hamile ablamın bana nefreti

Bence yaşlar yakın olsaydı da böyle olurdu. Kötü her zaman kötüdür değişmez. Yok balık burcuyum.. Kinden de öte inanın ki. Hasta oldum yetmez mi....

Bence yaşlar yakın olsaydı da böyle olurdu. Kötü her zaman kötüdür değişmez. Yok balık burcuyum.. Kinden de öte inanın ki. Hasta oldum yetmez mi....

çok sağ olun çok teşekkür ederim ne kadar nazik iyi kalplisiniz siz de. doğru diyorsunuz hem aile yokluğu hem bunlar derken çok bindi her şey. evet doğuma kadar kalır sonra def olur giderim herhalde değişmiyor ki ettiğim umutlar alttan aldıklarım hepsi geçti katladı boyumu. değişse neyse değişmeye çalışsa ona razıyım o kadar razıyım ki o da yok ama ne yapayım.

Dua et canım bana, ben de sana edeceğim. Ama sen de aklını başına al nolur.... Değmeyeceğini ,gerçeği kabul et. Kendi hayatına odaklan ve gittiğinde pismanmıs gibi yapar kanma. Daha önce de yazdığım gibi senden baska kölesi yok bunun farkına var

Senı umursamıyor çocuğunu umursar , ne sanacagının onemı yok yada dıyecegının
Sen hala ne düşünecek ne yapacak dıye önemsiyorsun , kusura bakmada hak edıyosun ızın vererek bunlara ağlama bosuna

Sen hala ne düşünecek ne yapacak dıye önemsiyorsun , kusura bakmada hak edıyosun ızın vererek bunlara ağlama bosuna
Bak konu sahibi çok doğru demiş arkadaş... Ben de böyleydim artık nasıl kapanıyorsa gözümüz gerçeği göremiyoruz galiba ben yara almayana dek anlamadım. Sen de bir zahmet yara almadan anla... Bu söylediklerimiz kulağına küpe olsun. Ayyy şu mesajları görünce öyle yanıyorki içim keşke zamanında birileri de beni uyarsaymış.. Allah'ım ne diyeyim ki... Bak konu sahibesi bu bir uyarı benim gibi olma yaralanmadan dön arkanı,kendi hayatına bak..... DEĞMEZ

Dimi yani kızacaksa da anan baban kızsın . Elin oğlundan iyidir

olur teşekkür ederim allah razı olsun sizden. değmeyecek değmedi hiçbir zaman yapacak da biliyorum sadece çıkarını sağladığı bir aracım da ama insan inanmak kabul etmek istemiyor hiç ama öyle yani. napayım bebek doğar annemler kalır biraz onlarla geri dönerim göz görmedikçe de zaten konuşmayız etmeyiz alışırım.

Neden bilmiyorum ama yazdıklarını ağlayarak okudum. Benim 2 kız kardeşim var. Benimde mizacım serttir ama ablanın davranışları çok tuhaf. Şuan bulunduğun yaş dolayısıyla daha da yoğun yaşıyorsun bunları. Ama eniştenin sana karşı tavrı hoş değil. Hastayken sana böyle davranmaları hoş değil. Ablanı karşına alıp onunla yüzyüze bunları anlatsan bi faydası olur mu acaba. Seni çok iyi anlıyorum farklı yerde kendini çok yabancı kimsesiz hissediyorsun. Eğer rahat değilsen dön ailenin yanına. Ve benden sana bir tavsiye bu kadar fedakar ve iyi niyetli olma. İnsanlar bunu kullanır. Hayır demeyi kendini savunmayı bil kardeşim. Allah gönlüne ferahlık versin. İnşallah ablanla aran düzelir. Hayal ettiğin gibi bir abla kardeş ilişkin olur

inanın tek beni umursamasa iyi genel olarak bencil kaprisli birisi. çocuk doğsa mama yemedi diye kızıp küsecek tarzda ondan dedim ben onu. yoksa tabii ki de bunca sene geçmiş onca şey olmuş değişmemiş gittikçe kötüleşmiş birisinin ne düşündüğünün ne yapacağının önemi mi kalmış.

haklısınız çok şey bindi üst üste ama bu bile tek başına öylesine kırıcı paramparça edici bir şey ki. ablama buraya gelmeden önce açıklamıştım başta geri tepti de sonra özür diledi etti ama işte durum bu. benden tiksinen düşman gibi olan birisi var karşımda. oturup anlatmaya halim bile kalmadı ama anlayacaksa iki elim kanda da olsa anlatırım. o yok maalesef. anlamıyor anlamak istemiyor belli ki. fedakarlık iyi niyetlilikten boynum büküldü dediğiniz gibi. insanlar kullansaydı da ablam kullanmasaydı keşke. yine de sağ olun umarım hayırlısı olur belki bir gün her şeyi anlar eder ama çok uzak bir ihtimal. yine de çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

Şimdi yüz göz olmamak için durcaksın orda belli ki daha doğrusu bir yara daha almamak için. Peki dur.. zaten emin ol tepki vermene bile değmez. Ama eve gidince artık toparlan canım..Aynen görüşme bir daha...Zamanla alışırsın ama hep şunu düşün özledin diyelim o seni özlemiyor, anını hatırladın diyelim onun inan ki aklına bile gelmiyor. Değmeyeceğini kabul etmek zorundasın. Biz hep kendimizi kandırdım oysa onların gözünde hiçbir değerimiz yok.. Aaa pardon köle olarak değerliyiz sadece

Sakın umutlanma canım bak bu da benim başka bir hatamdı ne yaptıysam umudedip yaptım. Boyumun ölçüsünü aldım... Sakın yapma bunu bak sakın... O böyle biri değişmeyecek yapacak birşey yok. Kabul et biraz canın yanacak bir süre ama zamanla kabullen bunu zamanla alışacaksın daha fazla seni yaralamasına izin verme ainamotzsilypeels

Ne demek ablacığım. Keşke sana bir yardımım dokunsaydı. Çocuk doğunca bu kötülükler katlanarak gelecek bunu da söyleyeyim. Lütfen kendini savun. Böyle alttan aldıkça insanlar kendini haklı görüyor. Ve aynı anadan bile olsan kardeş dediğin insan elden yabancıdan daha gaddar oluyor. Kendi içinden ne geçiyorsa onu yap canım hiç birşey senden değerli değil. Dualarım seninle

evet bir kere daha saçma sapan büyük kavga dövüş olmasın yüz göz olmayalım yine annemler benim başıma kakmasınlar o senin ablan hem doğum yaptı şöyle böyle demesinler diye. yaşlandı onlar da artık napayım hem onlar da anlamıyorlar halimden hiç. doğru çok haklısınız ben özlesem onun özlemediği düşünsem düşünmediği konusunda. ben biraz daha sabretmeye çalışır sonra çeker giderim. içim hiç dolmaz ama doğru dürüst hiç alışamam hep içim sızlar. o yokluğumu hissetmez bile hayatını kurdu kurtuldu.

çok çok teşekkür ederim gerçekten kalbimi ısıttınız siz diğerleri bu saate kadar yine uyuyamazdım ama içim içimi yerdi. sayenizde rahatladım dokunmaz mı yardımınız beni anladınız yanımda oldunuz ya daha büyük bir şey yok benim için. aynı dediğinizi düşünüyordum ben de :') aynı karından çıktığımız aynı evi yemeği paylaştığımız 20 senelik insan beni anlamıyor bana sahip çıkmıyor da sizler bir ekrandan bana kol kanat geriyorsunuz hepiniz iyi ki varsınız her şey gönlünüzce olsun
doğum konusunda da haklısınız onu da bilmiyorum artık hayırlısı olsun. ben kendimden daha çok ödün vermek istemiyorum.

Gerçekten öyle bak kendin diyorsun o hayatını kurdu. Sen şimdi kendi hayatına bakacaksın inşaallah. Hep içim sızlar deme kabullenince geçecek inşaallah. Benim de kolay olmadı ama yeni yeni anlıyorum ki onların yaptığı düşmanlıktan başka birşey değil. Ablanın ki de öyle... Bunu idrak etmek önemli. Birde neden bu kadar bağlandığını sorgula sana tavsiyem. Bak ben mesela anne yerine koymuşum o yüzden bağlanmışım zamanla anladım ki değmez. O benim annem olmayı HAK ETMİYOR. Dedim ya aydınlanma noktam burası oldu. Ki zaten o bir abla annelik duygusu olamaz sana karşı. Bak yukardaki yorumda ne güzel demiş çocuk olunca inan daha kötü olacak. Ve yine uyarıyorum sen muhtemelen eve gidince geri çekilceksin inanıyorum sana yapcaksın ama lütfen geri dönme umudetme kendi hayatına bak. Çünkü o kölesi gittiği için tekrar yanaşmak isteyecektir muhtemelen.

Niye israrla kendinizi sevdirme çabanız? Cekin sinirinizi kendi hayatınıza bakin oyy ne dert edinmişsiniz dönün evinize de durmayın orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…