- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.091
-
- Konu Sahibi sassyassyy
E ozaman sıkıntı olmazki halıda yerler parkeyse çoğu ev yerler boş zaten
Madem çok istiyo parasını versin alsın.evet içerisi görünse zaten bir şeyler takardım ama gerek yok yani. babam göze hitap etmesi için perde al diyor işte.
Yani cam bombos mu.maddi durumdan dolayi alamazsaniz anlarim da eger oyle degilse perde hali olsa iyi olur bence .ne bileyim benim icin sasirtici bir durum.sekilci biri degilim ama evimin sik gorunmesini isterim mesela.her bayanin da isteyecgini dusunuyorum istisnalar oluyor iste :).suslu puslu evler beni de boguyor da mesela eskitme dolaplar deri gorunumlu koltuklar onlara uygun modern bir hali p3rde benim favorim meselaoyle dosedim bu sene evimi bir heves kendim boyle olunca perde olmasa ne olur diyen biri bana farkli geldi cidden merak ettim niye boyle dusunuyorsunuz
Haliyi bende sevmiyorum nedense ama bombos da olmuyor.Ama perdesiz pek olmaz gibi geliyor Sassy.
Icerde efil efil dolasmak istesen acaba görürler mi? Soru isareti olusuyor insanda ister istemez.Hem babanin sözünü dinlemen onun da hosuna gider.
Bu tip perde ve halilari cok seviyorum cok da hos duruyor.Bilmem begenir misin?
Söyle bir kac saatini ayirsan tarzina uygun perde ve hali bulabilirsin.Denemekte fayda var gözlerin alistikca seversin belki :)
Param Yok de . Kapansın konubabama göre ev o kadar berbat durumda ki bana resmen acıyan gözlerle baktı. kendimi gariban hissettim
Benim evimde de hali yokselamlar herkese,
hiç uzatmadan direkt konuya girmem lazım. bütün gün bir şeyler düşündüm fakat çözüm bulamadım.
evimde halı ve perde yok. salonum büyük ama bir köşesi dolu sadece. daha doğrusu bir tarafta mutfak var ve mutfağın kendi bankosu+3 tane bar sandalyesi var. diğer köşede de bir tane L koltuk var, karşısında da projeksiyon var ve bu kadar. masa vardı ama kırıldı attım gitti. duvarlarda raflar tablolar filan var ama pek bir şey değişmiyor yani ev boş sonuç olarak.
babam evime en son 1 yıl önce filan gelmişti herhalde, yazın hiç gelmedi diye hatırlıyorum. haftasonu babamın birkaç arkadaşı bana gelecekler tabi babamla birlikte. beyefendi evimin boş olmasından rahatsız oldu. "buraya misafir davet etmeye insan utanır" diyip bana "halı, perde, sehpa ve belki iki tane de berjer alma görevi" verdi.
sehpa okay siparişini verdim yarına gelir herhalde veya cuma. berjer işi yaş şimdi 2 saatlik oturma için hem o kadar para harcayamam hem de gereksiz eşya yani ben gidip de berjerde oturmam açıkçası yılda 2 ay geldiğim evde.
benim içimden 1 gram bile perde veya halı almak gelmiyor. çünkü kullanmam ki büyük ihtimalle misafir gidince hepsini toplarım beni boğar. zaten babam da bunun için ekstra bir para vermedi alsam kendi harçlığımla almam lazım ama cidden ona para vermeyi asla ama asla istemiyorum.
babama almayacağım dedim o da "kendin rezil olursun bana göre hiçbir şey yok çıkıp söylerim arkadaşlar yassy'nin bazı saçma sapan huyları var o yüzden onun hiçbir hareketi yüzünden sorumluluk kabul etmiyorum kusuruna bakın onun da biraz utansın" derim dedi. ben de he he dedim.
siz bir eve gittiğinizde halı veya perde olmasa ayıplar mısınız? yoksa "kendisi böyle seviyor herhalde, genç işte" diye mi düşünürsünüz?
not: yılda 2 veya 3 ay gelip bu evde kalıyorum, arkadaşlarım hariç misafirim gelmiyor, gelecek kişiler 60 yaş üstü belki birkaç tane 50li yaşlar vardır ama yaşlı ekip.
Evliyim evimde panjur ve jaluzi var buyuk camli perdem yok, evim yerden isitmali halim da yok.selamlar herkese,
hiç uzatmadan direkt konuya girmem lazım. bütün gün bir şeyler düşündüm fakat çözüm bulamadım.
evimde halı ve perde yok. salonum büyük ama bir köşesi dolu sadece. daha doğrusu bir tarafta mutfak var ve mutfağın kendi bankosu+3 tane bar sandalyesi var. diğer köşede de bir tane L koltuk var, karşısında da projeksiyon var ve bu kadar. masa vardı ama kırıldı attım gitti. duvarlarda raflar tablolar filan var ama pek bir şey değişmiyor yani ev boş sonuç olarak.
babam evime en son 1 yıl önce filan gelmişti herhalde, yazın hiç gelmedi diye hatırlıyorum. haftasonu babamın birkaç arkadaşı bana gelecekler tabi babamla birlikte. beyefendi evimin boş olmasından rahatsız oldu. "buraya misafir davet etmeye insan utanır" diyip bana "halı, perde, sehpa ve belki iki tane de berjer alma görevi" verdi.
sehpa okay siparişini verdim yarına gelir herhalde veya cuma. berjer işi yaş şimdi 2 saatlik oturma için hem o kadar para harcayamam hem de gereksiz eşya yani ben gidip de berjerde oturmam açıkçası yılda 2 ay geldiğim evde.
benim içimden 1 gram bile perde veya halı almak gelmiyor. çünkü kullanmam ki büyük ihtimalle misafir gidince hepsini toplarım beni boğar. zaten babam da bunun için ekstra bir para vermedi alsam kendi harçlığımla almam lazım ama cidden ona para vermeyi asla ama asla istemiyorum.
babama almayacağım dedim o da "kendin rezil olursun bana göre hiçbir şey yok çıkıp söylerim arkadaşlar yassy'nin bazı saçma sapan huyları var o yüzden onun hiçbir hareketi yüzünden sorumluluk kabul etmiyorum kusuruna bakın onun da biraz utansın" derim dedi. ben de he he dedim.
siz bir eve gittiğinizde halı veya perde olmasa ayıplar mısınız? yoksa "kendisi böyle seviyor herhalde, genç işte" diye mi düşünürsünüz?
not: yılda 2 veya 3 ay gelip bu evde kalıyorum, arkadaşlarım hariç misafirim gelmiyor, gelecek kişiler 60 yaş üstü belki birkaç tane 50li yaşlar vardır ama yaşlı ekip.
Benim evimde de hali yokcocuk odalarinda var sadece. Ayrica evim aynen saydiginiz gibi. Salonumda sehpa yok mesela. Hizmet edecegim hic esyam yok. Duvardan duvara kütüphanem var o ayrı
Kim kimi ayiplayacak ? Nefret ederim tika basa esya dolu evlerden
Az esya cok huzur