hamile ablamın bana nefreti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim anlamadığım bir şey var. Daha önce buna benzer konular okumuştum. Bu insanlar neden bu eziyetlere tepkisiz kalıyor, herşeyi görmezden geliyor, sürekli affediyor. Yani neden kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz? Bu insanlar neden hala hayatınızda? Konuları hiçbir zaman tek taraflı dinleyip fikir sahibi olmayı sevmem fakat sevilmediğiniz, değer göremediğiniz yerde durmayın nedir bu inat? Bana sürekli değersiz olduğumu hissettiren, beni sevmeyen insan annem bile olsa bir daha görüşmem sizde görüşmeyin ne mecburiyetiniz var? Ezdikçe ezmişler ne bu böyle ya. Özellikle enişteye çok sinir oldum ne hakla üstüne yürüyüp bağırabiliyor ne münasebet az yesin de hizmetçi tutsun evine 1 dk bile durma o evde. Enişte sana bağırırken ablanın gıkı çıkmamış ya olmaz olsun böyle abla. Sende hala onu bırakamıyorsun. Yani ne diyim hep böyle kendini ezdirince yaşadıklarını haketmiş oluyorsun.

Yarısına kadar okudum canım ama yarısına kadarda ablanda elle tutulur bir kötülük görmedim.. ablan muhtemelen anne ve babana kiyamayip fazla bir şey istemiyor belki o sıralar maddi durumu kötü bilemezsin ayrıca abla hakkı anne hakkı gibidir sen 9 yaşındayken o 17 civarlarında seninle ilgilenmiş sürekli bunu görmemezlikten gelme fazla dramatize etmeden olayları baştan düşün derim ablanın gözüyle .. kirilmazsan okuduğum kadarıyla sende hata gördüm ben düğünde dahi ablanın yanına çekine çekine gitmişsin bu ablan için kırıcı olmali

Bu dram bakışından çıkın. Ablanız hamile bambaşka bir halde kafası. Enişteniz size öyle söyleyemez evet ama sizin de biraz rahatlığınıza sebep bulduğunuzu görüyorum. İstemez beğenmez etmez dedim deyip elinizi çekerseniz onlar bir de size bakım vermekle uğraşamaz . Adam öncesinde de koy köşeye dursun demiş elinizi bir şeye sürmediğiniz için . Kendiniz de kabul ediyorsunuz. Sabah kalktım içeride gülüşmeler var kahvaltıga gitmedim davet bekledim nasıl bir şey ? O evde kalıyorsunuz misafir değilsiniz. Kahvaltıyı hazırlayın gerekirse ablanız bu yüzden çağırdı sizi. Şunu erkek annesi yapsa neler derdik.

Börek aldım yedim kafam dalmış bırakmışım masada kısmı nedir mesela? İlk kez olmadığı için öyle bir tepkiyle karşılaştınız belki? Eşi söyleyemez ancak bu lafı ablanız ettiğinde de haklı olur. Siz o eve turistik gitmediniz ki. Yüz göz olmayıp bence çıkın. Ayrıca bu sebebpten okul mu durdurulur?

Evine dön bu kadar saf olma ablan diye hamile diye her istedigini yapamaz kocasi yapsın senin üstüne bağırmayi biliyorda karisina bakamiyormu? Ayrica haddini bildirsen iyi olur o kimki sana emirler yagdiriyor?

Tamamını okudum tatlım ama maesef sen fazla dramtiksin evet seni seviyor herkes emin ol ama sen işleri düzgün yapmayınca insanlarda artık sabredemiyor gibi geldi bana tabiki aşırı melankolik gibisin sanki kirilmazsan.
işleri daha ne kadar düzgün yapabilirim acaba açsanıza onu bana bir. insanlar böyle bu kadar iyi davranıp insan gibi davrandığım için ezik enayi diyorlar bana zaten. tek istediğim verdiğim ilginin gösterdiğim sevginin şefkatin onda birini görmek. bu mu yanlış davranış?

Döndünüz mü evinize?

ya ben anlamıyorum nerenizden çıkarıyorsunuz allahın cezası bu yüzden okul durdurma işini bin defa diyorum her söyleyene. dram bakış açısı diyorsun hala onlarca satırlık yazı yazdım ablam hamilelikten dolayı böyle olmadı hep böyleydi diye hamilelikten böyle olsa ben aptal salak mıyım da şikayet edeceğim şaka gibi asıl sizin bakış açılarınız. rahatlıkmış ben herbir haltı zaten onlar demeden de yaptım ben kaldırmak istediğimde dursun sabah kaldırırsın dedi herkes yorgun olduğu için kör bilmez duymaz etmez uydurur ya sizinki o hesap. davet bekledim ne alaka ya insan uyuyorsa kaldırılır gel kahvaltı hazırlayalım edelim der değil mi eğer ben misafir DEĞİLSEM O EVDE. DALMIŞIM DEMEK DE DALMIŞIM DEMEK BEN İNSAN DEĞİL MİYİM DALAMAZ MIYIM İLK DEFA OLMAMIŞMIŞ ONDANMIŞ O TEPKİ ya git işine ne insanlıktan nasibini alamamış bilmeden etmeden konuşan halden anlamazın tekisin.

Anne babası sevgisini görmemişsin ablandan beklemişsin ablan da gücü yettiği için seni ezmiş hep. Zamanında uyaran olmadığı için de bu duruma alışmış. Ablan kardeş kıskançlığını asamamis zorbalığa döndürmüş işi. Sen de kendini ona köle etme artık çocuk değilsin. Eniştenin masadaki tabak için sana bağırdığı bir eve gitme bir daha. Kendine saygı duymayı öğrenmen lazım.

çok haklısınız evet her kelimeniz doğru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…