• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala onu mu seviyor?

senı sevmıyor kı unutsun canm ya hala kendı kendını tesellı etmeye calısıyorsun .. Sırf o cadı yuzunden dıosun ne dıye kızı sucluosun pardonda ?? ortada suclu kım bılıomusun sen .. Bunları gorup hala bu adamla devam etmeye calıstıgın ıcın sen suclusun ... Daha da devam edersen sana mustehak bu adam ne yapsa kusura bakma aklınızı bırazcık kullanacaksın.. sen kendıne deger vermezsen karsındakı senı boyle degersızlestırır ıste
ama ıcımden söküp atamıyorum çok mutlu olabilecekken sırf o kız yuzunden ilişkimiz olmuyor. aslında kızın ne suçu ne günahı var ama artık duygularım sınırlerım bırbırıne gırdı. sabahlara kadar uyumuyorum dusunmeden kendımı alamıyorum.

kendı okulumdan bırcok kısı konusmak ıstedı ama konusmadım sırf onu sevdıgım ıcın... bır tanesıyle arkadas olarak konusuyordum ama cocuk bana açıldı daha sonradan ve o bunu ogrendı. mesajları gordu. cocugu arayıp konustu benı de az kalsın dovecektı o kadar sınırlendı ama ıkı gun sonra ben mesajlarını yakalamıstım tabı o ayrı.
bak şimdi senin hayat anlayışını bilemem ama sürekli yanlış yaptığnı görüyorum mesajlarında.
yani dövecekti diyorsun . kocan mı ki o . dövse ne yapacaktın .
çok yanlışsın. yaşın kaç.

ama ıcımden söküp atamıyorum çok mutlu olabilecekken sırf o kız yuzunden ilişkimiz olmuyor. aslında kızın ne suçu ne günahı var ama artık duygularım sınırlerım bırbırıne gırdı. sabahlara kadar uyumuyorum dusunmeden kendımı alamıyorum.
kız yüzünden diyorsun hala. kızın bi suçu yok , suç varsa sevgilinin . kızı unutamayan kendisi.

ve sen de unutamadığı biri için hayallenen birine takılıp kalarak suçlusun. yanlış yapıyorsun. kendini küçük düşürüyorsun .

Dövücek nerdeyse :KK14:
O zaman sana çok aşık yoksa neden dövücek kadar sinirlensin dimi !
O kız olmasaydı başka bir kız olurdu ne.
Adam seni sevip önemsemiyor neden suçu kıza yüklüyorsun :kahve:

arkadfaşlar çok kötü durumdayım resmen dipteyim

kız nerden baksanız 20 gündür bir şey paylasmıyordu twitterında bugün nostaljik bir aşk şarkısı paylaşmış benim o bir zamanlar uğruna dünyaları vereceğim adam da gitmiş nostaljik aşk şarkısı paylaşmış uzun bır aradan sonra ne tesadufse resmen ona ithafen .. çıldırıcam boyle bir acı yok resmen gozlerımın onunde ona şarkılar paylasıyor. donmıycem asla donmıycem ama bu acı nasıl geçecek nasıl bitecek bilmiyorum şuan ağlıyorum çok çok çok kötüyüm .. ben twitter açınca git ya ben girmiyorum artık twittera seni takip falan edemem dıyen adam gıtmıs o şarkı paylastı dıye benzer sarkı paylasmıs. ona zarar vermek ıstıyorum benım bedenıme ruhuma telefonuma her şeyime zarar verdi. aldatılmak ne buyuk bır acıymış

ben onu gunlerdır ozlerken memlekete gelmısken belkı ozur dıler dıye beklerken bana ithafen bır seyler paylasır belkı fotomuzu koyar dıye her gun hesaplarına bakarken o ona hıc bakmayan her yerden engelleyen kıza şarkı armagan edıyo

merhaba kızlar

20 yasındayım 1,5 yıllık bir ilişkim var. sevgilimle facebook üzerinden tanıştık. ilk tanıştığımızda beni feyk zanetti ve 10 yıl önceki eski sevgilisi oldugumu soyedı.ilk telefon konusmasında bıle ıkna olmadı hala o olduguma adı kadar emındı. neyse biz buluştuk ettik vs ilişkiye basladık. ama bir sorun vardı sureklı eskı sevgılısıyle benı kıyaslıyordu onun fiziği şöyle , şöyle güzel böyle güze, senden uzun, bence kendımızı kandırmayalım bır ona bak bır kendıne barbie bebek gibi vs seyler dıyıp benı aglatıyordu sureklı

buraya kadar okudum sadece ve gercekten sinirlendim
yahu akilli olun biraz allah askina, iliskim var demissiniz birde. neresi iliski bunun???
böyle birinden ne gibi bi baglilik, sadakat ya da gelecek bekliyorsunuz?

kendinize sayginiz olsun azcik ya!

Herseyi gectim, adam seni tehdit edip uygunsuz fotograflarini paylasmis savciliga gidecegin yerde adamla nasil devam edebiliyorsun? Ask degil takinti oldugunu goremiyor musun?

merhaba kızlar

20 yasındayım 1,5 yıllık bir ilişkim var. sevgilimle facebook üzerinden tanıştık. ilk tanıştığımızda beni feyk zanetti ve 10 yıl önceki eski sevgilisi oldugumu soyedı.ilk telefon konusmasında bıle ıkna olmadı hala o olduguma adı kadar emındı. neyse biz buluştuk ettik vs ilişkiye basladık. ama bir sorun vardı sureklı eskı sevgılısıyle benı kıyaslıyordu onun fiziği şöyle , şöyle güzel böyle güze, senden uzun, bence kendımızı kandırmayalım bır ona bak bır kendıne barbie bebek gibi vs seyler dıyıp benı aglatıyordu sureklı. telefon geçmişinde kızın twitter facebook hesaplarına bakıyordu. ve bana; bak şu sözü bana yazmıs şu tiviti bana atmıs dıyordu. derken bır gun gızlıce telefonunu ele gecırdım ve hotmaıl hesabından baglantılı bır twitter bildirimi gelmişti. girmemle kafamdan aşağı kaynar suların dokulmesı bır oldu. ne goreyım? kız için twitter hesabı acmıstı hemde ılıskımızın 5. ayındayken.... kızın yazmıs oldugu tivitlere ithafen aşk dolu sözler paylasmıstı. mesaj kısmına gırdım orada da seni unutamıyorum gecmısımdekı en guzel hatırasın sılıp atamıyorum senı, olmayabılırız ama benı engellemene alısamadım sagdan soldan vs yazmıstı. benım ona dınle dıye attıgım ask sarkısını twitterda paylasmıstı. kız ise geçmişi sildiğini,yazmaması gerektıgını soylemıstı. ben bu durumda cok depresyona gırdım gunlerce... ama her seyın sadece bır oyundan ıbaret oldugunu onu kandırmak ve zaman gecırmek ıcın boyle yaptıgını soyledı bana. ben ınanmadım ve ılıskıyı bıtırdıgımı soyledım ama bana tehtıtler yagdırdı adıma feyk hesap acıp uygunsuz fotografımı arkadaslarımın oldugu yerde paylastı. boyle aşağılık bir aadam. gidip ailesine her seyı anlattım. sonra bende rezıl oldum sende bıtır artık bu muhabbtı benı m ısım yok onla tarzında konustu. neyse bu ılıskı 9 ay kadar daha surdu ama sureklı bu muhabbetı acıyordum ve sınırlı bır sekılde kapatıyordu. ama telefonuna her baktıgımda onun adı vardı gecmısınde. en son sınavlarımın basladıgı hafta en zor sınavımın oldugu gun kızın bır sosyal medya hesabından vıdeo paylastıgını gordum ve sevgılıme senınkı vıdeo atmıs gıt bak dedım verdıgı tepkı ıse dur ızleyeyım dıyıp ardından hımm guzelmıs oldu. (buarada ben farklı bı sehırde unıv okuyorum o ise çalışıyor) ondan facebook ve twittera ıkımızın fotografını yuklemesını ıstedım. ısrarla yuklemeyecegını soyledı sen bozdun kızla kafayı benden cok bakıyorsun senı ruhsal sorunlarınla ve takıntılarınla başbaşa bırakıyorum. sen o kızın kıskanıyorsun bılıyorsun cunku senden üstün vs dedı. ve ben son kez soruyorum koyuyor musun fotografımızı dedım eger koymazsan sınava calısamıycam ve benı bu duruma soktugun ıcın bı daha yuzune bakmıycam dedım. koymuyorum bıtır dedı. ve bıtırdım engelledım her yerden sıldım telefonumu da kırmıstı zaten sımdı evıme geldım hattımı da kırdım tum sosyal medya hesaplarımı kapattım . bana ulasamasın dıye. ama yedıremıyorum bunu kendıme 1,5 yıldır tek bır fotografımızı koymadı sırf o görecek dye. halbukı kıızın umrunda degıl. kızla bizzat konustum kendıne dıkkat et o ruh hastası bana neler yaptı dedı. ama hala sevıyorum ve benı o kızla kıyaslamasına dayanımıyorum. unutmak ıcın ne yapabılırım ve gerı donerse ne yapayım eger fotografları koyarsa tekrar ılıskıye baslayayım mı ? acaba cok mu abartıyorum? bana sureklı sankı kızla yatıp aldattım allt tarafı hesaplarına bakıyorum alıskanlık olmus dıyor gıdıp bır cay ıcmıslıgım bıle yok dıyor . (kız baska sehırde zaten ) ıyı kotu tum yorumlarınızı beklıyorum :KK43: nolur bana akıl verın ıcınden cıkamıyorum artık
Seni ta en başında eskisiyle kıyaslayan adamla niye devam ettin, adam mı yoktu?

ve en son bulustugumuzda facebook adresımden kızın hesabına gırdı fotografını acıp ya şu güzelliğe bak hangı erkek reddeder bunu dedı . sureklı bu sekılde .
dedıgım gıbı defalarca bıtırme kararı aldım 10-15 gun sonra tekrar yazdı. sen abartıyorsun kızla olamayız o da biliyor bunu ben de hayat sartlarımız cok farklı onun gozu yukseklerde gıbı seyler soyledı bana. ısrarla ıstemedıgımde de tehtıt ettı adıma hesaplar actı.

lens kullanıyorum gitti instagramdan cakma lens sayfaları acıp ordan takıp etmeye calıstı profılıme sızmaya calısttı tum arkadaslarımı ekledı onların profılıne sızmaya calıstı onu kabul etmeyınce gıttı okulumun adına hesap actı bır suru feyk adreslerle bana ulasmaya calıstı.

baska bır bıtırme gırısımımde dovdu yerlerde surukledı.

kızla konustugumu gordugunde de benı rezıl rusva ettın dıye dovecektı nerdeyse.

en son da telefonumu arabadan asagı fırlattı ve yıne dovdu .( sırf telefonumu vermedım dıye onu aldattıgımı sandıgı ıcın, halbukı kendı hıc vermıyor telefonu hep gızlı gızlı bakıyorum ve kendı her gun kızı stalklıyor)
Senin anan baban yok mu ? Aklından zorun mu var?

20 yaşında bi kızın bir erkek için kendini bu kadar aşağılamamis olmasını diliyorum. Şaka olsun burda yazılanlar..

Tedavi ol. Barışmayı aklının ucundan dahi geçirme.
psikiyatriye gittim 5 dk konuştum senin kararın ben sana bir şey diyemem, adamın kalbine bakamam kimi seviyor gibis,nden cümleler kullandı ve uyku hapı yazıp yolladı. çare olmadı daha cok ıcınden cıkılmaz bir hale girdim.

şu saat oldu hala ayaktayım uyuyamıyorum intiharı bile düşündüm. ne yapcam ben nolur bana akıl verın nolur

Herseyi gectim, adam seni tehdit edip uygunsuz fotograflarini paylasmis savciliga gidecegin yerde adamla nasil devam edebiliyorsun? Ask degil takinti oldugunu goremiyor musun?
ben de oyle oldugunu dusunuyorum bazen ama neyse bu ıcımden sokup atmak ıcın her seyı yapardım ama olmuyor

Allah'im sen akıl fikir ver kızlarımıza !!!!

Back
X