- 13 Mart 2019
- 761
- 715
-
- Konu Sahibi lightblue87
umarım siz de ben de yanılıyorumdurfazla bekletilince oyle sinir patlaması yaşamışsın. Her dediği batıyor sana. Ben kendi olayımdan yola çıkarak yinede bu adamı beğenemedim. Hakkında hayırlısı olsun,belliki sen bu adama yarın yine yelkenleri indireceksin. Insallah sonu mutlu biterde üzülmezsin.
adam demin aradı bu gece meclisteler. tam içip içip mclisin kapısına dayanmalık gece ahuhuahaValla ben de içiyorum esimle sarabın sonuna geldikburdan sizin hikayeyi okudukça ilk günlerimiz aklıma geliyor... Tabi evlenince öyle olmuyor tünelin ucu bombok bir yere çıktı o ilk günlerin heyecanı birkaç yıl sonra olmuyor tabii ki
Kız burda olsan eslik ederdim meclis neyin dinlemez olay çıkarırdıkadam demin aradı bu gece meclisteler. tam içip içip mclisin kapısına dayanmalık gece ahuhuaha
zaten onu düşündüm. 71 gündür yapmadığım her şeyi yaptım.Kız burda olsan eslik ederdim meclis neyin dinlemez olay çıkarırdık
Depresyonun hayırlı olsun bacımzaten onu düşündüm. 71 gündür yapmadığım her şeyi yaptım.
çok içtim,
ilaç başladım,
sürekli uyuyarak yaşamaya çalıştım,
işi boşladım vs vs
bi gözaltına alınmam falan kaldı. onu da yaprdık bu gece ohhh
yaa aşk sonunda normalleşiyor de mi? ben çok geçmişte bir aşık olmuştum ama hala konuşurken onla nabzım yükselirValla ben de içiyorum esimle sarabın sonuna geldikburdan sizin hikayeyi okudukça ilk günlerimiz aklıma geliyor... Tabi evlenince öyle olmuyor tünelin ucu bombok bir yere çıktı o ilk günlerin heyecanı birkaç yıl sonra olmuyor tabii ki
yaa çok teşekkür ederim ne tatlısın. çevremdeki kimseye bahsedemiyorum, yani bahsettim tabi bir süre, ama sonra komik düşmeye başlayınca kestim anlatmayı. "hııı gelecek, bakarım belki görüşürüm, bitirdim ben kafamda" falan yaptım. bu ne garip bir beklemeydi böyle.Donup donup bu konuya bakiyorum. Bir kavusun artik
ben geçmişte anksiyete için ilaç alıyordum da onu değiştirdik. bildiğin ağır depresyona girdim ya:)) öyle böyle değil. yüzüm gözüm sivilce doldu, kilo verdim. fondoten kapatır umarım yarın. ne kaybettiğini hatırlasın istiyorumDepresyonun hayırlı olsun bacımaynılarını çok başka sebeplerle yaşadım antidepresan hariç. Alkolik olurum yine de antidepresan içmem öyle bir hassasiyetim var. Bir adam için değmez beklentileri yüksek tutma. Tamamen olsa da olur olmasa da olur diye vazgeçtiğin an olacak bence.
Şu hayatta çok istersen olmuyor nedense
Tabii bakımlı makyajlı git fön falan çektir. Bakma erkekler makyajsız seviyorum der ama hep full bakımlı kızların peşinden dolanırlarben geçmişte anksiyete için ilaç alıyordum da onu değiştirdik. bildiğin ağır depresyona girdim ya:)) öyle böyle değil. yüzüm gözüm sivilce doldu, kilo verdim. fondoten kapatır umarım yarın. ne kaybettiğini hatırlasın istiyorum
Kavuşunca bir süre sonra tabii ki normalleşiyor. Adamın yanında sürekli çarpıntı şeklinde nabız yüksek gezmen zaten hayatın normal gidişatına aykırı. Hala kocamı seviyorum ve çok beğenirim yakışıklı bulurum ama o ilk günlerin heyecanı olmuyoryaa aşk sonunda normalleşiyor de mi? ben çok geçmişte bir aşık olmuştum ama hala konuşurken onla nabzım yükselir
Gülersem ban yerim gülersem ban yerim ...İstanbulu Ekrem aldı belki ona canı sıkılmıştır
akşama buluşacağız, ben dünden baya yorgunum eve gideceğim 2 gibi, 6-7 gibi çıkarız.Bugun gorusuyormusnuz?? Son gelısme ne
akşam :)Ve? Yani simdi gorustunuz mu gorusmediniz mi
72 (Espri değil) :))))Bu kacinci aksam
Ayyyyy72 (Espri değil) :))))