- 23 Ağustos 2012
- 14.225
- 37.391
-
- Konu Sahibi sassyassyy
Bence illa olması şart değil ama bişi sorcam; ses yankı yapmıyo mu öyle halısız perdesiz?
Elimde olsa perde hiç istemem ama kalabalık bir caddeye bakıyor evim, yerlere kadar duvardan duvara perdeden nefret ettiğim için zebra kullanıyorum, o da yarım açık, var mı var oluyo işte.
Halı da ince ortada küçük bişi var işte, o da var mı var. Çocuk olunca komple halısız olmuyor maalesef.
yapıyor ama sorun değil yani evde ses geçirme sorunu yok. hatta eğleniyorum bile "oooaaaa" diyip sesimi yankı yaptırarak
ara sıra ev tozlanıp dağılınca içimden bir cinnet geçirip hepsini balkondan atasım var az eşyalı ve küçük evde yaşayanları yalan yok inanılmaz kıskanıyorum
tek yaşasam sallarım aşağıya da benim koca fena stokçudur evde hiç kullanılmayan yürüyüş bandı onun ustunde eski arabanın portbagajı köşede kutuda bir tv yazlığa götururum diye saklanan yenisi alınan bir çamaşır makinesi bile var.Vallahi kendime acıdım yav okuyuncaev küçük değil eşya azyukarda odanın biri boş, birinde kıyafetler duruyor, birinde oyuncaklar var vs. hepsini doldurmak zorunda hissetmedim. sen de at gitsin.
Yemeği nerede yiyecekler? Açılan orta sehpa alabilirdiniz işe yarardı.
Perde ve halı ben de sevmiyorum. İçimi boğuyor.
Bu arada babanız madem utanıyor neden eve birini davet ediyor pek anlamadım.
sehpayı hallettim ya o zaten lazımdı farkındayım.
babam aslında asla kabul etmez benim evime arkadaşlarını ama onlar ısrar etmişler, hasta ziyaretine geliyorlar sözde. kıramamış.
Bu işler tamamen zevk ve renk meselesi sanırım.
Benim de kruvaze tüllerim, Milas halılarım yok artık.
Camlara stor ya da zebra taktım, yerlerde de kilim tarzı ince bişeyler var. Hem yıkaması kolay, hem de boş durmuyor.
Babanızla ilişkiniz ise aynı biz, biz de bayılırız birbirimize alttan alta laf sokmaya
Bu aralar whatsapp'tan atışıyoruz.
Yaaa bu cookk iyi. Ama sadece yerlerimi temizliyo sassy ?abla haritalama özelliği var istediğin odayı yüklüyorsun sonra saatini ayarlıyorsun önce sulu temizlik yapıyor sonra toz alıyor. benim ayarlamadığım yerlere gitmiyor. şarjı biterse gidip kendini şarj edip sonra kaldığı yerden devam ediyor reisbenden akıllı bu temizlik işinde
"seni herkes kınasın "aa bu ne biçim genç kız böyle eve bak bomboş" desinler ben de güleyim" demeye başladı. kızamıyorum da adama çok komik
Marka ve model yazabilir misin bi araştırmak istiyorumhayatımda aldığım en harika teknolojik alet olabilir. benden iyi temizliyor ki ben zaten sadece salonu kodladım. küçücük ama cidden çok iş yapıyor tavsiye ederim. birçok markası çıkmış şimdi ama benimki irobot roomba olanından.