halı ve perdesiz ev

Desinler boşver, benim babaannem evime neler söylüyor bir duysan. Evim genelde kahverengi ve bej tonlarında döşenmiş, ahşap detaylı. "Ayy şu evinde bir renk olsun, içim şişti kapkaranlık evin" dedi. Sanki kahverengi renk değil Yaşlılar öyle işte, takma.

Madame coco da incecik katlanıp köşeye konabilen, ortaya çaprazlama attığında değişik bi hava veren etnik desenli ipekli çıtı pıtı halılar var. En azından bir tane alıp atsan bambaşka bi hava katar eminim ve her yerde kullanırsın.

Berjer yerine ufak ufak puf alabilirsin hem otururlar hem genç tarzı olur.

Perde bence bir evde olmalı ama senin seçimin. Zaman çok kısa hemen karar vermelisin ki dikilsinler :)

Gecms olsun

Konuyu degistirmenize gerek yok.

tamam sanırım sırf babam sussun diye yarın herkesin bahsettiği o ince halılara bakıcam hem çok sinirlenmemiş olur hem de onlar gidince hemen toplarım

puf değil de armut koltuğum var birkaç tane yukarda belki onları indiririm salona babamla ben otururuz.

ya bi de kendi harçlığımla alacağım için canım hiç almak istemiyor hiçbirini

Ay çok yaşını almışları oturtma onlara, kalkmak işkence onlardan

Eğer seni 200-300 çok sarsmazsa pazarlarda dikilip satılmayan hazırda ellerindekini satmaya çalışan perdeciler var al göstermelik tak sonra kaldır her gelişlerinde takarsın

zhahahahah babam bi daha aynı konuda darlarsa beni aynen bunu söylicem sussun diye hajshaahajha
Konunu ilk okudugumda garip geldi hali degilde perde olmamasi garip gelxi.. disardan gorunmuyor mu en basiti nasil rahat oturup kalkiyor giyinip soyunuyor bu kiz diye garipsedim am 32. Katta mesajini okuyunca gitti kafamdaki bu dusunce 32. Katta gorunmez nasilsa... istedihin gibi kyllan ama babamin gonlu olsun dersen idareten varsa tanidigin birinde odunc perde kilim al misafirler gidene kadar kullan... 1 2 icin bosa para verme

Benim evimde de sadece L koltuk var. Ekstra oturmak icin 2 tane armut puf var.
Onun disinda sehpa ve basit düz bir tv sehpasi var baska da bisey yok.
Perdeyi takmadiysan geregi yoktur zaten mecburi durum olsa takardin. Haliyi ben de oturma odasi haric kullanmiyorum ama ufak bisey sersen hoş olabilir istediginde toplarsin.

Benim evime de ogrenci evi diyorlardi bazi insanlar. Seninkini ayiplamazlar.

Evlimisiniz bekar evi mazur görülebilir. Ama evliyse tuhaf karsılardım herhalde halısız perdesiz ev olurmu az geldiğimizi söyleyin bari birde perde mevzusu rahatsız etmiyorum ışıklar açıkken dışardan içeri görünür ya hani annemin tabiriyle "ciğerimiz görünüyor"

Babanda bir hoş yani
Onu al bunu al derken parsını da çıkarıp verseydi ya

harbi niye bunu söylemedim ben ya acaba? adam al al diyor ama harçlığından al diyor cidden garip. başta öyle düşünmemiştim. daha üstüme gelirse bu konuda da çemkireyim

Canim benim xok gecmis olsun.... hic takma umursama begenmezlerse daha gelmesinler... herkes kendi evinin kilimiyle perdesiyle ilgilensin...

Anladığım kadarıyla bekar evi, ogrenci evi gibi birsey sizinki . Yani size gelsem ben yadırgamazdim herhalde. Normal karsilardim.

Ama yazın halıları yıkamaya verdim perdeleri yıkadım . Ev resmen boş kaldı sesimiz yankı yapıyordu. Yani normal şartlarda alışamazdim ben

Eg
Eger surekli kaldigin bir ev degilse sorun etmem misafirlige gidince insalarin bni karsilamasina guler yuzune bakarim perde yada halisina degil..Ayrica ev sizin eviniz evi ev yapan halisi perdesi dekoru degildir nasil rahat ediyor huzur buluyorsaniz oyle kullanin benimde evimde fazla esya yok hatta bir odam bos denilebilir bnde az esya seviyorum hem temizlemesi kolay hemde kalabalik yapmiyor .

Misafir umdugunu degil buldugunu yer diye bi Atasözümüz var misafirin keyfine gore mi ev dizayn edilir canim
Orasi senin evin kimsede karisamaz
Onemli olan guler yuz gösterip ilgilenmen

Senede 1-2 aylığına geldiğim Türkiye'deki evimize pazardan çok tatlı bir perde aldım geçtiğimiz yaz. Pazar diye fiyatı çok pahalı değil zaten, çok da güzel bir tül perde, çiçek desenli, o kadar hoşuma gitti ki... sağlam da. Yeter. Halı sermedim yaz diye, kış olsa belki sererdim, bilmem. Halımız olmasa gider ona da ucuz yollu bir şey alırdım sanırım.
Çok büyük miktarlar harcamadan da güzel ev düzülüyor bence. Halısız eve tamam ama perdesiz istemem, rahat edemem içi görünen evde.

Yerinizde olsam perde alırım. Halıyı belki almam. Eşyayı ise hayatta almam. Sehpası, süsü böceği eksik kalsın. boş ev gibisi yok. Ben yayla gibi ev severim. Eşya beni boğuyor. Hele incik cincik biblolar, vazolar. Aman aman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…