ayyy çok güzel bir haberrr... hayırlı olsunnn dolunay :)Sonuç pozitif. Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla ve sağlıcakla nasip etsin İnşaallah..
Değer 707. Hemşire son adet günüme göre 5 aylık dedi de öyle değil tabi. Tam zamanını nasıl öğrenirim. Doktor muayesinde mi belli olur..
kesinlikle organik devam cancağız. bende aynı kafayımCanım 3 gün geçikti bence iğneden kaynaklandı yoksa ben hiç gecikmezdim aksine daha erken olurdumhem boşuna heveslendim üzüldüm ayrıca adet sancımda cabası ayyy bu ay kabus gibiydi tövbe yarabbiiii canım doktoruma gitmeye düşünmüyorum çünkü tekrar klomen vericek eşim istemiyo strese giriyoz görev gibi oluyo adapte olamıyorum bu ay organik çalışalım diyo aslında doktorum adet olursan bu ay hsg çekelim bakalım dedi ama onada gönlüm yok bıktım kısacası bu ay akışına bırakıp sadece kocamla aşkımızı yaşamayı düşünüyoz Ben çatlatma iğnesi olunca havaya giriyorum sanki kesin tutucak gibi ama havamı alıyorum hahhha sıkıldım :) ayy canım inşallah aşılaman tutar senin mutlu haberini alırız inşallah canım hayırlısıyla
İyi akşamlar kızlar 5 günlük istanbul turundan sonra geri döndüm yorucu 5 gün. Ne var ne yok bakalım Nasılsıniz
kırmızı kaaaaaaaaaaaaartİyi akşamlar kızlar 5 günlük istanbul turundan sonra geri döndüm yorucu 5 gün. Ne var ne yok bakalım Nasılsıniz
Diyene bak kendinde hala tık yok hahhayine kırmızı panter olmuşsun öyle diyolar
Naptın canım ordakî doktoramı gittin?İyi akşamlar kızlar 5 günlük istanbul turundan sonra geri döndüm yorucu 5 gün. Ne var ne yok bakalım Nasılsıniz
Ahahahhhah gülme komşuna gelir başınaCanlqr nerdeeiniz yNe anlatacağını bengü hocya sorarsın bugün canım ona göre kitap falan temin
kırmızı kaaaaaaaaaaaaart
Belli olmaz ki canım benim acayip gögüslerim ağrıdıda noldu yine kırmızı kartı gördüm ve belirtiyle hiç alakası olmadığını anladımMrbbbb
Dün ishal ve mide bulantısıyla hastanelik oldum.Serumdu ilaçtı derken daha yeni geldim kendime.Bat'a 4 var ve ben her ihtimale karşı bi test yaptım ve yine hiç bişi çıkmadı.Zaten çıkmayacağını da biliyordumçünkü gögüslerde hiç bir hassasiyet yok.İlk hamileliğimde deli gibi ağrımıştı.O yüzden adeti beklemekten başka bi yol yok gibi
Canım 1 dozmu alıyosun günde klomeni?hoşgeldin canımmm :) ben iyiyimm sen nasılsınn herşey yolunda mı :)
ya kızlar ben dün klomeni içmeyi unutmuşum normalde kahvaltıdan sonra içerim hemen akşam 8 gibi içtim bişey olmaz dimi? şimdi bugün sabah içicem yinee. prospektüsünde bişey yazmıyo bu konuyla ilgili ama kafama takıldı :/
Kendini ne zannediyo acaba embesil boşver canım kafana takma değmez genelde eltilerde bi çekememezlik olur büyük ihtimal seni kıskanıyodur görüşme bidaha yüz verme çocuğunuda sevme Allah hayırlısıyla bizlerede nasip edecek inşallah ozaman kendi bebeğini seversin, şuan ben bile aşırı sinirlendim elime geçse o kadını boğazlardım galibaKızlar bugün o kadar Bozüyük anlatamam ağlayasim var elimi bir haftalık oğlu var bende yanına gittim misafiri vardı hemde yardıma tam bebek ağladı dedimki ağlıyor bakarmisimd edim aldı tam emzirme için dedimki sen emzirirken hemde bn severim dedim oda kaldırıp bana sanki sen gidince emzirmicegim dedi çok bozuldum kalktım eve geldim hemen çok bozuldum çok ağrima gitti
ayip etmis canim ama daha o da lohusa emin ol sen soylesen hatirlamaz bile ne dedigini. hassas donemlerdeyiz biz de beklenti icinde olmak zor. Hayirlisiyla Allah bize de nasip edicek insallah. Ama suan cidden kendi hallerine birak. Gene gidersin seversin bebegi ama bence bu davranisi cidden hormonaldir. Neler neler yasiyor kim bilir. Sakin kisisel algilama. Icini sen ferah tut Allah hepimizin yardimcisi olsun de :)Kızlar bugün o kadar Bozüyük anlatamam ağlayasim var elimi bir haftalık oğlu var bende yanına gittim misafiri vardı hemde yardıma tam bebek ağladı dedimki ağlıyor bakarmisimd edim aldı tam emzirme için dedimki sen emzirirken hemde bn severim dedim oda kaldırıp bana sanki sen gidince emzirmicegim dedi çok bozuldum kalktım eve geldim hemen çok bozuldum çok ağrima gitti
Inanki canim bn onun dogumundan once evini dip kose gordum kizi var o hastanede yatarken ben baktim oda yeedi geldi hastaneden yine evini hasta halimle yine temizledim oda yetmedi oglanin hediyesi felan derken 500tlye patladi bize ama bn bunu hak edecek ne yaptim sadece sen emzirirken azicik seveyim goremedim bugun sonrada eve gideyim dedim bu yani sanki sen gidince ac birakicagim ya dedi cok bozuldum aglaya aglaya eve geldim bu kiskancliklmi bilmiyorum ama gercekten bn ne kadar arkadas gibi davransamda ona o seyini cikardiKendini ne zannediyo acaba embesil boşver canım kafana takma değmez genelde eltilerde bi çekememezlik olur büyük ihtimal seni kıskanıyodur görüşme bidaha yüz verme çocuğunuda sevme Allah hayırlısıyla bizlerede nasip edecek inşallah ozaman kendi bebeğini seversin, şuan ben bile aşırı sinirlendim elime geçse o kadını boğazlardım galiba
Orasi oyle ama bn bulafi haketmedimm inanki bn ona kardes gibi eltiden ote arkadas gibi kardes gibi davrandikca o herseferinde bana bu halleri yasatiyor hayirlisi hakkimizda sende haklisin ama sen evine gelop misafirone dortdortluk hizmet edip sonraa da bu lafi kabillenirmiydinayip etmis canim ama daha o da lohusa emin ol sen soylesen hatirlamaz bile ne dedigini. hassas donemlerdeyiz biz de beklenti icinde olmak zor. Hayirlisiyla Allah bize de nasip edicek insallah. Ama suan cidden kendi hallerine birak. Gene gidersin seversin bebegi ama bence bu davranisi cidden hormonaldir. Neler neler yasiyor kim bilir. Sakin kisisel algilama. Icini sen ferah tut Allah hepimizin yardimcisi olsun de :)
cok haklisin canim inan ben bile kirildim simdi. Insallah en kisa surede bebeklerimize kavusuruz onlarla mutlu oluruz :)Orasi oyle ama bn bulafi haketmedimm inanki bn ona kardes gibi eltiden ote arkadas gibi kardes gibi davrandikca o herseferinde bana bu halleri yasatiyor hayirlisi hakkimizda sende haklisin ama sen evine gelop misafirone dortdortluk hizmet edip sonraa da bu lafi kabillenirmiydin
Eltiye yüz verilmez canım bunu unutma ben mesela hiç yüz vermem doğru düzgün konuşmam selam selam ve benle konuşmaya bile çekinirler gözlerinde büyütüyolarInanki canim bn onun dogumundan once evini dip kose gordum kizi var o hastanede yatarken ben baktim oda yeedi geldi hastaneden yine evini hasta halimle yine temizledim oda yetmedi oglanin hediyesi felan derken 500tlye patladi bize ama bn bunu hak edecek ne yaptim sadece sen emzirirken azicik seveyim goremedim bugun sonrada eve gideyim dedim bu yani sanki sen gidince ac birakicagim ya dedi cok bozuldum aglaya aglaya eve geldim bu kiskancliklmi bilmiyorum ama gercekten bn ne kadar arkadas gibi davransamda ona o seyini cikardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?