- 9 Nisan 2017
- 6.183
- 7.670
-
- Konu Sahibi sassyassyy
Sizinkiler seni bos evde yapmis herhalde ☺ espri lutfen yanlis anlamageçmiş olsuna geliyorlar. ya babam zaten utanıyor eminim "bu çocuk niye böyle" diye düşündüğüne ama bozuntuya vermemeye çalışıyor.
ya adım gibi eminim eve gelince önce bi süzecekler bakışlarıyla bana "yazık bu kıza anası babası da düzgün halbuki" diyecekler sonra olay babama "ayy x neden bu evi kızına kaptırdın manzaraya baaakkk" demeye gidecek unutacaklar. :)
ama tabi babam eve gelen birinin her şeye iltifat etmesini ister. aman bu perdeler ne güzel, ay bu koltuk ne hoşmuş falan onu bekler ama benim koltuk ikea
halıyı da bir kez denedim ama sürekli kayıp düştüğüm için attım. iyi bir halı değildi gerçi battaniyeden halliceydi.
Sizinkiler seni bos evde yapmis herhalde ☺ espri lutfen yanlis anlama
kanser hastasıyım babamın arkadaşları geçmiş olsun demeye geliyorlar. bunun için sipariş verdim çünkü evime gelecek bir yabancıya yapacağım ikramları kucaklarında tutsunlar istemedim. konuyu da bir dahakine "kaynanam bana merhaba dedi" şeklinde filan açarım daha ekşınlı olur. dert edilecek gibi olur yani o zaman.
kanser hastasıyım babamın arkadaşları geçmiş olsun demeye geliyorlar. bunun için sipariş verdim çünkü evime gelecek bir yabancıya yapacağım ikramları kucaklarında tutsunlar istemedim. konuyu da bir dahakine "kaynanam bana merhaba dedi" şeklinde filan açarım daha ekşınlı olur. dert edilecek gibi olur yani o zaman.
Madame coco da incecik katlanıp köşeye konabilen, ortaya çaprazlama attığında değişik bi hava veren etnik desenli ipekli çıtı pıtı halılar var. En azından bir tane alıp atsan bambaşka bi hava katar eminim ve her yerde kullanırsın.
Berjer yerine ufak ufak puf alabilirsin hem otururlar hem genç tarzı olur.
Perde bence bir evde olmalı ama senin seçimin. Zaman çok kısa hemen karar vermelisin ki dikilsinler :)
Hee çok pardon yani benim düşüncem garipmişev baya yüksek katta ve dışarıdan siyah görünüyor camlar. yoksa yayın yapmıyorum tabi ki dışarı
Ay çok yaşını almışları oturtma onlara, kalkmak işkence onlardantamam sanırım sırf babam sussun diye yarın herkesin bahsettiği o ince halılara bakıcam hem çok sinirlenmemiş olur hem de onlar gidince hemen toplarım
puf değil de armut koltuğum var birkaç tane yukarda belki onları indiririm salona babamla ben otururuz.
ya bi de kendi harçlığımla alacağım için canım hiç almak istemiyor hiçbirini
Konunu ilk okudugumda garip geldi hali degilde perde olmamasi garip gelxi.. disardan gorunmuyor mu en basiti nasil rahat oturup kalkiyor giyinip soyunuyor bu kiz diye garipsedim am 32. Katta mesajini okuyunca gitti kafamdaki bu dusunce 32. Katta gorunmez nasilsa... istedihin gibi kyllan ama babamin gonlu olsun dersen idareten varsa tanidigin birinde odunc perde kilim al misafirler gidene kadar kullan... 1 2 icin bosa para vermezhahahahah babam bi daha aynı konuda darlarsa beni aynen bunu söylicem sussun diye hajshaahajha
Babanda bir hoş yani
Onu al bunu al derken parsını da çıkarıp verseydi ya
Canim benim xok gecmis olsun.... hic takma umursama begenmezlerse daha gelmesinler... herkes kendi evinin kilimiyle perdesiyle ilgilensin...kanser hastasıyım babamın arkadaşları geçmiş olsun demeye geliyorlar. bunun için sipariş verdim çünkü evime gelecek bir yabancıya yapacağım ikramları kucaklarında tutsunlar istemedim. konuyu da bir dahakine "kaynanam bana merhaba dedi" şeklinde filan açarım daha ekşınlı olur. dert edilecek gibi olur yani o zaman.
Eger surekli kaldigin bir ev degilse sorun etmem misafirlige gidince insalarin bni karsilamasina guler yuzune bakarim perde yada halisina degil..Ayrica ev sizin eviniz evi ev yapan halisi perdesi dekoru degildir nasil rahat ediyor huzur buluyorsaniz oyle kullanin benimde evimde fazla esya yok hatta bir odam bos denilebilir bnde az esya seviyorum hem temizlemesi kolay hemde kalabalik yapmiyor .selamlar herkese,
hiç uzatmadan direkt konuya girmem lazım. bütün gün bir şeyler düşündüm fakat çözüm bulamadım.
evimde halı ve perde yok. salonum büyük ama bir köşesi dolu sadece. daha doğrusu bir tarafta mutfak var ve mutfağın kendi bankosu+3 tane bar sandalyesi var. diğer köşede de bir tane L koltuk var, karşısında da projeksiyon var ve bu kadar. masa vardı ama kırıldı attım gitti. duvarlarda raflar tablolar filan var ama pek bir şey değişmiyor yani ev boş sonuç olarak.
babam evime en son 1 yıl önce filan gelmişti herhalde, yazın hiç gelmedi diye hatırlıyorum. haftasonu babamın birkaç arkadaşı bana gelecekler tabi babamla birlikte. beyefendi evimin boş olmasından rahatsız oldu. "buraya misafir davet etmeye insan utanır" diyip bana "halı, perde, sehpa ve belki iki tane de berjer alma görevi" verdi.
sehpa okay siparişini verdim yarına gelir herhalde veya cuma. berjer işi yaş şimdi 2 saatlik oturma için hem o kadar para harcayamam hem de gereksiz eşya yani ben gidip de berjerde oturmam açıkçası yılda 2 ay geldiğim evde.
benim içimden 1 gram bile perde veya halı almak gelmiyor. çünkü kullanmam ki büyük ihtimalle misafir gidince hepsini toplarım beni boğar. zaten babam da bunun için ekstra bir para vermedi alsam kendi harçlığımla almam lazım ama cidden ona para vermeyi asla ama asla istemiyorum.
babama almayacağım dedim o da "kendin rezil olursun bana göre hiçbir şey yok çıkıp söylerim arkadaşlar yassy'nin bazı saçma sapan huyları var o yüzden onun hiçbir hareketi yüzünden sorumluluk kabul etmiyorum kusuruna bakın onun da biraz utansın" derim dedi. ben de he he dedim.
siz bir eve gittiğinizde halı veya perde olmasa ayıplar mısınız? yoksa "kendisi böyle seviyor herhalde, genç işte" diye mi düşünürsünüz?
not: yılda 2 veya 3 ay gelip bu evde kalıyorum, arkadaşlarım hariç misafirim gelmiyor, gelecek kişiler 60 yaş üstü belki birkaç tane 50li yaşlar vardır ama yaşlı ekip.
Onlardan değilde zebra kullanıyoruz bacımHakikaten kulelerde de tul perde guneslik ve fon komik olur yaaa