halı ve perdesiz ev

ayy cok tatliymis babaniz yaaa.simdi normalde bu konuyu okusam nasi perdesiz ev olmaz olur mu diye sayar dururdum ammaaaa.....sen yassy oldugun icin ve seni tanidigim icin bence alma bosver onlar ilk baktiginda tuhaf karsilar sonra akillarina bile gelmez.

Evim yüksek önü de park zaten açık yani yakında ev yok ama perdesiz olsa duyacağım lafları biliyorum benden öncekinin stor açıkmış gecelikle sütyenle gezdiği olay olmuş dürbünle mi gözlüyolar 6. Kat evi bilmem

ben 22 yaşındayım babam 70 yaşında onun arkadaşları bana maalesef genç gelmiyor keşke genç olsalar ama değiller yani.
Valla 22 yaşları cebimden çıkarırım.. Yaş önemli değil.. 20 yaş olup ici geçmiş nice genç var..hayat enerjisi bitmiş
Boş boş bakan gözler...neyse hayırlı yıllarıniz olsun.
20 yıl sonra ıns bu yazınızı okuyun...:KK66:

Valla 22 yaşları cebimden çıkarırım.. Yaş önemli değil.. 20 yaş olup ici geçmiş nice genç var..hayat enerjisi bitmiş
Boş boş bakan gözler...neyse hayırlı yıllarıniz olsun.
20 yıl sonra ıns bu yazınızı okuyun...:KK66:

ya ahahahah ne diyorsunuz acaba bugün size birisi yaşınızla ilgili bir şey mi söyledi :KK70: shahahahah siz niye üstünüze alınıyorsunuz anlamadım.

3 erkek 3 kadın, 1 de babam tabi...

o kadar alttan alttan giydiriyor ki adama kızamıyorum bile :KK70:

Benim evde hali yok cok mutluyum , babam her geldiginde olmamis bu ev eksik diyor ama o onun fikri:)

Babanizin arkadaslari neden sizin eve geliyor ve bunun icin neden esya siparisleri veriliyor ustelik sadece 2 veya 3 ay kalinan bir eve ve siz bunu neden bukadar dert ediyorsunuz anlamak cok kolay olmadi bende :KK43:

Benim evde hali yok cok mutluyum , babam her geldiginde olmamis bu ev eksik diyor ama o onun fikri:)

Babanizin arkadaslari neden sizin eve geliyor ve bunun icin neden esya siparisleri veriliyor ustelik sadece 2 veya 3 ay kalinan bir eve ve siz bunu neden bukadar dert ediyorsunuz anlamak cok kolay olmadi bende :KK43:

kanser hastasıyım babamın arkadaşları geçmiş olsun demeye geliyorlar. bunun için sipariş verdim çünkü evime gelecek bir yabancıya yapacağım ikramları kucaklarında tutsunlar istemedim. konuyu da bir dahakine "kaynanam bana merhaba dedi" şeklinde filan açarım daha ekşınlı olur. dert edilecek gibi olur yani o zaman.

kanser hastasıyım babamın arkadaşları geçmiş olsun demeye geliyorlar. bunun için sipariş verdim çünkü evime gelecek bir yabancıya yapacağım ikramları kucaklarında tutsunlar istemedim. konuyu da bir dahakine "kaynanam bana merhaba dedi" şeklinde filan açarım daha ekşınlı olur. dert edilecek gibi olur yani o zaman.

Öncelikle en kısa sürede atlatma ı temenni ederim
İnsanlar perde yok diye ayıplayacaksa bırak ayıplasınlar...
Millet ne olsa eksik bulur tül olsa fon yok fon olsa desen yok vs.. İnsanlar sana geliyor babanı umursama utanıyorsan çağırma olsun bitsin ben buyum de ve geç..
İnsanlara da ikram hazırlayarak kendini yormasın umarım sevgiler

Yüksek katlardaysa evin ne gerek var ki perdeye? Halı değil de ben kilimleri seviyorum, ben kilim seriyorum hoşuma gidiyor yani ama sevmiyorsan hiçbir şey sermene gerek yok tabi ki. O evde yaşayan sensin, senin rahat olacağın ve seveceğin bir yaşam alanı olması daha önemli.

Benimde ev yüksek ve etrafı boş.
Perdem sadece odamda vardı.
Zaten salon dizecek para da ayirmak istemedigim icin salonda da bir l koltuk ve tv vardi..
Tv yide çıkarıp birine verdim.
Ev bos cok seviyordum salon kocamandi ve bombos halinde dolasmak camdan disariyi seyretmek hoşuma giderdi.
Şimdi yine böyle boş bir ev dizmek isterken ev yeni gelin evi oldu .
Buradan kinadigim tüm yeni gelin evlerinden Özür diliyorum.

Geçmiş olsun diye geliyorlar sonuc olarak,tutup da o yok bu yok Die ayıplamazlar. Kaldı ki normalde de olsa öle birsey yapacaklarını sanmam. Herkesin kendi tercihi,, zevki, ekonomik durumu sonuc olarak. Ben birinin evine gittiğim zaman asla esyaları nasıl Die bakmam,, bakılsın da istemem aman diyim bunu kafanıza takmayın. (Gecer inşallah en kısa sürede)

Yüksek katlardaysa evin ne gerek var ki perdeye? Halı değil de ben kilimleri seviyorum, ben kilim seriyorum hoşuma gidiyor yani ama sevmiyorsan hiçbir şey sermene gerek yok tabi ki. O evde yaşayan sensin, senin rahat olacağın ve seveceğin bir yaşam alanı olması daha önemli.

ya adım gibi eminim eve gelince önce bi süzecekler bakışlarıyla bana "yazık bu kıza anası babası da düzgün halbuki" diyecekler sonra olay babama "ayy x neden bu evi kızına kaptırdın manzaraya baaakkk" demeye gidecek unutacaklar. :)

ama tabi babam eve gelen birinin her şeye iltifat etmesini ister. aman bu perdeler ne güzel, ay bu koltuk ne hoşmuş falan onu bekler ama benim koltuk ikea :KK70:

halıyı da bir kez denedim ama sürekli kayıp düştüğüm için attım. iyi bir halı değildi gerçi battaniyeden halliceydi. :KK53:

X