- 1 Eylül 2010
- 2.772
- 8.401
-
- Konu Sahibi sassyassyy
Yaaa bu cookk iyi. Ama sadece yerlerimi temizliyo sassy ?
Marka ve model yazabilir misin bi araştırmak istiyorum
Yavrum senin evin ici gozukmuyo mu simdi ? En perdd takmasam 2. kat evim karsidamdaki galericiler oturduklari evden beni dikizler. Bende tek renk stora donucem yakinda. En sadese neyse o yani. Ama beybisi yerede bi kilim at
ovv baktım da fiyatı kuşgillerden bir araba fiyatı hazırlığı başka okulda okumuştum orada kuşgillerden olan arabalar o yıllar pek hoş karşılanmazdı heyy gidi yıllar heyyy.sadece yerleri temizliyor, kutusu vs durmuyor sanırım ama hatırladığım kadarıyla irobot roomba 980 di benimkinin modeli.
ovv baktım da fiyatı kuşgillerden bir araba fiyatı hazırlığı başka okulda okumuştum orada kuşgillerden olan arabalar o yıllar pek hoş karşılanmazdı heyy gidi yıllar heyyy.
sen yeni nesilsin vardı valla tek özel okuldu o hatta burslular ve inekler giremez yazısı asmıştı bazı densizler cafeterya ya o zamanlarben aldığımda bu kadar pahalı değildi ve ukraynadan almıştım.
o okulda öyle bir ayrım hiç olmadı bildiğim kadarıyla :)
Yavrum senin evin ici gozukmuyo mu simdi ? En perdd takmasam 2. kat evim karsidamdaki galericiler oturduklari evden beni dikizler. Bende tek renk stora donucem yakinda. En sadese neyse o yani. Ama beybisi yerede bi kilim at
bu kadar tembel işi bir aletten bunca zaman haberimin olmamasını esefle kınıyorum
32.katsa neyin stresi bu ya bosver amaanyok görünmez dışarıdan siyah görünüyor. ev güneşle aynı hizada zaten 32. katta kuşlar görür sadece
Perde yok derken? Hiç bir şey mi yok? Stor mtor ne bileyim..
Nasıl rahat ediyosunuz perdesiz gündüzleri neysee akşamları evin ici gözükür ama
Başkası için alınmaz tabi de 2 3 ay kalıyorsanız o evdeki koltuklar güneşten solmasın diye napıyorsunuz? Panjur mu var?
E ozaman sıkıntı olmazki halıda yerler parkeyse çoğu ev yerler boş zatencamların dışı siyah içeriyi kesinlikle göstermez. zaten evim yüksek katta sıkıntı olmuyor.
Hahay harikaa çok yaratıcıseninki yine göze dolu geliyor
benim alt kat nerdeyse full salon. ve içinde bu saydıklarım var. duvarda da iki tane raf var şarap viski vs duruyor.
büyük sırrımı da açıklama vakti geldi sevgilimle pizza kutularını üst üste bantlayıp sehpa yaptıkoyun oynarken patates bira vs onun üstüne koyuyoruz. babam ona da çıldırdı