Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

ayyy çok güzel bir haberrr... hayırlı olsunnn dolunay :)

kesinlikle organik devam cancağız. bende aynı kafayım

İyi akşamlar kızlar 5 günlük istanbul turundan sonra geri döndüm yorucu 5 gün. Ne var ne yok bakalım Nasılsıniz

hoşgeldin canımmm :) ben iyiyimm sen nasılsınn herşey yolunda mı :)

ya kızlar ben dün klomeni içmeyi unutmuşum normalde kahvaltıdan sonra içerim hemen akşam 8 gibi içtim bişey olmaz dimi? şimdi bugün sabah içicem yinee. prospektüsünde bişey yazmıyo bu konuyla ilgili ama kafama takıldı :/

Mrbbbb

Dün ishal ve mide bulantısıyla hastanelik oldum.Serumdu ilaçtı derken daha yeni geldim kendime.Bat'a 4 var ve ben her ihtimale karşı bi test yaptım ve yine hiç bişi çıkmadı.Zaten çıkmayacağını da biliyordum çünkü gögüslerde hiç bir hassasiyet yok.İlk hamileliğimde deli gibi ağrımıştı.O yüzden adeti beklemekten başka bi yol yok gibi

Canlqr nerdeeiniz yNe anlatacağını bengü hocya sorarsın bugün canım ona göre kitap falan temin
İyi akşamlar kızlar 5 günlük istanbul turundan sonra geri döndüm yorucu 5 gün. Ne var ne yok bakalım Nasılsıniz
kırmızı kaaaaaaaaaaaaart

Belli olmaz ki canım benim acayip gögüslerim ağrıdıda noldu yine kırmızı kartı gördüm ve belirtiyle hiç alakası olmadığını anladım

Canım 1 dozmu alıyosun günde klomeni?

Kızlar bugün o kadar Bozüyük anlatamam ağlayasim var elimi bir haftalık oğlu var bende yanına gittim misafiri vardı hemde yardıma tam bebek ağladı dedimki ağlıyor bakarmisimd edim aldı tam emzirme için dedimki sen emzirirken hemde bn severim dedim oda kaldırıp bana sanki sen gidince emzirmicegim dedi çok bozuldum kalktım eve geldim hemen çok bozuldum çok ağrima gitti

Kendini ne zannediyo acaba embesil boşver canım kafana takma değmez genelde eltilerde bi çekememezlik olur büyük ihtimal seni kıskanıyodur görüşme bidaha yüz verme çocuğunuda sevme Allah hayırlısıyla bizlerede nasip edecek inşallah ozaman kendi bebeğini seversin, şuan ben bile aşırı sinirlendim elime geçse o kadını boğazlardım galiba

Merhaba kizlar. Benim de ya 5 gun ya 9 gun kaldi. O nasil oluyor derseniz sat 12 mayisti ancak ilk baslarda sadece kahverengi camur gibi geldi ancak 15 mayista basladi kanamam. O yuzden bu ay da 12 mayisa gore 8 haziranda 15 mayisa gore de 11-12 haziran da adetimin gelmesi lazim. Gecen hafta goguslerimde hassasiyet vardi ama bu hafta kayboldu hic bir belirtim yok diyebilirim. Ama bekleyip gorucez artik. Hakkimizda hayirlisi :)

ayip etmis canim ama daha o da lohusa emin ol sen soylesen hatirlamaz bile ne dedigini. hassas donemlerdeyiz biz de beklenti icinde olmak zor. Hayirlisiyla Allah bize de nasip edicek insallah. Ama suan cidden kendi hallerine birak. Gene gidersin seversin bebegi ama bence bu davranisi cidden hormonaldir. Neler neler yasiyor kim bilir. Sakin kisisel algilama. Icini sen ferah tut Allah hepimizin yardimcisi olsun de :)

Inanki canim bn onun dogumundan once evini dip kose gordum kizi var o hastanede yatarken ben baktim oda yeedi geldi hastaneden yine evini hasta halimle yine temizledim oda yetmedi oglanin hediyesi felan derken 500tlye patladi bize ama bn bunu hak edecek ne yaptim sadece sen emzirirken azicik seveyim goremedim bugun sonrada eve gideyim dedim bu yani sanki sen gidince ac birakicagim ya dedi cok bozuldum aglaya aglaya eve geldim bu kiskancliklmi bilmiyorum ama gercekten bn ne kadar arkadas gibi davransamda ona o seyini cikardi

Orasi oyle ama bn bulafi haketmedimm inanki bn ona kardes gibi eltiden ote arkadas gibi kardes gibi davrandikca o herseferinde bana bu halleri yasatiyor hayirlisi hakkimizda sende haklisin ama sen evine gelop misafirone dortdortluk hizmet edip sonraa da bu lafi kabillenirmiydin

cok haklisin canim inan ben bile kirildim simdi. Insallah en kisa surede bebeklerimize kavusuruz onlarla mutlu oluruz :)

Eltiye yüz verilmez canım bunu unutma ben mesela hiç yüz vermem doğru düzgün konuşmam selam selam ve benle konuşmaya bile çekinirler gözlerinde büyütüyolar sen çok iyi niyetli yaklaşmışın ama o kadın iyilikten anlayan biri değil anlaşılan, salla gitsin konuşma şunla yaa tepkiye bak gerizekalı ay valla sinirlendim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…