çok kötü ya o mobilyalar avangard mobilyalı ev deki koltukta nasıl pizza cips keyfi yapacağız ayılı pijamalarımızla.resmen yakışmayız oraya .ancak şık tayyör takım elmas küpe stilettoyla oturulur orada
çok kötü ya o mobilyalar avangard mobilyalı ev deki koltukta nasıl pizza cips keyfi yapacağız ayılı pijamalarımızla.resmen yakışmayız oraya .ancak şık tayyör takım elmas küpe stilettoyla oturulur orada
Yeni evlenirken alanlar hep elden çıkarmaya bakıyor ikinci eller avangard dolu eve misafir gelecekte onlara gösteriş olacak ben de minimalist im ama bazı eşyalarımı o bu laf eder diye aldım
bu işsizlikte evler küçük bir saray mübarek İstanbul da Saray’ları geziyorum Abdülhamid han Beylerbeyi sarayında soğuktan vefat etmiş her taraf avize soğukta insan en önemli ısınma ihtiyacını karşılayamazken
ben de aman benim evim ne kadar iyi ya dedim yapamazdım orda
Saray’lar yinede tv deki gelinevinden sadeler ki orda üst düzey devlet erkani benim eve gelenler misafirlerde bana göre değerli de gerek Yok cidden birde Saray gibi ev olunca temizlikte zor biz bir karı kocayız
Az eşya özgürlüktür.
ya ne diyorsunuz ahahahahah ahlakla ne alakası var sizce kafayı mı yedim ben millete üstümü değiştirirken şov yapayım? kendinize gelin beni sinirlendirmeyin.
evim 32.katta benim elf gözü olan varsa buyursun görsün üstümü değiştirirken beni. hayret bir şey lafa bak.
32.kattaysa kimseyi ilgilendirmez ben kötü bişey demedim ki,güzel bişey dedim karşınızda sizi görecek kimse yoksa diye..Yoksa görünmüyorsa kimseyi ilgilendirmez canım.Nasıl konuyu kötü yere çekmişsiniz.
32.kattaysa kimseyi ilgilendirmez ben kötü bişey demedim ki,güzel bişey dedim karşınızda sizi görecek kimse yoksa diye..Yoksa görünmüyorsa kimseyi ilgilendirmez canım.Nasıl konuyu kötü yere çekmişsiniz.
Saçmalamaa valla ne alısverisi alma bi şey, 2 gün konuşur unuturlar sen taksitlerini ödersin boşveer halı perde isteyen mobilyacıya perdeciye halıcıya gitsin
Merhaba Arkadaşlar bende halısız eve ev demeyenlerdenim. herşeyi al koy ama halıyı koymadan ev olmuyor maalesef. daha sıcak oluyor. bende cok severek ve düşünerek almıştım halımı tavsiye de ederim