maşAllah canım Rabbim aşkınızı daim etsinAminnn canımm amin o benim ömrüm kurban olurum ona benkuzum senden bi sürprizmi gelicek acaba hadi inşallahhhhhhh
amiin inşAllahhhallahım allhımmmmm ne kadar moral oldu bu bilemessin rabbım sağlıkla almak nasıp etsin kuçağına çoooooooooooooooooooooooook sevindim senin adına
canımmm nesoram sana bende onceden aclıga dayanırdımm sımdı bu aralar hıc dayanamıyorumm elımm tıtrıyorr cokk acıkıyorumm se pekııAminnnn kuzumm cümlemizinkini canım benimAllah ol derse olur antibiyotik hikaye canım, olur dersin olmaz, olmaz dediğin bianda bakarsın pozitif oluvermiş bekle bakalım inşallah vardır bişeyler canım benim
Canım hiç sorma ya çok fazla acıkıyorum kahvaltı ediyorum 2-3 saat sonra acayip acıkıyorum dayanamıyorum kız hiç yemekle arası olmayan ben çok iştahla zevk alarak yiyorum gerçi benim sonuç negatif ama senin öyle olucak diye bişey yok inşallah sen hamişsindir inşallahhhhcanımmm nesoram sana bende onceden aclıga dayanırdımm sımdı bu aralar hıc dayanamıyorumm elımm tıtrıyorr cokk acıkıyorumm se pekıı
İnşallahhhh canım benimayyyyyyy canıııım çok sağooool hep beraber kraliçe olalım inşAllahhhhh
pazar gunu bnmde kan sonucum negatıftıı canımm ama bn artıkk ne yıyecegımı sasırıyorumm dıkkatmı ceektı elımm tıtrıyorr bayılacak gıbı oluyorummagızım hıcc bos durmuyorr bırdee kaslamlar var karnımda ama bu hastalıkdanda olabılırrCanım hiç sorma ya çok fazla acıkıyorum kahvaltı ediyorum 2-3 saat sonra acayip acıkıyorum dayanamıyorum kız hiç yemekle arası olmayan ben çok iştahla zevk alarak yiyorum gerçi benim sonuç negatif ama senin öyle olucak diye bişey yok inşallah sen hamişsindir inşallahhhh
Sen yinede ümitlenmede canım olursa sürpriz olsun üzülmeni istemem kuzum bi kaç gün bekle evde bi test yap bakalım ne çıkıcakpazar gunu bnmde kan sonucum negatıftıı canımm ama bn artıkk ne yıyecegımı sasırıyorumm dıkkatmı ceektı elımm tıtrıyorr bayılacak gıbı oluyorummagızım hıcc bos durmuyorr bırdee kaslamlar var karnımda ama bu hastalıkdanda olabılırr
YOKK COKK SUKUR UMUDUM YOKK KIRMIZILARII BEKLIYORUMMM CANIMMSen yinede ümitlenmede canım olursa sürpriz olsun üzülmeni istemem kuzum bi kaç gün bekle evde bi test yap bakalım ne çıkıcak
Hakkımızda hayırlısı olsun bebeğimYOKK COKK SUKUR UMUDUM YOKK KIRMIZILARII BEKLIYORUMMM CANIMMHAYIRLISI RABBIMDENNN NE OOLURSAA SONUCUNA HAZIRIMM BENN
EVET HAYIRLISI CANIMM RABBIMM BBEBIS ISTEYEN HERKESE NASIPP ETSINNHakkımızda hayırlısı olsun bebeğim
Amiiinnn sağlıklı sihhatli inşalllahhhhhEVET HAYIRLISI CANIMM RABBIMM BBEBIS ISTEYEN HERKESE NASIPP ETSINN
Aaa çok sevindim sağlıklıca hayırlısıyla al kucağına canım gözün aydın ooo topicte hamiş çoğalıyoSonuç pozitif. Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla ve sağlıcakla nasip etsin İnşaallah..
Değer 707. Hemşire son adet günüme göre 5 aylık dedi de öyle değil tabi. Tam zamanını nasıl öğrenirim. Doktor muayesinde mi belli olur..
canım belirtilerinide yazarmısın nezamn baladı en erken belirtin mesela nasıl öğrendin falan filannSonuç pozitif. Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla ve sağlıcakla nasip etsin İnşaallah..
Değer 707. Hemşire son adet günüme göre 5 aylık dedi de öyle değil tabi. Tam zamanını nasıl öğrenirim. Doktor muayesinde mi belli olur..
Valla öyle canım Maşallahhohhh muhteşemmmmmm bi haberrrrr canımm sağlıkla alll kucağına inallh kızPembepanterr bak görüyonmu sitenin uğursuzluğuu gittiii bu ikinci kraliçee ikinci annemiz olduuu
Valla öyle canım Maşallahhnazar değmesin, böyle devam eder inşallahhh darısı bizlerinde başına şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?