuştum kaçtım gibi oldu :D çoookk özür dilerimmmm.... aşırı bir yoğunluk. bir türlü rhatlayamadım..

bu arada bat 3 sıfır belirti. :KK51:

bu ayda benden bi cacık olmaz bence... güzel çalışamıyorum dersimi. abi :(

Back