halı ve perdesiz ev

Annemin evi sıfır halı. Daralıyorum diye zebra perde yaptırdı, hep en tepede, cam hep açık. Daha güzel böyle efil efil. Ben gidince kızım için söylene söylene ufak bir halı seriyor, minik otursun diye o kadar. 62 yaşında. Kimsede laf etmiyor.

Yavrum senin evin ici gozukmuyo mu simdi ? En perdd takmasam 2. kat evim karsidamdaki galericiler oturduklari evden beni dikizler. Bende tek renk stora donucem yakinda. En sadese neyse o yani. Ama beybisi yerede bi kilim at

yok görünmez dışarıdan siyah görünüyor. ev güneşle aynı hizada zaten 32. katta kuşlar görür sadece

sadece yerleri temizliyor, kutusu vs durmuyor sanırım ama hatırladığım kadarıyla irobot roomba 980 di benimkinin modeli.
ovv baktım da fiyatı kuşgillerden bir araba fiyatı hazırlığı başka okulda okumuştum orada kuşgillerden olan arabalar o yıllar pek hoş karşılanmazdı heyy gidi yıllar heyyy.

ovv baktım da fiyatı kuşgillerden bir araba fiyatı hazırlığı başka okulda okumuştum orada kuşgillerden olan arabalar o yıllar pek hoş karşılanmazdı heyy gidi yıllar heyyy.

ben aldığımda bu kadar pahalı değildi ve ukraynadan almıştım.

o okulda öyle bir ayrım hiç olmadı bildiğim kadarıyla :)

ben aldığımda bu kadar pahalı değildi ve ukraynadan almıştım.

o okulda öyle bir ayrım hiç olmadı bildiğim kadarıyla :)
sen yeni nesilsin vardı valla tek özel okuldu o hatta burslular ve inekler giremez yazısı asmıştı bazı densizler cafeterya ya o zamanlar

Yavrum senin evin ici gozukmuyo mu simdi ? En perdd takmasam 2. kat evim karsidamdaki galericiler oturduklari evden beni dikizler. Bende tek renk stora donucem yakinda. En sadese neyse o yani. Ama beybisi yerede bi kilim at

Tasin :)

Sansima hep salonun onu acik evlerde oturdum, nasil denk geldiyse.
Hatta ilk evimde mahalle baskisi yiyip ben de perde almistim ama hep acikti

Ay toplaşıp pazarlık yaptıralım ya da kk bizim için pazarlık yapsın da alalım şu temizlik robotundan hepimiz.

Yıllardır bu robot iyi mi acaba alsam keşke diye düşünürdüm Harika ötesiymiş, ben yokken evde gezinsin temizlesin dursun bari yerleri temizlemeyeyim

Başkası için alınmaz tabi de 2 3 ay kalıyorsanız o evdeki koltuklar güneşten solmasın diye napıyorsunuz? Panjur mu var?

Başkası için alınmaz tabi de 2 3 ay kalıyorsanız o evdeki koltuklar güneşten solmasın diye napıyorsunuz? Panjur mu var?

hiçbir şey yok. camları istersem kendim ayarlarım ama henüz ayarıyla oynamadım hiç. sadece eski usul üstlerini kapatıp gidiyorum eşyaların.

Reactions: mb1
Hahay harikaa çok yaratıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…