Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

ayyyy cokk guzell bır haber bencede o mudurude burdan bır guzel saydımm kulakları cınlasınn allhımm saglık versın dıkkat et kendıne hemen guzel kendı kadın dogumuna gıtt derımm bencedeee
aynen adam resmen izin verme özürlü ya :)
neyse bu defa iyi birşeye vesile oldu hala şoktayım zaten
yarın sabah erkenden doktora koşacağım :)
aminnnn amin inşAllah çok Teşekkür ederim çok dua ettim kısa bir zamanda oldu belki ama çooooooooook çok dua ettim dua her kapıyı açıyor gerçekten Rabbim inşAllah ennnnnnnn kısa sürede sizlerede nasip eder hayırlısı ile

Canım adete bir hafta kala bile kanda çıkıyomuş ben 1 gün geciktim çıkmadı benimki ya kist yada iğnenin etkisi amannn napim hayırlısı canım
olurmuuu canımm herkes bır degıll canımıcı senın hastalıgınn bıtımınede bellı olabılırr amam hakkında hayırlısı neyse o olsunn canımcıgımm sıkma canınıdaaa senn bıkmak yokk calısmalara devammm

insallahh canımm benımde batımınn gunu bugunn ama bn cok hastayımm antıbıyotıkler kullanıyorummm belkı olacagı varsada olmazz sonn ıkı haftadaırr hıcc umudumm kalmadıı benımm de gelen gıden de yokk bolee ısde

Canım çook sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin bizlerede nasip olur inşallah tebrik ediyorum canım

Hayırlı olsun tatlım cok sevindim Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Eşim çok teselli etti hastaneden sonuç alınca çok bozulmuştum, diyo boşver bidaha çatlatma iğnesi yaptırmayalım organik çalışalım bu ay inşallah tutar :)

Son düzenleme:
Eşim çok teselli etti hastaneden sonuç alınca çok bozulmuştur, diyo boşver bidaha çatlatma iğnesi yaptırmayalım organik çalışalım bu ay inşallah tutar :)
bencedee organıkk calısınn ;D ya zatenn bu anlayıslı esler olmasa ınan kımseye dayanılamazz gercektenn

allahım allhımmmmm ne kadar moral oldu bu bilemessin rabbım sağlıkla almak nasıp etsin kuçağına çoooooooooooooooooooooooook sevindim senin adına

Aminnn canımm amin o benim ömrüm kurban olurum ona ben kuzum senden bi sürprizmi gelicek acaba hadi inşallahhhhhhh
ayy allahımm bozmasınn canımm bnımm o suprızz olurmuu dersınnn ınsallh canımm yaaa ınsallhhh bılmıuorummkııı dur ben bır atseımı olceyımm sabha olctumm yanıyodumm esmen 36.6 cıktıı sımdıde bakayımm bn bır ama canımcıgımm ya bn ılac kullanıyorumm olmazkııı antıbıyotıkk bırdee 5 gundur

Aminnnn kuzumm cümlemizinkini canım benim Allah ol derse olur antibiyotik hikaye canım, olur dersin olmaz, olmaz dediğin bianda bakarsın pozitif oluvermiş bekle bakalım inşallah vardır bişeyler canım benim

canım ben kırmızıların görülmediği sürece umutlu olunması taraftarıyım ama hayırl zaman ne zamnsa onuda Rabbim biliyor elbette
çok dua et. Rabbim inşAllah nasip eder hepiniz için çok dua edeceğim

Canım çook sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin bizlerede nasip olur inşallah tebrik ediyorum canım
canım benım çok sağol. inşAllah rabbim sizede yaşatır inşAllah. o ol dedi ve oldu işte. inşAllah sizede nasip olur sakın Allahtan ümidi kesmeyin

Aminnnn kuzumm cümlemizinkini canım benim Allah ol derse olur antibiyotik hikaye canım, olur dersin olmaz, olmaz dediğin bianda bakarsın pozitif oluvermiş bekle bakalım inşallah vardır bişeyler canım benim
hayırlısı olsunn hakkkımızdaaa rabbımm hayırlıı evlatlar nasıp tsınn cumlemıze

canım ben kırmızıların görülmediği sürece umutlu olunması taraftarıyım ama hayırl zaman ne zamnsa onuda Rabbim biliyor elbette
çok dua et. Rabbim inşAllah nasip eder hepiniz için çok dua edeceğim
sagoll canımm rabbımm sanada saglık versınnn bugyuunn duydugumm en guzell haberdııı ınankıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…