- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.091
-
- Konu Sahibi sassyassyy
Ya yorumların hepsini okumadım ama halı neyse de perdesiz nasıl rahat ediyorsunuz içerisi naklen görünür ayol
Hakikaten kulelerde de tul perde guneslik ve fon komik olur yaaaev baya yüksek katta ve dışarıdan siyah görünüyor camlar. yoksa yayın yapmıyorum tabi ki dışarı
50 yaşta yaşlı oldu ya..
Yaş 40 olunca 50 yaş yaşlı gelmedidebu sitede her gün farklı bir mesele için duyar yerim ama ilk kez bu kadar şaşırdım jdkdjdkjd
Yaş 40 olunca 50 yaş yaşlı gelmedide
Valla 22 yaşları cebimden çıkarırım.. Yaş önemli değil.. 20 yaş olup ici geçmiş nice genç var..hayat enerjisi bitmişben 22 yaşındayım babam 70 yaşında onun arkadaşları bana maalesef genç gelmiyor keşke genç olsalar ama değiller yani.
Valla 22 yaşları cebimden çıkarırım.. Yaş önemli değil.. 20 yaş olup ici geçmiş nice genç var..hayat enerjisi bitmiş
Boş boş bakan gözler...neyse hayırlı yıllarıniz olsun.
20 yıl sonra ıns bu yazınızı okuyun...
Evde perde olmadan nasıl yaşıyorsun biri seni görebilir diye hiç düşünmüyormusub
3 erkek 3 kadın, 1 de babam tabi...
o kadar alttan alttan giydiriyor ki adama kızamıyorum bile
Benim evde hali yok cok mutluyum , babam her geldiginde olmamis bu ev eksik diyor ama o onun fikri:)
Babanizin arkadaslari neden sizin eve geliyor ve bunun icin neden esya siparisleri veriliyor ustelik sadece 2 veya 3 ay kalinan bir eve ve siz bunu neden bukadar dert ediyorsunuz anlamak cok kolay olmadi bende
kanser hastasıyım babamın arkadaşları geçmiş olsun demeye geliyorlar. bunun için sipariş verdim çünkü evime gelecek bir yabancıya yapacağım ikramları kucaklarında tutsunlar istemedim. konuyu da bir dahakine "kaynanam bana merhaba dedi" şeklinde filan açarım daha ekşınlı olur. dert edilecek gibi olur yani o zaman.
Yüksek katlardaysa evin ne gerek var ki perdeye? Halı değil de ben kilimleri seviyorum, ben kilim seriyorum hoşuma gidiyor yani ama sevmiyorsan hiçbir şey sermene gerek yok tabi ki. O evde yaşayan sensin, senin rahat olacağın ve seveceğin bir yaşam alanı olması daha önemli.