halı ve perdesiz ev

Yani cam bombos mu.maddi durumdan dolayi alamazsaniz anlarim da eger oyle degilse perde hali olsa iyi olur bence .ne bileyim benim icin sasirtici bir durum.sekilci biri degilim ama evimin sik gorunmesini isterim mesela.her bayanin da isteyecgini dusunuyorum istisnalar oluyor iste :).suslu puslu evler beni de boguyor da mesela eskitme dolaplar deri gorunumlu koltuklar onlara uygun modern bir hali p3rde benim favorim mesela oyle dosedim bu sene evimi bir heveskendim boyle olunca perde olmasa ne olur diyen biri bana farkli geldi cidden merak ettim niye boyle dusunuyorsunuz

maddi durumla alakalı değil ama cidden hoşuma gitmiyor.

zaten türkiyede olunca da ben eve sadece yatmaya geliyorum veya işte oturup oyun filan oynuyorum.

perde ne bileyim gereksiz geliyor dışarıyı görebileyim bakınca. halı da hijyenik değil bana göre. evde genelde terlikle gezerim yoksa ayakkabı. ne bileyim hiç halı eksikliği hissetmedim.

annemin evinde zemin cam mesela, her yer çok gösterişli filan. hoşlanmam ona gidince de bunalırım bu şova gerek var mı yani diye. onun evinde de odamda sadece bir yatak bir komodin bir de dolap var başka bir çöp bile yok. kalabalığı sevmiyorum.

Haliyi bende sevmiyorum nedense ama bombos da olmuyor.Ama perdesiz pek olmaz gibi geliyor Sassy.
Icerde efil efil dolasmak istesen acaba görürler mi? Soru isareti olusuyor insanda ister istemez.Hem babanin sözünü dinlemen onun da hosuna gider.
Bu tip perde ve halilari cok seviyorum cok da hos duruyor.Bilmem begenir misin?
Söyle bir kac saatini ayirsan tarzina uygun perde ve hali bulabilirsin.Denemekte fayda var gözlerin alistikca seversin belki :)

Eklentiler

• images-261.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 77
  • images-164.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 70
  • images-286.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 73
  • images-83.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 75
  • mmr5102.jpg
    475,1 KB · Görüntüleme: 71

teşekkür ederim zahmet ettiniz :)

halılar hoş ama perdeleri görünce içim daraldı yahu.

sanırım ben burda verilen örneklerdeki gibi ince bir halı alacağım. şimdi gelecek olan teyzelerimiz her terliği giymek istemeyip dan diye bir laf ederler filan. ama perde yok alamam sanırım ya kendime ihanet etmiş olurum.

Bende perdesiz halisiz tasiniyomusum gibime geliyo sanki yerlesememisim.gibi haliyi ince kucuk yolluk tarzi bisey isinizi gorur ortaya ativerin dekor olur perde icin de sevmiyosaniz yapcak bisey yok ama zebralari seviyorum ben derli toplu duruyo bunaldiginizda hepsini cekin yukari oldu bitti

Benim evimde de hali yok cocuk odalarinda var sadece. Ayrica evim aynen saydiginiz gibi. Salonumda sehpa yok mesela. Hizmet edecegim hic esyam yok. Duvardan duvara kütüphanem var o ayrı
Kim kimi ayiplayacak ? Nefret ederim tika basa esya dolu evlerden
Az esya cok huzur

Evliyim evimde panjur ve jaluzi var buyuk camli perdem yok, evim yerden isitmali halim da yok.
Bir annem banyo takimin olsun sana alayim diye konusunca o almasin diye kendim almistim bir suru para verip kaldirdim kullanmiyorum bos yere dolapta yer tutuyor.

Kimse icin evime esya almiyorum, bize kadar esyalarimiz misafire pek yer yok, dert edinmezdim ben olsam hic dikkat etmem evlerine, esyalarina dolayisiyla ayiplamam.

kütüphane benim de var, kendim için hobi odam var mesela ev benim yani içinde ben rahat edeyim ben eğleneyim yeter bana göre. ama babam 70 yaşında nerdeyse ve aşırı zor anlaşıyoruz.

bir kez halı aldım eve onun zoruyla ve beğenmedi. "bu ne böyle resmen plastik kokuyor iğrenç bir şey kanser davetiyesi" filan diyip gömdü halımı ki cidden kalitesiz bir şeydi. ben de bir kez ona basıp düştüm evde sonra o halıyı üreten firmadan eve getiren kargocusuna kadar söve söve attım. tek halı maceram bu. tekrar o topa girmeyi hiç istemiyorum ama bakalım.

iki berjer yerine bi tane iki kişilik sisme koltuk, uzerine bi battaniye bence cok yeterli. gittiklerinde kaldir gitsin oh mis

hali perde bende sevmiyorum minimumda kullaniyorum. camlarim siyah olsa kullanmazdim, sadece tul guneslik var salonda. bi yemek masasi sandye, ufak bi tv sehpasi tv, bi ikili bı üçlü koltuk ufacık bi hali bu kadar. bence bu bile cok

Ya yorumların hepsini okumadım ama halı neyse de perdesiz nasıl rahat ediyorsunuz içerisi naklen görünür ayol

Benimde perdelerim yok yani dimdizlak ama ben böyle seviyorum bütün gün terasimi bahçemi izliyorum ohhh nefesim açılıyor. Bence alma

Mobilyasiz eve tamamim ama perde hali olmadan olmaz ya...benim salonda duvarda tv,koltuk takimi perde ve hali var...
Fakat ev senin...kimseyi ilgilendirmez de,olgun takim bi laf carpar demedi deme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…