aynen adam resmen izin verme özürlü ya :)ayyyy cokk guzell bır haber bencede o mudurude burdan bır guzel saydımm kulakları cınlasınnallhımm saglık versın dıkkat et kendıne hemen guzel kendı kadın dogumuna gıtt derımm bencedeee
olurmuuu canımm herkes bır degıll canımıcı senın hastalıgınn bıtımınede bellı olabılırr amam hakkında hayırlısı neyse o olsunn canımcıgımm sıkma canınıdaaa senn bıkmak yokk calısmalara devammmCanım adete bir hafta kala bile kanda çıkıyomuş ben 1 gün geciktim çıkmadı benimki ya kist yada iğnenin etkisi amannn napim hayırlısı canım
insallahh canımm benımde batımınn gunu bugunn ama bn cok hastayımm antıbıyotıkler kullanıyorummm belkı olacagı varsada olmazz sonn ıkı haftadaırr hıcc umudumm kalmadıı benımm de gelen gıden de yokk bolee ısdeaynen adam resmen izin verme özürlü ya :)
neyse bu defa iyi birşeye vesile oldu hala şoktayım zaten
yarın sabah erkenden doktora koşacağım :)
aminnnn amin inşAllah çok Teşekkür ederim çok dua ettim kısa bir zamanda oldu belki ama çooooooooook çok dua ettim dua her kapıyı açıyor gerçekten Rabbim inşAllah ennnnnnnn kısa sürede sizlerede nasip eder hayırlısı ile
Canım çook sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin bizlerede nasip olur inşallah tebrik ediyorum canımdün kuzenlerim aradılar saat 4 gibi sana geliyoruz diye
bende yeni ve gıcık müdürmden izin almak için hastayım miğdem bulanıyor karnım ağrıyor dedim karnımdada batmalar vardı ya hani yalan olmasın dedim vs vs vs birsürü şey saydım izin istedim erken çıkabilirmiyim dedim oda revire gönderdi beni doktoruda aramış tahlil yapın diye idrar tahlili kan tahlili yaptılar bende sinirden kuduruyorum ama resmen ağzıma geleni sayıyorum müdüre sırf izin vermemek için beni revire yolladı uyuz gıcık diye resmen kudurdum sinirden.
bi saat falanda revirde kaldım sonra doktor çıktı hamilesin karındaki batmalar ondandır dedi ben şokkk.!!!
sonra dayanamdım tabi iş yeri hekimi ya nedense güvenmedim bu sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm eşime daha söylemedim yarın kadın doğuma gideceğim yinede bi tekrar...
Allahım şoktayım resmen çok şükür bin şükür rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşAllahhhhhhhhhhh
dün kuzenlerim aradılar saat 4 gibi sana geliyoruz diye
bende yeni ve gıcık müdürmden izin almak için hastayım miğdem bulanıyor karnım ağrıyor dedim karnımdada batmalar vardı ya hani yalan olmasın dedim vs vs vs birsürü şey saydım izin istedim erken çıkabilirmiyim dedim oda revire gönderdi beni doktoruda aramış tahlil yapın diye idrar tahlili kan tahlili yaptılar bende sinirden kuduruyorum ama resmen ağzıma geleni sayıyorum müdüre sırf izin vermemek için beni revire yolladı uyuz gıcık diye resmen kudurdum sinirden.
bi saat falanda revirde kaldım sonra doktor çıktı hamilesin karındaki batmalar ondandır dedi ben şokkk.!!!
sonra dayanamdım tabi iş yeri hekimi ya nedense güvenmedim bu sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm eşime daha söylemedim yarın kadın doğuma gideceğim yinede bi tekrar...
Allahım şoktayım resmen çok şükür bin şükür rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşAllahhhhhhhhhhh
Eşim çok teselli etti hastaneden sonuç alınca çok bozulmuştum, diyo boşver bidaha çatlatma iğnesi yaptırmayalım organik çalışalım bu ay inşallah tutar :)olurmuuu canımm herkes bır degıll canımıcı senın hastalıgınn bıtımınede bellı olabılırr amam hakkında hayırlısı neyse o olsunn canımcıgımm sıkma canınıdaaa senn bıkmak yokk calısmalara devammm
bencedee organıkk calısınn ;D ya zatenn bu anlayıslı esler olmasa ınan kımseye dayanılamazz gercektennEşim çok teselli etti hastaneden sonuç alınca çok bozulmuştur, diyo boşver bidaha çatlatma iğnesi yaptırmayalım organik çalışalım bu ay inşallah tutar :)
Aynen öyle canım karşımda tatlı tatlı konuşup unutturuyo canım kocam :) sen naptın olmadın dimi canımbencedee organıkk calısınn ;D ya zatenn bu anlayıslı esler olmasa ınan kımseye dayanılamazz gercektenn
rabbım basımızdann eksıkk etmesınn eslerımızı :) yokk canımm olmadımm gelen gıden de yokkAynen öyle canım karşımda tatlı tatlı konuşup unutturuyo canım kocam :) sen naptın olmadın dimi canım
Aminnn canımm amin o benim ömrüm kurban olurum ona benrabbım basımızdann eksıkk etmesınn eslerımızı :) yokk canımm olmadımm gelen gıden de yokk
allahım allhımmmmm ne kadar moral oldu bu bilemessin rabbım sağlıkla almak nasıp etsin kuçağına çoooooooooooooooooooooooook sevindim senin adınadün kuzenlerim aradılar saat 4 gibi sana geliyoruz diye
ayy allahımm bozmasınn canımm bnımmAminnn canımm amin o benim ömrüm kurban olurum ona benkuzum senden bi sürprizmi gelicek acaba hadi inşallahhhhhhh
Aminnnn kuzumm cümlemizinkini canım benimayy allahımm bozmasınn canımm bnımmo suprızz olurmuu dersınnn ınsallh canımm yaaa ınsallhhh bılmıuorummkııı dur ben bır atseımı olceyımm sabha olctumm yanıyodumm esmen 36.6 cıktıı sımdıde bakayımm bn bır ama canımcıgımm ya bn ılac kullanıyorumm olmazkııı antıbıyotıkk bırdee 5 gundur
canım ben kırmızıların görülmediği sürece umutlu olunması taraftarıyım ama hayırl zaman ne zamnsa onuda Rabbim biliyor elbetteinsallahh canımm benımde batımınn gunu bugunn ama bn cok hastayımm antıbıyotıkler kullanıyorummm belkı olacagı varsada olmazz sonn ıkı haftadaırr hıcc umudumm kalmadıı benımm de gelen gıden de yokk bolee ısde
canım benım çok sağol. inşAllah rabbim sizede yaşatır inşAllah. o ol dedi ve oldu işte. inşAllah sizede nasip olur sakın Allahtan ümidi kesmeyinCanım çook sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin bizlerede nasip olur inşallah tebrik ediyorum canım
çok sağol canımHayırlı olsun tatlım cok sevindim Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
hayırlısı olsunn hakkkımızdaaa rabbımm hayırlıı evlatlar nasıp tsınn cumlemızeAminnnn kuzumm cümlemizinkini canım benimAllah ol derse olur antibiyotik hikaye canım, olur dersin olmaz, olmaz dediğin bianda bakarsın pozitif oluvermiş bekle bakalım inşallah vardır bişeyler canım benim
sagoll canımm rabbımm sanada saglık versınnn bugyuunn duydugumm en guzell haberdııı ınankııcanım ben kırmızıların görülmediği sürece umutlu olunması taraftarıyım ama hayırl zaman ne zamnsa onuda Rabbim biliyor elbette
çok dua et. Rabbim inşAllah nasip eder hepiniz için çok dua edeceğim
ayyyyyyy canıııım çok sağooool hep beraber kraliçe olalım inşAllahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?